Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

(VIDEO): ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ: "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ"!

 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ;

Τον είχαν καλέσει στη Γερμανία να μιλήσει για την οικονομία και την Ευρωνώνη! Τον...έκραξαν τα μέλη της ομάδας "Real Democracy Now" λέγοντάς του ότι είναι ο άμεσα υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της χώρας, με μέλη της κυβέρνησής του βουτηγμένα στη διαφθορά. Ανέφεραν μάλιστα τα ονόματα του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Τσοχατζόπουλου. 
Όταν ξαναπήρε τον λόγο το Σημίτης είπε τα εξής κουφά, για όσους επιθυμούν την επιστροφή της χώρας μας στο εθνικό της νόμισμα: "Ποιοι θέλουν να φέρουν τη δραχμή στην Ελλάδα σήμερα; Οι λαϊκιστές. Αυτοί που έχασαν λεφτά. Υπάρχει μια παράταξη επιχειρηματιών που αυτή τη στιγμή πτωχεύουν και που όλοι αυτοί θέλουν τη δραχμή. Διότι με τη δραχμή θα αποπληρώσουν αμέσως τα χρέη τους, επειδή έχουν τα ευρώ του στο εξωτερικό. Η επιστροφή στη δραχμή είναι μια προπαγάνδα που γίνεται από κάποιους οι οποίοι βρίσκονται στο περιθώριο της οικονομίας, γιατί ήταν οι χειρότεροι επιχειρηματίες. Αυτοί που δούλευαν με απάτες! Αυτοί που ζουν στη διαφθορά"!

Μετά από λίγους μήνες ο Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές και έβαλε στο τιμόνι της εθνικής Οικονομίας τον άνθρωπο του Σημίτη, Στουρνάρα! Ο Σαμαράς χαρακτηρίζει "λόμπι της δραχμής" όσους υποστηρίζουν την επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή! Είναι από τα ίδια υλικά φτιαγμένοι Σημίτης-Σαμαράς, με συνεκτικό κρίκο τον Στουρνάρα!
Στο κεφάλι μας έχουμε τα τσιράκια των ΟΥΝΩΝ!!!
Δείτε το βίντεο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου