Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

 Από ...δημοκρατικά ιδεώδη εμφορείται αναγνώστης μας, ο οποίος κάτω από το άρθρο μας για την προοπτική των υποψηφίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, (ιδού η ανάρτηση ΖΗΚΑΣ-ΚΕΧΡΗΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!),  γράφει το εξής σχόλιο: "Στην επόμενη εξίσου... εμπεριστατωμένη... αξιόπιστη και... δημοσιογραφική ανάλυση που θα μας κάνεις, στη φωτό του Νικολάου (του οποίου "δεν του βγαίνει", γιατί αν του βγει ξέρεις καλά τι περιμένει και σένα και τα φιλαράκια σου), εκτός από ασπρόμαυρο χρώμα, κάνε και μοντάζ έξτρα γήρανσης, μπας κι αποκτήσεις καμιά παραπάνω ελπίδα".

Κατ' αρχήν, σε ό,τι αφορά στην φωτογραφία του Δ. Νικολάου που βγήκε μαύρη: τη συγκεκριμένη φωτογραφία (σε έγχρωμη έκδοση) μας έχει παρακαλέσει να τη βάζουμε ο κ. Νικολάου, επί ώρα όμως χθες όταν την ανεβάζαμε μας έβγαινε μονίμως α/μαυρη! Ο δαίμονας του ...διαδικτυακού τυπογραφείου μας ...σκάρωσε α/μαυρο τον Δ. Νικολάου. Προφανώς κάτι συμβαίνει και το πρόβλημα δυστυχώς δεν το έχουμε επιλύσει ακόμη. 
Γι' αυτό βάζουμε μία παλαιότερη φωτογραφία του, για να δείξουμε ότι υφίσταται πρόβλημα τεχνικό δικό μας και όχι ότι έχουμε τάση να...  μαυρίσουμε τον Νικολάου!

Τα υπόλοιπα όμως που λέει ο αναγνώστης έχουν ιδιαίτερη αξία. Διότι εκτοξεύει ευθείες απειλές σε βάρος του Μ. Βραχιολίδη και των...φίλων του (προφανώς κατά του υπόλοιπου τοπικού τύπου). "Αν του βγει ξέρεις καλά τι περιμένει και σένα και τα φιλαράκια σου..."  λέει  ο αναγνώστης-οπαδός ή ενδεχομένως κάποιο στέλεχος του κ. Νικολάου! 
Δημοκρατικά ιδεώδη σε όλο τους το μεγαλείο! 
Τα φασιστοειδή λοιπόν έχουν ετοιμάσει... διωγμούς ή άλλες ποινές σε όποιον τολμά να πει την άποψή του, με την οποία δεν συμφωνούν! 

Να καλέσουμε τον κ. Νικολάου να καταδικάσει τέτοιες απόψεις; Περιττό! 
Είμαστε σίγουροι ότι τις καταδικάζει! Έτσι δεν είναι κύριε Νικολάου; Απομονώστε τέτοιους οπαδούς σας. Κακό σας κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου