Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (;) ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ MARFIN Ή ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη σύγκρουση ανάμεσα σε Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να φέρουν στην χώρα σκηνικό που θα νοιάζει με αυτό που ζήσαμε με τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ενδεχομένως δηλαδή να έχουμε αντίστοιχη σύλληψη βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην έκρηξης της MARFIN (όπου χάθηκαν και τέσσερις ζωές) ή στα επεισόδια στις Σκουριές! 
Ο Σαμαράς στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔαφού τάχθηκε "εναντίον των ναζιστών και υπονομευτών της δημοκρατίας", στους οποίους όπως είπε δεν θα δείξει καμία ανοχή, αλλά και γενικότερα εναντίον όλων των άκρων, αριστερά και δεξιά! Συνεπώς η κλιμάκωση της σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι επιλογή της κυβέρνησης.
Επαναφέροντας στο προσκήνιο ο κ. Σαμαράς τις καταγγελίες για τον ρόλο συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «σκηνικό ακραίας αντιπολίτευσης», αφήνει μήνυμα γι' αυτά που έρχονται.
Και όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται να ...σκάσει βόμβα αναφορικά με την εμπλοκή βουλευτού (;) στις υπέοθέσεις MARFIN, ή Σκουριές. 
Για όλα αυτά βεβαίως διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ωστόσο φαίνεται πως επιβαβειώνονται οι φόβοι όσων έλεγαν ότι οι συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής ήταν η ααρχή για τις επόεμενς συλλήψεις των άλλων άκρων, από τα αριστερά!


1 σχόλιο: