Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

του Φώτη Αλεξόπουλου
Δημοτικού Σύμβουλου Αγίας Παρασκευής
Πολιτευτή Νομού Ηλείας

Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα, Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τα δυο μεγάλα Κέντρα στήριξης που κράτησαν την εξαθλίωση των Νεόπτωχων  Ελλήνων  σε ανθρώπινα επίπεδα..
Όταν προς το Τέλος της Δεκαετίας του  90¨, ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ζήτησε  «Οικονομική Βοήθεια» από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο ώστε να κλείσει την Τρύπα του Χρηματιστηρίου  , ποιος θα φανταζόταν ότι αυτό έγινε για να αποδυναμωθεί οικονομικά η Εκκλησία ?
Θυμάστε όλοι ότι τελικά ,αποδείχτηκε «φούσκα» το «Παιχνίδι» του Χρηματιστηρίου?
Τι θα είχε συμβεί αν η Εκκλησία είχε δώσει χρηματική βοήθεια στο Κράτος?
Θα θυμάστε ότι, μετά την άρνηση Χριστοδούλου, άρχισε η Υπόθεση με τις Ταυτότητες ως Μοχλός πίεσης, άλλα  και τότε η Εκκλησία δεν «μάσησε»?
Γνωρίζοντας οι «διοικούντες» όπως ήταν φυσικό, τι θα ακολουθήσει το έτος 2009 , έπρεπε πάση θυσία  νε εξολοθρεύσουν τους δυο μεγάλους πυλώνες αλληλεγγύης ..Την Εκκλησία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση…
Την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήξεραν ότι πιο εύκολα θα την οδηγήσουν στο περιθώριο, γιατί αυτοί την χρηματοδοτούσαν.. ( ΚΑΠ) .
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν το πιο εύκολο θήραμα …
Υπήρχε και η Οικογενειακή συνοχή…… όμως  Ήξεραν ότι η Οικογενειακή συνοχή δεν θα άντεχε για πολύ ,και πώς να αντέξει φυσικά, όταν σε μια οικογένεια δουλεύει μόνο ο ένας?
 Ο  μοναδικός  αντίπαλος ήταν η Περιουσία της Εκκλησίας , κάτι όμως που ο Μακαριστός Χριστόδουλος δεν επέτρεψε να γίνει και σήμερα η Εκκλησία έχει την δύναμη να συμπαραστέκεται δίπλα στους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας… Με συσσίτια ,κ.λ.π
Ήταν τελικά, προμελετημένο σχέδιο Φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού?
Συνεχίζεται αυτό το σχέδιο να εφαρμόζεται και σήμερα ?
Έχουν  Εντολές να Εξαθλιώσουν και να φτωχό- ποιήσουν τον Ελληνικό Λαό?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου