Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! ΝΕΚΡΟΣ 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΡΟΛΕΫ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Νεκρός 18χρονος - Πήδηξε από το τρόλεϊ για να γλιτώσει τον έλεγχο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεπλάκη με τον ελεγκτή πριν από την πτώση
 

Τραγική κατάληξη είχε ένας τυπικός έλεγχος εισιτηρίου σε τρόλεϊ χθες το βράδυ στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ και σε έλεγχο που έγινε από τον ελεγκτή είπε πως δεν είχε εισιτήριο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων εκ των επιβατών του τρόλεϊ όπως περιέγραψαν το γεγονός στο eurospy.gr, ελεγκτής και νεαρός άρχισαν να λογοφέρουν. Τότε επενέβη λεκτικά και ο οδηγός όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος. Οι επιβάτες άρχισαν να ωρύονται για την αντίδραση του ελεγκτή και του οδηγού. «Αφήστε το παιδί ρε. Είναι 19χρονών που να πάρει. Να σας δώσουμε εμείς το ένα ευρώ» ήταν μερικές από τις φράσεις που ειπώθηκαν. Ξαφνικά ο μεγαλόσωμος νεαρός απωθεί έναν εκ των δύο και πηδά από το τρόλεϊ που βρισκόταν εν κινήσει. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων τρόλεϊ κύριο Νικολακόπουλο πάτησε το κόκκινο κουμπί ασφαλείας και άνοιξε την πόρτα ενώ το λεωφορείο ήταν σταματημένο.
Ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε αμέσως μετά την πτώση. Την είδηση του θανάτου του νεαρού επιβεβαίωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διευθυντής νευροχειρουργικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς», Γ. Ορφανίδης.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλει έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 18χρονου Έλληνα.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου