Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΣΙΩΤΗ!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI - Οι πυροσβέστες βγάζουν έξω τον κόσμο από το σημείο

Περίεργη επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
-
 Ο υπουργός Ναυτιλίας από το Λονδίνο δήλωσε πως δεν τρομοκρατείται και το χαρακτήρισε πολιτική επίθεση
- Το γραφείο βρίσκεται στο Κολωνάκι και ήδη οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία
-
 Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή, αλλά και στα Εξάρχεια 

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI - Οι πυροσβέστες βγάζουν έξω τον κόσμο από το σημείο


Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου 3 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.


ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απομάκρυναν άτομα που βρίσκονταν στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη και στη συνέχεια έβαλαν τη φωτιά, η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Οι φλόγες σβήστηκαν από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.




Οι δράστες αναζητούνται ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ  
«Η άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, όπως η σημερινή, από κουκουλοφόρους στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν μέσα συνεργάτες μου, εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την εμπρηστική επίθεση που έγινε νωρίτερα σήμερα στο πολιτικό του γραφείο.
«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από όπου και αν προέρχονται. Θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και τους πολίτες.

Σε ό,τι με αφορά δε με πτοούν. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία , τους Πολίτες και την Πατρίδα μου.

Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα για την έγκαιρη και άμεση επέμβασή τους» συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.


ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την αποψινή εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως "η σημερινή εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής".


Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του. Τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας.

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη. Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν» υπογραμμίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου