Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ!!!

edith
Ποια είναι η ιστορία της Edith Casas που παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδερφής της


Η 23χρονη Edith Casas από την Αργεντινή, αποφάσισε να παντρευτεί τον φερόμενο ως δολοφόνο της δίδυμης αδερφής της, Johana Casas.
Σύμφωνα με το BBC, η νεαρή είναι πεπεισμένη ότι ο Victor Cingolani δεν δολοφόνησε την αδερφή της που ήταν μοντέλο. Ο Cingolani έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης για το φόνο της Johana Casas.
Οι συνθήκες του φόνου πάντως, παραμένουν ακόμα ανεξιχνίαστες. Η νεαρή βρέθηκε νεκρή με δύο σφαίρες στο κορμί της σε απομακρυσμένη από την πόλη, περιοχή.
Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε την Παρασκευή στη φυλακή του Pico Truncado όπου και βρίσκεται ο Cingolani. Οι γονείς Edith Casas χαρακτηρίζουν την κόρη τους ως νοητικά άρρωστη, ενώ ο πατέρας της δεν θέλει να την ξαναδεί.
Ο ίδιος ο Cingolani πάντως, που εκτίει ποινή 13 χρόνων, δηλώνει αθώος ενώ ανέφερε ότι η σχέση του με τη Johana ήταν φυσιολογική και ότι ο ίδιος ήταν πάντα παράφορα ερωτευμένος με την αδερφή της.
Όσο για την Edith, εκείνη δηλώνει πως ο σύντροφος της "είναι τόσο αθώος που δεν μπορεί να κάνει κακό ούτε σε μία μύγα".
Να σημειωθεί ωστόσο, ότι εκκρεμεί δίκη και εναντίον του Marco Diaz, που διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Johana την περίοδο του φόνου. Η εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης, μπορεί να οδηγήσει και στην αποφυλάκιση του Victor.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου