Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

SERAFIMΕίναι άθεοι. Υπηρέτες των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι με την ψήφο τους για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, βάλουν ευθέως κατά του θεσμού της οικογένειεας και της πρωτογενούς επιχειρηματικότητας. 
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπήρξε λάβρος εναντίον τους και υιοθετεί μία πολύ καλή ιδέα: Απαγορεύσει στο εξής την είσοδο στις Εκκλησίες της Μητρόπολής του στους υποκριτές βουλευτές που ψήφισαν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. 
Το ίδιο δε πρέπει να κάνουν και όλοι οι μητροπολίτες και καλά θα κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να βγάλει σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση εισόδου στους ναούς και στις Εκκλησίες όλων των αθέων και εχθρών της Ορθοδοξίας. 
Όλα αυτά τα πολιτικά υποκείμενα, δολιοφθορείς της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας έρχονται στις εκκλησίες μόνο προς άγραν ψήφων. Για τίποτε περισσότερο. Από 'κει και πέρα ρίχνουν στιλέτο σε βάρος του χριστιανισμού. 
Είναι άθεοι και επικίνδυνοι. Να μην επιτραπεί λοιπόν η είσοδος στους ναούς, στους 52 βουλευτές που επέβαλαν το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών σε βάρος της Ορθοδοξίας μας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου