Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ 902 ΣΕ OFF SHORE ΣΤΑ VIRGINIA ISLANDS!

- Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η εταιρία A-Orizon Media LTD που αγόρασε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του 902
- Η ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την εταιρία μυστήριο
- Η εταιρία δεν εμφανίζεται πουθενά
- Ακόμη και στην Κύπρο ψάχνουν να μάθουν ποια είναι και που δραστηριοποιείται
902 Σε off shore με έδρα την Κύπρο πουλήθηκε ο 902
Καλά κρυμμένα μυστικά και… ντοκουμέντα όσον αφορά στην πώληση του 902 κρατά το ΚΚΕ. Μπορεί σε μια προσπάθεια να περάσει στην αντεπίθεση, μετά τη γενική κατακραυγή της προηγούμενης εβδομάδας, ο Περισσός να ανακοίνωσε το όνομα της εταιρίας που είναι πια το αφεντικό του ιστορικού 902, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα.
Η εταιρία A-Orizon Media LTD είναι παντελώς άγνωστη στην Κύπρο. Ούτε στελέχη της κυβέρνησης δε γνωρίζουν τίποτα για τη δράση της Ποια είναι η εταιρία A-Orizon Media LTD που έχει ως έδρα την Κύπρο; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της. Έχει άλλα media στην κατοχή της η εταιρία; Πως το ΚΚΕ της πούλησε δημόσιες συχνότητες; Ποιο ήταν το κόστος της αγοραπωλησίας;
Το ΚΚΕ που φωνάζει για διαφάνεια και καθαρότητα κάνει ακριβώς το αντίθετο: πουλά μια δημόσια συχνότητα σε μια εταιρία που κανείς δε γνωρίζει, απολύει 48 εργαζόμενους με συνοπτικές διαδικασίες για να παραδώσει (κατ’ επίταση του αγοραστή) την εταιρία «καθαρή», κρατά στο σκοτάδι τους πάντες και όταν «απαντά», το μόνο που κάνει είναι να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση!
Η εταιρία «φάντασμα» A-Orizon Media LTD
Από τη στιγμή που ανέβηκε στο 902.gr η ανακοίνωση του ΚΚΕ για το ποια είναι η εταιρία που αγόρασε τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό του Κομμουνιστικού Κόμματος, όλοι άρχισαν να ψάχνουν λεπτομέρειες. Αφού που θα έπρεπε αλλά δεν έδωσε ο Περισσός.
Όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα σήμερα, η εταιρία A-Orizon Media LTD είναι παντελώς άγνωστη στην Κύπρο. Δεν έχει σελίδα στο internet, ενώ ούτε και κυβερνητικά στελέχη στην Κύπρο εξέφραζαν άγνοια και έκπληξη.
Η έρευνα των Νέων, συνεχίζει το δημοσίευμα, δεν κατάφερε να ταυτίσει την εταιρία με συγκεκριμένους επιχειρηματίες.
Στην Κύπρο συζητούν τη μεταβίβαση του σταθμού σε εκπροσώπους ρωσικών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Τα στοιχεία για τους ιδιοκτήτες της μπορούν να βρεθούν μετά από αίτημα, μέσω δικηγόρου, στο τμήμα Εφόρου Εταιριών. Όμως, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ακόμη κι έτσι, δεν είναι δεδομένο πως θα γίνουν γνωστοί οι δικαιούχοι, αφού το πιθανότερο είναι πως η αγοραπωλησία έχει γίνει από κυπριακά δικηγορικά γραφεία.
Δεν αποκλείεται όμως να γίνει γνωστό το ύψος της αγοραπωλησίας. Πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα των Νέων κάνει λόγο για ποσό ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου