Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ: "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ"!!!

 
Άρχισε η πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα για την επιβολή των μεταλλαγμένων προϊόντων, παγκοσμίως. Όπως αναφέρει η "υπόγεια δράση", ο Owen William Paterson, είναι πολιτικός στο βρετανικό Συντηρητικό Κόμμα, που υπήρξε Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων.
Ο κ. Πάτερσον είπε ότι τα μεταλλαγμένα προϊόντα προσφέρουν... θαυμάσιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον.
Η παραγωγή μεταλλαγμένων στη Μ. Βρετανία θα σήμαινε λιγότερους ψεκασμούς φυτοφαρμάκων και λιγότερο εντατική γεωργία (!!!).
Ο κ. Paterson είπε επίσης ότι η επέκταση των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών θα μπορούσε να επιτρέψει πιο εντατική γεωργία, απελευθερώνοντας χώρο για τη βιοποικιλότητα, τη φύση και την άγρια ​​φύση!!!

Και το αποκορύφωμα της πλύσης εγκεφάλου, ήρθε με το παρακάτω: "Το πρόβλημα είναι κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια παρά την προσφορά των δωρεάν σπόρων σε εκείνους που τους έχουν ανάγκη, κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη τού χρυσού ρυζιού έχει εξοβελιστεί. Σε αυτό το διάστημα 7 εκατομμύρια παιδιά έχουν μείνει τυφλά ή έχασαν τη ζωή τους".
Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει κι εδώ στην Ελλάδα όπου ηδη έχουν αρχίσει να επεκτείνονται οι καλλιέργειες γεννετικά τροποποιημένων προϊόντων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου