Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΙΣ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣ ΗΠΑ!

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
 
Παιδί μεταναστών, από εκείνα που κρατούν ισχυρούς δεσμούς με την πατρίδα, η πανέμορφη Ηλιάννα Λειβαδίτη που γεννήθηκε στο Κολοράντο, κατέκτησε την περασμένη Κυριακή την κορυφή στα τοπικά καλλιστεία.

Στέφθηκε «Miss Colorado USA 2014» και σε λίγους μήνες, όπως διαβάζουμε «Εθνος της Κυριακής», θα βρεθεί στο Μαϊάμι ανάμεσα στις νικήτριες των διαγωνισμών ομορφιάς από τις 52 πολιτείες των ΗΠΑ για να διεκδικήσει τον τίτλο της «Miss USA 2014».



Η μελαχρινή καλλονή με τα λαδί μάτια που μιλάει καλά Ελληνικά, ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες κορίτσια που εποφθαλμιούσαν τον τίτλο και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό, αν και... λιτό φόρεμά της αφού όπως δήλωσε η ίδια, κόστισε μόνο 50 δολάρια.

Μόλις 24 ετών, η Ηλιάννα, το μικρότερο παιδί μιας επταμελούς οικογένειας, έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ όπου έχει πάρει πτυχίο στο Ποινικό Δίκαιο και έχει εργαστεί σε νομικό γραφείο καθώς και σε εταιρεία πετρελαιοειδών. Επόμενος στόχος της είναι να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νομική. Η εστεμμένη -πλέον- Ελληνίδα αγαπάει την υγιεινή διατροφή ενώ γυμνάζεται καθημερινά.



«Είμαι περήφανος για την κόρη μου» λέει στην εφημερίδα ο Ηλίας Λειβαδίτης, πατέρας της Ηλιάννας. «Δεν το πίστευα ότι κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ γιατί αρχικά είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να πάρει μέρος. Δεν ήθελα να απογοητευτεί, όμως εκείνη ήταν σίγουρη για την απόφασή της», προσθέτει.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου