Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEWSBOMB!

Αποτυχημέν ντεμπούτο έκανε η εφημερίδα Newsbomb στο έντυπο δημοσιογραφικό γίγνεσθαι. Άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε. Εφημερίδα των αποκαλύψεων που χτυπά τη διαπλοκή και το κατεστημένο αλλά τελικά πρόκειται για μια Lifestyle έκδοση. 
Οι πρώτες 12 σελίδες είναι ανεκτές, με δημοσιογραφικά θέματα που διαβάζονται και φαίνεται πως έχουν την φραγίδα του έμπειρου Στέφανου Χίου. Από 'κει και μετά όμως το ...χάος! Το έντυπο παίζει από Lifestyle μέχρι...τσοντάδικο και πολύ ωροσκόπιο! 
Φαίνεται πως είναι έκδοση προχειροφτιαγμένη, χωρίς δημοσιογραφικό δυναμικό πρώτης γραμμής. Άνευρη, γενικώς λίγη. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει με το κασέ της, την πολυχρωμία και τον κίτρινο ράστερ στις υπογραμμισμένες προτάσεις. 
Η εφημερίδα για να σταθεί με αξιώσεις στην ειδησεογραφική δημοσιογραφική πιάτσα  και να μην στηρίζεται μόνο στις ειδήσεις που βγάζει ο Χίος, θέλει πολύ δουλειά και πολύ τρέξιμο. Δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να συναγωνιστεί τις άλλες εφημερίδες. 
Τελικά, στόχος της Newsbomb είναι να βγάλει δημοσιογραφικές βόμβες (όπως λέει και ο τίτλος της) ή  Lifestyle και soft πορνό βόμβες;

1 σχόλιο: