Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Την ώρα που η ανεργία χτυπάει κόκκινο και ξανά κόκκινο, οι λαθρομετανάστες, αυτοί δηλ. που μπήκαν παράνομα στη χώρα, παίρνουν τη δουλειά από τα ελληνόπουλα! 
Μας καταγγέλεται ότι το εργατικό προσωπικό που απασχολεί ο εργολάβος αυτή τη στιγμή στα έργα πλακόστρωσης στην οδό Κρήτης στο Χολαργό, είναι αλλοδαποί στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Μόνο 2-3 είναι Έλληνες ενώ οι υπόλοιποι (περίπου 10) είναι αλλοδαποί! 
Ήδη, πολίτες ετοιμάζονται να καταθέσουν καταγγελία στο Δήμο και την Αστυνομία. 
Ειναι γνωστόν ότι οι εργολάβοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν φτηνά εργατικά χέρια, χρησιμοποιούν Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και άλλους λαθρομετανάστες (κανείς δεν έχει μπει νόμιμα από τους αλλοδαπούς στη χώρα μας, άρα είναι λαθρομετανάστες). 

Το ερώτημα είναι, τι κάνει ο Δήμος;  
"Δεν του πέφτει λόγος γιατί είναι θέμα εγολάβου", θα πουν αρκετοί, όμως δεν είναι έτσι. Δεν του πέφτει λόγος όταν τα έργα που γίνονται στο Δήμο του, γίνονται από λαθρομετανάστες; Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τη νεολαία και τσακίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, δεν μπορεί ο Δήμος να συνεννοηθεί με τον εκάστοτε εργολάβο και μαζί με την εξασφάλιση καλού έργου και καλής τιμής, να νοιαστεί και για την απασχόληση ελληνόπουλων στα έργα του Δήμου;

Αυτή είναι κοινωνική πολιτική και όχι "δεν μου πέφτει λόγος, είναι θέμα εργολάβου"!
Σε λίγο, έτσι όπως πάμε, δεν θα υπάρχει Έλληνας στη χώρα αλλά μόνον οι λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου