Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ...

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ BILDERBERG ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ 
 ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
Περιμένατε ότι το λουκέτο στην ΕΡΤ έχει να κάνει με την εξυγίανση του δημόσιου τομέα και τη δημιουργία μιας ΕΡΤ υγιούς; ΤΡΙΧΕΣ! 
Όλα είναι υπό έλεγχο και εντολές εβραιομασόνων, και λεσχών της Bilderberg! 
Ο Σαμαράς δεν είναι τυχαίο ότι στην κορωνίδα της κυβέρνησής του έχει Εβραιομασόνους και μέλη της Bilderberg. Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος, αλλά και ο κ. Στουρνάρας. 
Ο κ. Κουβέλης, με τα 80 ακίνητα στο ΚΙΣ για τον οποίο έχουμε ζητήσει να το διαψεύσει εάν είναι έτσι, η σιωπή του επιβεβαιώνει το γεγονός. 
Τώρα, αποκαλύπτεται ότι και ο κ. Μανιτάκης, Υπουργός Εσωτερικών είναι Εβραίος-Σιωνιστής. 
Το δήλωνε ο ίδιος μέχρι πριν από λίγες μέρες μέσω της wikipedia.
To "katoxika" μάλιστα αναφέρει ότι πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων από πλευράς wikipedia η οποία μετά την αποκάλυψη του zouzouni news ότι ο Μανιτάκης είναι Εβραίος Σιωνιστής στο θρήσκευμα, “κατέβασε” τη σελίδα που το έγραφε και την ”ξανανέβασε” διαγράφοντας όμως το θρήσκευμα.
Βέβαια για κακή τους τύχη είχαμε φωτογραφίσει τη σελίδα και σας την παρουσιάζουμε.
Δείτε πως είναι σήμερα η σελίδα της wikipedia η οποία άλλαξε σήμερα (δίπλα)!!!


Μην βιαστεί κάποιος να πει “καλά εντάξει εσείς το κάνατε για να τον ξεφτιλίσετε” γιατί έχουμε όλα τα στοιχεία για την συγκεκριμένη ιστορία.
Την σελίδα της wikipedia την “πείραξε” ένας εκ των διαχειριστών της ονόματι Τ. Τζα…… (σήμερα στις 15:21) και έσβησε το Εβραίος Σιωνιστής
Φυσικά έχουμε όλα τα στοιχεία του διαχειριστή αλλά και όλων των εμπλεκομένων στην ιστορία αυτή
Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση οιουδήποτε.

Μετά από αυτό τι έχουν να πουν ; Ο Υπουργός αλήθεια τι έχει να πει ;
Θα πρέπει να βγει ο Μανιτάκης να μας απαντήσει αν είναι Εβραίος Σιωνιστής και να μας πει γιατί η σελίδα της wikipedia το έσβησε αμέσως μετά την αποκάλυψη μας ;

Φυσικά και θα επανέλθουμε


Υ.Γ. Οφείλει ο κ. Μανιτάκης αν είναι ψέμματα όλα αυτά να δει τη συμβαίνει με τη σελίδα της wikipedia γιατί έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Μετά μην αναρωτιόμαστε γιατί η χώρ και ο λαός διαλύονται. Ο Σαμαράς εκτελεί σχέδιο των τοκογλύφων και των εβραιοσιωνιστών. Γιατί άραγε έχει φαγωθεί ο Κουβέλης να περάσει τον αντιρατσιστικό νόμο; Είναι τυχαίο ότι το ίδιο ακριβώς απαιτεί και το ΚΙΣ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου