Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΝΔ. ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η δημοσκόπηση Πανά που ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και καταδεικνύει τα στημένα γκάλοπ του συστήματος, προβάλλεται τώρα από το κανάλι EXTRA3. 
Οι δημοσκοπήσεις του κ. Πανά φημίζονται για την ακρίβειά τους. Η συγκεκριμένη δείχνει την εκλογική κατάρρευση της ΝΔ η οποία στην Αθήνα συντρίβεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που προηγείται με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σε διψήφιο αριθμό (11,5%) παρά τις συλλήψεις των βουλευτών της και την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η Χρυσή Αυγή υπολείπεται 3 μονάδες από την προηγούμενη δημοσκόπηση και ο κ. Πανάς εξήγησε ότι η αντοχή της οφείλεται στο γεγονός της οικονομικής κρίσης και κυρίως σε γειτονιές που υποφέρουν ιδιαίτερα από την κρίση.

7 σχόλια:

  1. δηλ υπαρχουν γειτονιες που υποφερουν περισσοτερο απο καποιες αλλες απο την κριση . Οπως η ζεστη που ειναι περιοχες με περισσοτερη ζεστη απο κατι αλλες... αυτο εννοειτε ? 'η μηπως λεγονατας κριση ενοειτε κατι αλλο αλλα δεν μπορειτε να το ξεστομησετε ? Ετσι ειναι αμα πληκτολογεις μονο με το αριστερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσκόπηση αφορά μέχρι και την Παρασκευή (Σάββατο έγιναν οι συλλήψεις) για αυτό τον λόγο θα υπάρξει και νέα δημοσκόπηση για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας ,μποροθμε να μαθουμε τον τροπο που εκανε ο κος Πανας τη δημοσκοπηση ωστε να εχουμε μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη?
    ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΒΛ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).

      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ ΦΥΣΙΚΑ

      Διαγραφή
  4. Και γω αν κανω κατα παραγγελια δημοσκοπηση θα βγω πρωτος. Αυτο για λογαριασμο του ....της......ειναι πληρωμενες και αναξιοπιστες. Μη δινετε σημασια και μην επηρεαζεστε. Μαυριστε στις επομενες εκλογες τους μνημονιακους και αυτους που τους στηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το βραδυ των εκλογων θα πνιγουν με τις γραβατες τους............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον τηλεφωνικά, όπου φοβάται ο κόσμος να μιλήσει για ΧΑ από την σημερινή χούντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή