Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΞΥΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

AddThis Social Bookmark Button
dimarxosteliko
Χολαργός, 6 Σεπτεμβρίου 2012
Προς  τον Υφυπουργό Οικονομικών
κύριον Γεώργιον Μαυραγάνην
Καρ. Σερβίας 10, Τ.κ.10184, Αθήνα

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Σε συνέχεια της από 4 Σεπτεμβρίου 2012 επιστολής μου, θέτω υπόψη σας το παρασκήνιο της επικείμενης μεταφοράς και συνένωσης της ΔΟΥ Χολαργού με τη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, όπως αυτό καταγράφηκε αρχικώς σε δημοσίευμα της Ιστοσελίδας «Πρώτο Θέμα» και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε ευρέως στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πίσω από την απόφαση συστέγασης της ενιαίας ΔΟΥ Χολαργού και Αγίας Παρασκευής σε μισθωμένο ακίνητο αντί του κτιρίου ιδιοκτησίας του Δημοσίου στο Χολαργό, κρύβεται το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του μισθωμένου ακινήτου στην οποία στεγάζεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής είναι τέως κυβερνητικό στέλεχος προερχόμενο από το πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Στόχος της επιστολής μου είναι η ενημέρωσή σας, ώστε να μην εκτεθεί η Κυβέρνηση από ενέργειες που γίνονται εν αγνοία σας και δε συνάδουν με την επώδυνη προσπάθειά της για περιστολή δαπανών.
Παραμένω στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε από κοντά το ζήτημα, όποτε κρίνετε σκόπιμο. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτω αντίγραφο του δημοσιεύματος του Πρώτου Θέματος, με ημερομηνία δημοσίευσης την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012.
Με εκτίμηση

Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα

Κοιν:  Υπουργείο Οικονομικών, Δ/ντή Διοικητικής Υποστήριξης
κ. Γεώργιο Χατζάκη, Δ/νση Καρ. Σερβίας 10, Τ.Κ. 10184, Αθήνα

πηγή: myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου