Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ MEGA ΕΒΓΑΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!

Ξέχασαν τις χρυσές εποχές που χέρι – χέρι με τους παρακρατικούς, προσπαθούσαν να γκρεμίσουν τον “κακό Καραμανλή” για να έλθουν μια ώρα αρχύτερα στην εξουσία του “μεγάλου στοχαστή”…
20131009-215909.jpg

Τέτοια ξεφτίλα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Ερντογαν που δεν ήλθε ποτέ…
Οργισμένος ο Προκόπης Παυλόπουλος για το σχόλιο της Μαρίας Σπυράκη στο δελτίο του Mega που τον ήθελε να εκφράζει ενστάσεις για την νομιμότητα των κινήσεων της Δικαιοσύνης σχετικά με την Χρυσή Αυγή.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε με τον πρώην υπουργό ο οποίος δεν έκρυβε την οργή του για την αναφορά
του ονόματός του δίπλα σε εκείνα των Άρη Σπηλιωτόπουλου και Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

-Έστειλα αμέσως sms στην Μαρία Σπυράκη με το οποίο διέψευδα όσα υποστήριζε αλλά δεν ακούστηκε η αποψή μου. Επιχείρησα να βρώ τον κ. Παναγιωτόπουλο αλλά μου είπαν ότι δεν βρισκόταν στο κοντρόλ. Γνωρίζω ότι είμαι κομμένος από το Mega αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τέτοια διαστρέβλωση της πραγματικότητας από το κεντρικό δελτίο. Σας θυμίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που καυτηρίασα από το βήμα της Βουλής την είσοδο της Χρυσής Αυγής, χειροκροτούμενος ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης είχα την άποψη ότι το νομικό οπλοστάσιο (βλέπε Ν. 180 Α) είναι επαρκές για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση. Πως λοιπόν να έχω ενστάσεις.
Λίγο αργότερα από το γραφείο του πρώην υπουργού θα ακολουθούσε και επίσημη διάψευση:
«Τα όσα μεταδόθηκαν στο βραδινό δελτίο του Τ/Σ MEGA περί, δήθεν, διαφωνιών μου ως προς τον εκ μέρους της Δικαιοσύνης, και όχι μόνο, χειρισμό της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» είναι απολύτως ανακριβή. Οι, εντελώς πρόσφατες, πολλαπλές, συνεντεύξεις μου στα ΜΜΕ για το θέμα αυτό, ήτοι οι δημόσιες τοποθετήσεις μου, το αποδεικνύουν. Και, φυσικά, δεν μπορούν ν’ αμφισβητηθούν από ανεύθυνες ή και υποβολιμαίες διαδόσεις.»
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου