Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!



ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ Ή ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ;

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Πριν από μερικές μέρες η καγκελωτή περίφραξη του Υπουργείου Μεταφορών επενδύθηκε με συρματόπλεγμα κυκλικό, έτσι που το Υπουργείο μοιάζει πια περισσότερο με στρατόπεδο Γκουαντάναμο! Το γεγονός ξάφνιασε, δεδομένου ότι η υφιστάμενη περίφραξη του Υπουργείου ήταν αρκετά ασφαλής όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε και από τις φωτογραφίες.



Πολύ υψηλά κάγκελα (υπερβαίνουν τα 2.30 μ) που καταλήγουν σε …λόγχες, έτσι που να καθίσταται αποτρεπτική και η σκέψη ακόμη για να παραβιαστεί ο χώρος. Τώρα πλέον, με τα αγκυλωτά συρματοπλέγματα να περιφράσσουν όλη την περίμετρο του Υπουργείου Μεταφορών, δημιουργούνται ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τους υπευθύνους του Υπουργείου να το περιφράξουν με συρματόπλεγμα.

Αναζητούσαμε όλη μέρα τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου κ. Χρηστέα αλλά μας ενημέρωσαν ότι θα απουσίαζε για λίγο στην Γενική Γραμματεία Τύπου. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον βρούμε. Παρακαλούμε λοιπόν να μας απαντήσει για ποιο λόγο το Υπουργείο επενδύθηκε κατ’ αυτό τον τρόπο ώστε να μοιάζει με Γκουαντάναμο;

ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ;
Από τον Σεπτέμβριο του 2012 στην «Ε.Ω.» είχε φτάσει πληροφορία ότι «Η ΓΑΔΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ». Πληροφορία την οποία σε καμία περίπτωση δεν υιοθέτησε, αλλά την μεταφέραμε με δημοσίευμά μας στον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια, ζητώντας απάντηση. Δυστυχώς, ακόμη περιμένουμε απάντηση.

Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέραμε τα εξής: «Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για… ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα. η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την πληροφορία. Ζητεί όμως από τα υπεύθυνα χείλη σας να μάθει την αλήθεια.  Στα παραπάνω, συμπληρώνουμε αυτό που λένε έγκυροι αναλυτές: Μερικές φορές, ευρείας κλίμακας πόλεμοι (βλέπε παγκόσμιοι πόλεμοι), επιλύουν οικονομικές κρίσεις και δημιουργούν προοπτικές  για νέο ξεκίνημα…

Ένας μάλιστα εξ αυτών είπε: “Εάν σκοτώνονταν μαζικά 200.000 έως 300.000 Έλληνες πολίτες η Ελλάδα θα επέλυε αμέσως το οικονομικό της πρόβλημα»!

Όλα αυτά προκαλούν ανατριχίλα. Γι’ αυτό ζητούμε από τον κ. Δένδια να διαψεύσει επισήμως την πληροφορία, η οποία προήλθε μέσα από την ΓΑΔΑ”»! 
Εάν τα παραπάνω τα συνδυάσει κανείς με όσα ήδη προετοιμάζονται στην Αμερική, θα πρέπει να προβληματιστεί ιδιαίτερα. Ιδού λοιπόν, όπως αναφέρονται πλέον σε πολλούς ιστοτόπους τι γίνονται στις ΗΠΑ:  Δημιουργία 800 στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φέρετρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Η Federal Emergency Management Agency (FEMA), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA… Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ… Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Επί πλέον, ιδρύθηκαν
20 συμπληρωματικά στρατόπεδα. Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε με το σκεπτικό ότι, σε περίπτωση μαζικής εξόδου αλλοδαπών μεταναστών από τα σύνορα Μεξικού Αμερικής, αυτοί θα πρέπει γρήγορα να μαζευτούν και να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης της F.E.M.A. Το πρόγραμμα αυτό, επιτρέπει πολλά στρατόπεδα συγκέντρωσης να μετατραπούν σε φυλακές.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα REX84, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί” ( όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”.
Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι εξής: Fort Benning, Γεωργία Fort Huachua, Αριζόνα Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα Oakdale, Καλιφόρνια Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.

Όλα τα στρατόπεδα έχουν σιδηροδρομικές γραμμές και αρκετά από αυτά έχουν κοντά τους και αεροδρόμιο. Η F.E.M.A από ότι φαίνεται, έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη του σχεδίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης όποιο κι αν είναι αυτό. Σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη Georgia, υπάρχουν αποθηκευμένα εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα! Κάποιες μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για
1.500.00 τέτοια φέρετρα!

"Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου