Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ»


TSIPRAS

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Σε συνέντευξη στο Σκάι ο κ. Τσίπρας , προέβλεψε ότι τους επόμενους μήνες Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος η κατάσταση θα επιδεινωθεί και το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό και για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε: «Ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα είναι κρίσιμοι μήνες για το μέλλον της Ευρώπης και η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική τα επόμενα χρόνια». Δεν δίστασε μάλιστα να προβλέψει ότι «μέχρι τέλος του έτους «η Ελλάδα θα είναι υποψήφια να σύρει πρώτη το χορό της κατάρρευσης του ευρώ».
Για τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση Σαμαρά, εκτίμησε ότι θα προκαλέσουν κοινωνικό και εργασιακό κραχ, ενώ προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και άλλα δυσβάσταχτα μέτρα έως το τέλος του χρόνου. «Ο κατήφορος θα συνεχιστεί», επισήμανε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν δίστασε μάλιστα να κατηγορήσει τον Πρωθυπουργό, ότι μόνος του εγκατέλειψε την εντολή επαναδιαπραγμάτευσης που πήρε από τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, είπε ότι μετά την πρώτη διαπραγματευτική εντολή που πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης στις 17 Ιουνίου, στη μεταξύ τους συνάντηση και σε ερώτησή του ιδίου για τη δημιουργία διαπραγματευτικής ομάδας, ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «δεν είναι κρίσιμη η Σύνοδος Κορυφής της 28ης Ιουνίου, θα φτιάξουμε αργότερα τη διαπραγματευτική ομάδα»!
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι κατά τη Σύνοδο Κορυφής της 28ης Ιουνίου χάθηκε μεγάλη ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης των μέτρων», επισημαίνοντας ότι η ελληνική πλευρά θα έπρεπε να επιδιώξει τα 50 δισ. ευρώ για τις τράπεζες, να μην εγγραφούν στο δημόσιο χρέος.
Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα κυβερνήσει αλλά υπογράμμισε με νόημα ότι «αν είναι να έρθουμε εξουσία και να οδηγήσουμε χώρα στην καταστροφή καλύτερα να μην έρθουμε».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου