Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

37 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ



Τουριστικό λεωφορείο γεμάτο Ιταλούς που επέστρεφαν σπίτια τους από διακοπές ξέφυγε της πορείας του τη νύχτα και αφού χτύπησε αρκετά οχήματα που ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης στον αυτοκινητόδρομο ανετράπη και έπεσε σε φαράγγι παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον 37 ανθρώπους.

Φωτισμένες πινακίδες που αναβόσβηναν κοντά στο Αβελίνο έξω από τη Νάπολη προειδοποιούσαν για την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Α116 όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται να είχε, ήδη, χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Ωρες μετά το δυστύχημα οι πυροσβέστες ανέσυραν μέσα από τα συντρίμμια του λεωφορείου 37 πτώματα ενώ με τραύματα ανασύρθηκαν 11 άνθρωποι, οι οποίοι νοσηλεύονται, οι δύο εξ αυτών σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Μετά την ανατροπή του το τουριστικό όχημα έπεσε από ύψος 30 μέτρων σε παρακείμενη χαράδρα και προσγειώθηκε σε δασώδη έκταση αφού έκοψε κομμάτια από το τσιμεντένιο στηθαίο, που περιέκλειε τον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αβελίνο ο οδηγός του λεωφορείου είναι ανάμεσα στους νεκρούς του δυστυχήματος που συνέβη στην πόλη Μοντεφόρτε Ιρπίνο 60 χιλιόμετρα μακριά από τη Νάπολη.

Ορισμένοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο οδηγός δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα αλλά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος πριν ξεκινήσει το λεωφορείο την τρελή πορεία του, πιθανότατα από λάστιχο που έσκασε.

Τοπικός εισαγγελέας ηγείται των ερευνών για τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου.  

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου