Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Χολαργός, 31 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση
Πετυχημένο και φέτος
το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόληση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (Τήνου 4).
Η Δημιουργική Απασχόληση είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα, που διοργανώνει ο Δήμος επί σειρά ετών για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φέτος ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου και διήρκησε μέχρι τις 2 Αυγούστου. Ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία σειρά από δραστηριότητες, όπως η ανάγνωση και δραματοποίηση παραμυθιού, ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες και κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, δραστηριότητες ανάπτυξης της συναισθηματικής νοημοσύνης και καλλιέργειας της περιβαλλοντικής τους συνείδησης. Επίσης στο τέλος του προγράμματος εκδώσανε για ακόμη μία φορά την εφημερίδα της Δημιουργικής Απασχόλησης «Γρανίτα».
Οι αθλητικές δραστηριότητες περιελάμβαναν: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, σκυταλοδρομίες και τσουβαλοδρομίες.
Ολοκληρώνοντας για ακόμη μία χρονιά το πετυχημένο πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: το Ωδείο Κατερίνα Μάσκα, όπου προσέφερε ευγενώς μαθήματα μουσικής (βιολί, φλάουτο, κ.α. ), τη Σχολή Χορού Μαρία De Petrillo-Βαρλάμου, όπου προσέφερε αφιλοκερδώς μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγή, σύγχρονου χορού και κλασσικό μπαλέτου.

Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπου ήρθαν και έμαθαν στα παιδιά για το πώς μπορούν να προστατεύουν το δάσος και το περιβάλλον.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης φέτος και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις και προγράμματα με μοναδικό σκοπό να δώσουμε το καλύτερο στα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου