Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

 ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΑ 
 
Ο Α. Σαμαράς υποτίμησε πολύ την νοημοσύνη του Ελληνισμού ΗΠΑ
Σχετικά με το κάλεσμα του πρωθυπουργού στην Ομογένεια, να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα
Κύριε Σαμαρά... Πριν πεις δημόσια τις ανοησίες σου στην Νέα Υόρκη (9 Αυγ. '13), θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι τα τελευταία 25 χρόνια, μερικές χιλιάδες Ομογενείς επέστρεψαν στην Ελλάδα, με τους κόπους μιάς ζωής, να κάνουν κάτι στην πατρίδα. Μιά αγορά, μιά μικροεπένδυση έστω. Να ζήσουν (πάλι) στην πατρίδα. Οι περισσότεροι, αναγκάστηκαν να ξανα- ''φύγουν νύχτα''. Γνωρίζεις την αιτία;
Ως υπενθύμιση στην ''αδύνατη'' μνήμη σου: Σε όσους Ομογενείς πήγαν γιά επενδύσεις στην Ελλάδα, ''λαμόγια'' διεφθαρμένοι πολιτικοί (και από το κόμμα σου), αξιωματούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ, έπεσαν πάνω τους, σαν τα κοράκια, ζητώντας χρήμα γιά ''μεσολάβηση-ρουσφέτια'' ή ''εξυπηρετήσεις''. 'Αλλαξε κάτι στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια με τα ''μνημόνια'' και δεν το γνωρίζουμε; Μπήκε τάξη στο Δημόσιο, στο διεφθαρμένο κομματικό κράτος; Θεραπεύτηκαν οι παθογένειες (κλεψιά-ατιμία, ατιμωρησία, γραφειοκρατία, ρουσφέτια-''ημέτεροι'', φορολογία-φοροδιαφυγή κ.ά.); Γιατί -στην ομιλία σου στους αυτοαποκαλούμενους ''παράγοντες της Ομογένειας'', υποτίμησες πολύ την νοημοσύνη μας, λέγοντάς μας -έμμεσα- ''ελάτε να σας ξανακλέψουμε'';
Κύριε πρωθυπουργέ... Ο Ελληνισμός στην Αμερική και γενικά ο απόδημος Ελληνισμός, βοηθά και υποστηρίζει άμεσα, ΜΟΝΟ τον λαό της Ελλάδας, δηλ. συγγενείς, φίλους κ.ά., που τα μέτρα σου τους οδήγησαν στην απόγνωση και στην εξαθλίωση. ΔΕΝ βοηθά, ούτε υποστηρίζει το διαπλεκόμενο-διεφθαρμένο βρώμικο κομματικό ''κράτος'' σας, ούτε τις πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' σας, που κατάστρεψαν την πατρίδα.
Kύριε Σαμαρά... Θα προτιμούσαμε να είσαι ηγέτης (της εξαθλιωμένης) χώρας και όχι ''μαυρογιαλούρος'' παλιάς συνταγής. Δυστυχώς, επιβεβαίωσες την ιστορική φράση του Ντε Γκολ: ''Οι πολιτικοί ενδιαφέρονται γιά τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες ενδιαφέρονται γιά τις επόμενες γενιές''. Σου ευχόμαστε ''καλή επιτυχία'' στις επόμενες εκλογές.
Σημ.: Σε ότι αφορά την ''θριαμβευτική'' περιοδεία σου στις ΗΠΑ και τα ''αποτελέσματά'' της, οι 'Ελληνες στην Αμερική (επειδή γνωρίζουμε πως λειτουργεί η χώρα στην οποία ζούμε) δεν ''τρώμε κουτόχορτο''. Αυτό μοιράζεται σε αφθονία στην Ελλάδα, χάρη στα ''μνημονιακά'' σας ΜΜΕ.
kalami.net
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου