Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

Την πάπια κάνει η ΕΠΟ στο δημοσίευμά μας για το εθνόσημο-μαϊμού της εθνικής ποδοσφαίρου, επισήμανση που είχε κάνει ο αναγνώστης μας Γιώργος Ιωάννου (δείτε εδώ

και για το οποίο φωνάζαμε ότι πρέπει ν' αλλάξει άμεσα.
Σήμερα ο Γιώργος Ιωάννου επανέρχεται προτείνονταας ποιο πρέπει να είναι το σωστό εθνόσημο. Η ΕΠΟ ακούει ή τώρα θα κάνει τον Κινέζο;
Ιδού τι αποκαλύπτει και τι προτείνει ο Γ. Ιωάννου:  

Στην προηγούμενη ηλεκτρονική επιστολή μου είχα πει γιατί πρέπει να αλλάξει το σήμα αυτό που δεν είναι η ελληνική σημαία που διαβάσατε οι περισσότεροι. Θα δείτε με φωτογραφικό υλικό γιατί πρέπει να αλλάξει το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία με το σήμα-εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία.



Αποκάλυψη-έκπληξη Νο 2 που πρέπει να κάνει πολύ σύντομα το σωστό η Ε.Π.Ο.: Αυτό το σήμα-εθνόσημο (στην φωτογραφία 2 που θα δείτε παρακάτω και στις φωτογραφίες 5και 6) πρέπει να έχει στις φανέλες ή αν προτιμάτε στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στις 7 φωτογραφίες θα δείτε αναλυτικά και θα καταλάβετε πολλά γιατί πρέπει να κάνει το σωστό η Ε.Π.Ο. που χρόνια περιμένουμε όλοι μας.



Στην φωτογραφία 1 βλέπετε το σήμα που χρησιμοποιεί στις φανέλες και στις εμφανίσεις της αθλητικής εταιρείας Nike η εθνική ποδοσφαίρου που δεν είναι ελληνική σημαία. Το σωστό είναι μόνο το ΕΛΛΑΣ που σώζει την κατάσταση για να μας υπενθυμίσει σε ποια χώρα βρισκόμαστε. Το υπόλοιπο σήμα όπως βλέπετε δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική σημαία, δεν είναι σωστό.



Στην φωτογραφία 2 (που βρήκα εκτός διαδικτύου) βλέπουμε το σήμα-εθνόσημο σε δύο τύπους σε άσπρο και μπλε φόντο που είναι η ελληνική σημαία. Θα δείτε στο σήμα εθνόσημο ότι είναι απλά σχεδιασμένο, είναι καθαρά ποδοσφαιρικό σήμα-εθνόσημο, υπάρχει μια καλή αναλογία χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές, έχει το όνομα ΕΛΛΑΣ διακριτό και μας υπενθυμίζει σε ποια χώρα είμαστε, παραπέμπει στην ελληνική σημαία, είναι η ελληνική σημαία. Αυτό το σήμα-εθνόσημο πρέπει να έχει στις φανέλες ή αν προτιμάτε στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου (που θα δείτε παρακάτω πως φαίνεται τις φωτογραφίες 5 και 6 για να καταλάβετε). Αυτό το σήμα-εθνόσημο περιμέναμε χρόνια να είναι στις φανέλες ή αν προτιμάτε στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.



Στις φωτογραφίες 3 και 4 βλέπουμε τους δύο Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαμαρά και Γιώργο Καραγκούνη που φορούν την λευκή και την μπλε εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Θα δείτε ότι το σήμα δεν είναι ελληνική σημαία, δεν είναι ότι καλύτερο, το αποτέλεσμα είναι δεν είναι καλό, δεν είναι διακριτό. Αυτό το σήμα που δεν είναι ελληνική σημαία δεν πρέπει να υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.



Στις φωτογραφίες 5 και 6 βλέπουμε τους δύο Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαμαρά και Γιώργο Καραγκούνη ύστερα από ηλεκτρονική επεξεργασία που φορούν την λευκή εμφάνιση και την μπλε εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το σήμα-εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία. Εδώ βλέπετε στις δύο εμφανίσεις ότι το σήμα-εθνόσημο έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, παραπέμπει στην ελληνική σημαία, είναι η ελληνική σημαία και συμβολίζει αυτά που συμβολίζει η ελληνική σημαία, το όνομα ΕΛΛΑΣ φαίνεται. Αξίζει αυτό το σήμα-εθνόσημο να υπάρχει στην φανέλα και στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που είναι καθαρά ένα σήμα-εθνόσημο ποδοσφαιρικό.



Πιστεύω να καταλάβατε όλοι σας γιατί η Ε.Π.Ο. πολύ σύντομα πρέπει να αλλάξει αυτό το σήμα στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις που δεν είναι η ελληνική σημαία με το σήμα-εθνόσημο (φωτογραφία 2) που παραπέμπει στην ελληνική σημαία, που είναι η ελληνική σημαία και συμβολίζει την ελληνική σημαία που βλέπετε στην φωτογραφία 7. Αυτή η αντικατάσταση του σήματος που δεν είναι ελληνική σημαία με το σήμα-εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία θα είναι η μεγάλη επιτυχία για την Ε.Π.Ο.


Γιώργος Ιωάννου

44 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το σωστό εθνόσημο που πρέπει να έχουν οι εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ πρέπει να κάνει το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίζω τις φωτογραφίες 2, 5, 6. Εγκρίνω αυτό το σήμα-εθνόσημο γιατί είναι ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε όποιος και να είσαι, όπως και να σε λένε, μπράβο σου. Συγχαρητήρια για αυτό το σπουδαίο θέμα. Αυτό που διάβασα ήταν ότι καλύτερο που βρήκα στο ιντερνέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2 ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι πολύ καραγκιόζης! το Σήμα που χρησιμοποιεί τώρα η Εθνική είναι το πρώτο Σήμα Ομάδας Ελληνικής που είναι σωστό και γραφιστικά αλλά κρατάει και τα χαρακτηριστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

      Διαγραφή
  9. Άθλιο σχεδιαστικά το προτεινόμενο "εθνόσημο". Αυτό που έχει η Εθνική είναι πολύ καλύτερο και χρησιμοποιείται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσας το 1924. Ποτέ τα σήματα δεν ήταν αντιγραφή της σημαίας.
    Αυτό που προτείνετε δεν είναι "εθνόσημο", είναι στρίμωγμα της σημαίας μέσα σε ένα σήμα.
    Όσον αφορά το ορίτζιναλ εθνόσημο, είναι αυτό:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7c/Coat_of_arms_of_Greece.svg/85px-Coat_of_arms_of_Greece.svg.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οποιο ειναι κ το ομορφοτερο..της αμβερσας..

      Διαγραφή
    2. Φίλε είσαι πολύ λάθος στα περισσότερα. Αυτό το σήμα που προτείνει εδώ το μπλογκ είναι πολύ καλυτερο και τα έχει όλα και είναι η ελληνική σημαία. Είναι ότι καλύτερο που έχει σχεδιαστεί και μάλιστα από ελληνικά χέρια.

      Έλα να μου πεις μετά τι συμβολίζει το ψευτοεθνόσημο που έχει η εθνική ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική σημάια.

      Διαγραφή
    3. Nα ξέρεις το ψευτοεθνόσημο της εθνικής ομάδας είναι το χειρότερο και αθλιότερο σήμα. Ενώ το εθνόσημο που προτείνει το μπλογκ εδώ είναι το καλύτερο!

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

      Διαγραφή
  10. Μάγκες εγώ πήγα και τύπωσα μια μπλε φανέλα με το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαίοα του Παρατηρητή και είναι τέλειο ! Καμαρώνω την μπλε φανέλα μου ! Πώρωση !

    Το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ έχει πάει για βρούβες ! Είναι πολύ ασήμαντο σήμα αυτό της ΕΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aς κάνει και ένα σωστό η ΕΠΟ. Της παρουσιάζεται η μεγαλύτερη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σήμα που παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο μπλογκ είναι ότι καλύτερο και μας κάνει να καταλάβουμε ότι είναι η ελληνική σημαία. Αυτό το σήμα πρέπει να έχουν τα λιοντάρια της Εθνικής Ελλάδος γιατί αυτό το ψεύτικο σήμα που έχουν που είναι με πολλά... κοντάρια κάθετα τους κάνουν να φαίνονται σαν κουταβάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τα εκατοστήσει το σωστό και τιμημένο εθνόσημο με την ελληνική σημαία. Να το δούμε και στις φανέλες της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να δούμε αυτή την σηματάρα στις φανέλες της εθνικής ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σα να μην πέρασε μια μέρα. 1 χρόνος πέρασε και αυτό το σήμα μας ενθουσιάζει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλω να το βλέπω αυτό το σήμα γιατί μου φέρνει τύχη. Όποιος το σχεδίασε μπράβο του γι' αυτό το αριστούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το βαθύ λαρύγγι της ΕΠΟ που δεν επιτρέπει να μπει το κανονικό σήμα με την ελληνική σημαία:

    http://www.stokokkino.gr/article/3419/Korkodeilas

    http://www.radio899.gr/?q=node/4802

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην ΕΠΟ έχουν πάθει πανικό με αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία: Κλαίνε και αισθάνονται πολύ πόνο, πολύ πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια ερώτηση προς τους Έλληνες βιοτέχνες:

    -Γιατί δεν κάνετε αυτό το προτεινόμενο σχέδιο με την ελληνική σημαία που προτείνει εδώ ο Παρατηρητής σε λαβαράκι;

    Έλληνες βιοτέχνες εμπρός λοιπόν, να το σήμα σε δύο τύπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπηρετώ με πολύ πίστη το σωστό και κανονικό εθνόσημο με την Ελληνική Σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χτες 12 Φεβρουαρίου κατέβηκα Σύνταγμα με τους Έλληνες αγρότες και φόραγα μπλε μακρυμάνικη φανέλα με το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή και κρατούσα ελληνική σημαία. Σήμερα 13 Φεβρουαρίου πάλι θα ξανακατέβω Σύνταγμα με τους Έλληνες αγρότες και θα φορέσω πάλι μπλε μακρυμάνικη φανέλα με το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή και θα κρατώ ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα άρθρα που αφορούν για την απόσυρση του ψευτοεθνόσημου από τις φανέλες της εθνικής ομάδας έχουν γίνει πλέον διαχρονικά και το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία πλέον καθιερώθηκε ως το κανονικό σήμα της εθνικής ομάδας και ας μην το αποδέχεται εσκεμμένα η ΕΠΟ.

    Οι ελληνικές βιοτεχνίες πρέπει να αξιοποιήσουν το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σήμα είναι όλα τα λεφτά!!!!!
    Στην ΕΠΟ δεν το βλέπουν ότι αυτό το σήμα είναι ότι καλύτερο είναι για την εθνική ποδοσφαίρου;;;;;
    Στην ΕΠΟ έχασαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και θα πρόβαλλαν την Ελλάδα αν είχαν βάλει αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας το καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι το κανονικό, σωστό και αναγνωρισμένο σήμα είναι αυτό που συμβολίζει την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή. Τελεία και παύλα!

    Όσοι καταλαβαίνουν δεν τρώνε κουτόχορτο, σανό και άχυρο όπως τρώνε όλοι στην ΕΠΟ και οι γύρω της, όλοι οι δήθεν φωστήρες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν είναι πια ελληνικό αλλά λαθροποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ σήκωσα σήμερα 25η Μαρτίου την ελληνική σημαία στο σπίτι μου, φόρεσα την μπλε φανέλα με το εθνόσημο την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή. Τελεία και παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν θα έρθει νέα διοίκηση με το καλό στην ΕΠΟ θα ξηλώσει αυτό το αηδιαστικό σήμα που έχει τόσα χρόνια η εθνική ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να γίνει αμέσως Brexit εναντίον της ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να γίνει ΒΡΕΧΙΤ και στο ψεύτικο σήμα που υπάρχει στις φανέλες της εθνκής ομάδας ποδοσφαίρου και να μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία. Να γίνει αμέσως ΒΡΕΧΙΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σήμα που έχει η εθνική μας ομάδα στις φανέλες είναι αφελληνόσημο ενώ αυτό που παρουσιάσε η ιστοσελίδα εδώ είναι ότι καλύτερο και το κυριότερο είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σταύρο Κοντονή διέταξε να μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία στην εθνική ποδοσφαίρου και θα δεις πως θα πάρεις ψηφαλάκια...... Αλλιώς δεν θα πάρεις..... ψηφαλάκια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φοβερό σχέδιο είναι το προτεινόμενο σήμα με την ελληνική σημαία από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μπράβο στην ιστοσελίδα και να συνεχίσει τις προσπαθείες της μέχρι να αποσυρθεί το σήμα-μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μιας που θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ στα μέσα Αυγούστου και βγάλουν νέο πρόεδρο και διοίκηση ας φροντίσουν να βάλουν στις φανέλες το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στην ιστοσελίδα εδώ που είναι ότι καλύτερο και να αποσύρουν αυτό το σήμα που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία και δεν τιμά την βαριά φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι μεγάλο αίσχος, είναι φρίκη να διατηρείται πολλά χρόνια μέχρι σήμερα στην βαριά φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ένα σήμα που είναι απλά μια παραποίηση και κακοποίηση ελληνικής σημαίας.
    Επιβάλλεται επιγόντως να μπει αυτό το σήμα στην βαριά φανέλα της εθνικής ποδοσφαίρου που προτείνει ο Παρατηρητής που είναι το σωστό σήμα γιατί είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος οφείλει να αποσύρει το αντικανονικό σήμα που είχε τόσα χρόνια μέχρι σήμερα η φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και να δώσει εντολή αμέσως να μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή στην φανέλα φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρέπει να αλλάξει επιγόντος αμέσως αυτό το απαράδεκτο σήμα που δεν είναι ούτε ελληνική σημαία που έχουν όλες οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου στις φανέλες του και να μπει αμέσως αυτό το σήμα-αριστούργημα με την ελληνική σημαία.
    Εγώ πάντως τύπωσα το σήμα αυτό με την ελληνική σημαία στην μπλε φανέλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το προτεινόμενο σήμα με την ελληνική σημαία είναι αριστούργημα.
    Όσοι απόρριψαν το προτεινόμενο σήμα με την ελληνική σημαία θα γλύφουν εκεί που έφτυναν και εμπόδιζαν. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία είναι το καλύτερο που υπάρχει στο διαδίκτυο. Θα το χαιρόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κανείς μας δεν ξεχνά ότι σαν σήμερα αυτό το υπέροχο σήμα με την ελληνική σημαία παρουσιάστηκε εδώ στον Παρατηρητή και έγινε το σήμα όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή