Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΣΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ




 Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου κατοίκων Τσακού και  μαζεύτηκε στο 3ο Δημοτικό σχολείο για να συζητήσει και να οργανώσει μαζί με τον Σύλλογο της περιοχής το πρόγραμμα πυροπροστασίας του Λόφου.

Τον συντονισμό από πλευράς του Συλλόγου είχε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κος Δημήτρης Μπεθάνης ο οποίος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που έχει και φέτος ο λόφος, τους κινδύνους που ελλοχεύουν και το προτεινόμενο σχέδιο, από την πλευρά του Συλλόγου, αντιμετώπισής τους.

 Ύστερα από συζήτηση που ακολούθησε και την ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε, για άλλη μια χρονιά, να δημιουργηθεί λίστα εθελοντών όπου με βάρδιες και με τον συντονισμό του Συλλόγου θα αναλάβουν την φύλαξη του Λόφου ιδιαίτερα τις ημέρες που θα το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Βασίλης Γιαννακόπουλος (ΜΑΖΙ για την Αγ. Παρασκευή), Γιάννης Σταθόπουλος (ΝΙΚΗ για την Αγ. Παρασκευή), Ανδρέας Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) και Αλέξης Μουστόγιανης (Αγ. Παρασκευή, μια γενιά μπροστά) ενώ θετική εντύπωση προκάλεσαν και οι παρουσίες των κυρίων Βορίση Διονύσιο (Πρόεδρος  των αποστράτων του Πυροσβεστικού Σώματος), Στέλιου Μαστοράκη ( αξιωματικό Π.Σ. εν αποστρατεία) και Χρύσανθου Κοσμά (έφορος Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής) των οποίων η εμπειρία και η διάθεση θα βοηθήσουν να επιτευχθεί και φέτος ο στόχος της προστασίας του Λόφου Τσακού.





Για το Δ.Σ. του Συλλόγου





                        Ο Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας



             Βασίλειος  Σαββίδης                              Αναστάσιος  Μίχας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου