Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!


 
Αναγνώστης του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», μας έστειλε από τον Ωρωπό τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Δείτε και φρίξτε: Η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) σε συνεργασία με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ανακατασκευάζουν τον κεντρικό αγωγό δικτύου ομβρίων στον Ωρωπό. Έχουν αναρτήσει γι' αυτό το σκοπό και τεράστια ταμπέλα, στην οποία παρουσιάζονται όλοι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο. Διακρίνεται καθαρά ότι το έργο θα κοστίσει 1.633.500 ευρώ! Φαίνεται όμως και κάτι εξωφρενικό! 
Πάνω αριστερά στην ταμπέλα δεσπόζει παραποιημένη η ελληνική σημαία! Ο Σταυρός αντί να είναι σε λευκό χρώμα είναι με μπλε χρώμα, με εξαφανισμένο το μπλε φόντο, που παραπέμπει στο γαλάζιο της θάλασσάς μας!

Τυχαίο; Το μόνο που δεν είναι τυχαίο είναι ότι ξένα κέντρα θέλουν να εξαφανίσουν το σταυρό από τη σημαία μας. Μήπως λοιπόν αρχίζουν με αυτό τον τρόπο; Παραποιώντας το σταυρό, δημιουργoύν σύγχυση στο υποσυνείδητο.

Μήπως λοιπόν με την παραποίηση του σταυρού και με την ύβρη προς το εθνικό σύμβολο,  σιγά-σιγά θα περάσουν στην αφαίρεση του συμβόλου της πίστεώς μας από την ελληνική σημαία;

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει.  
Ο Πάγκαλος πριν από χρόνια έλεγε για την υψωμένη στα Ίμια σημαία μας: "Θα πούμε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας". Ένα πανί είναι λοιπόν για πολλούς από τους πολιτικούς ταγούς μας η ελληνική σημαία, οπότε μετά τα όσα εγκληματικά ψήφισαν, μετά την λειτουργία των επιχειρήσεων τις Κυριακές, με την οποία περιφρόνησαν την Ορθοδοξία που έχει καθιερώσει το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές, τι θα τους κοστίσει να αφαιρέσουν και το σταυρό από τη σημαία μας; Οι προδότες δεν έχουν όρια στην προδοσία τους!
 


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΤΥΠΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πας και μουτζουρώνεις όλη την πινακίδα και τους γράφεις ότι αν δεν είναι ικανοί να αποτυπώσουν σωστά ούτε την σημαία να πάνε να ....

    Και μετά του γράφεις και αυτό που τρέμουν: Θα ψηφίσω την ΧΑ που τουλάχιστον ξέρει πώς είναι η ελληνική σημαία, ηλίθιοι.

    Αι σιχτήρ συγχίστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή