Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στον αγώνα της κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: Την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, το ζευγάρι των Νίκου Μαζιώτη και Πάολας Ρούπα, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί μετά την άδεια-φιάσκο που είχαν πάρει από τις φυλακές του Κορyδαλλού και φυσικά δεν επέστρεψαν ποτέ.
Οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες στρέφονται με μανία στην προκήρυξή τους κατά της ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μιλάνε για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών».
Σε αυτό παραδέxονται ότι οι ξένοι δανειστές επέβαλαν την σύλληψη των ηγετών της ΧΑ και τον εγκλεισμό στην φυλακή τριών βουλευτών και προτείνουν να αρχίσει ένοπλος αγώνας για να εκτελεστούν όλα τα στελέχη της ΧΑ (εννοεί πριν προλάβουν να εξοντωθούν στα γκουλάγκ της τρόικα από τη νεοταξική κυβέρνηση).
Στην συνέχεια στηρίζουν την κυβέρνηση για την επιλογή της λέγοντας απλώς ότι "Άργησε να τους στείλει φυλακή" και το έκανε μόνο "όταν μεταβλήθηκαν σε απειλή κατά του συστήματος το οποίο θα το αποσταθεροποιούσαν"
Εν τέλει υπόσχονται αίμα και πόνο στους εθνικιστές και υπόσχονται να δράσυον από κοινού με την κυβέρνηση για να μην μείνει "φασιστικό ρουθούνι"
Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τους νέους πολιτικούς της συμμάχους. Και εις ανώτερα...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου