Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ






ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: «Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1929 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ»












Στην φωτογραφία 1 βλέπετε το σήμα που χρησιμοποιεί στις φανέλες και στις εμφανίσεις της αθλητικής εταιρείας Nike, η εθνική ποδοσφαίρου. Αυτό δεν είναι ελληνική σημαία αλλά ο «σταυρός» μοιάζει περισσότερο με τον αντίστοιχο της Φινλανδίας. Το σωστό είναι μόνο το ΕΛΛΑΣ που σώζει την κατάσταση για να μας υπενθυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε. Το υπόλοιπο σήμα όπως βλέπετε, δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική σημαία. Το γνήσιο εθνόσημο πρέπει να έχει στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι στην φωτογραφία 2.  Η ελληνική σημαία όπως πραγματικά είναι  

Του Μάκη Βραχιολίδη
Η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αλλάξει το σήμα-μαϊμού που φέρουν οι παίκτες της εθνικής ομάδας στο πέτο τους. Παρά τα αδιάσειστα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε, καταδεικνύουν ότι το πρόκειται για σήμα-μαϊμού, η ΕΠΟ δεν συζητάει καν το θέμα, απαξιώνοντας μάλιστα να απαντήσει επισήμως στο δημοσίευμα της «Ε.Ω.».  Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ κ. Κορκόδειλος, αφού εκφράζει την δυσφορία του για το ύφος του δημοσιεύματος, το οποίο μάλιστα θεωρεί …απειλητικό (!)  δηλώνει κατηγορηματικά ότι το σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να αλλάξει ενώ επισημαίνει ότι το ίδιο σήμα υπάρχει από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε η εθνική ποδοσφαίρου! Ο διάλογος που είχαμε μαζί του είναι χαρακτηριστικός.
Παναγιώτης Κορκόδειλος (εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ): Η ΕΠΟ δεν έχει να σας απαντήσει τίποτε για το σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου.
Τι απαντάτε δηλαδή, ότι αυτή είναι η ελληνική σημαία; Δεν μοιάζει περισσότερο με τη σημαία της Φινλανδίας;
Κορκόδειλος: Αυτό είναι δική σας εκτίμηση.
Πείτε μου την δική σας άποψη λοιπόν. Εκπρόσωπος τύπου είστε…
Κορκόδειλος: Το ύφος του δημοσιεύματος και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτό νομίζω ότι ξεφεύγουν από τα όρια ευπρέπειας. Δεν αναφέρομαι στην κριτική αλλά στους χαρακτηρισμούς. Και το τρομερά απειλητικό ύφος.
Την λέξη «ξεμπροστιάσουμε» θεωρείτε απειλητικό ύφος; Το κάνουμε, διότι αυτό δεν είναι το εθνόσημό μας.
Κορκόδειλος: Αυτό είναι υποκειμενική σας άποψη.
Τι ακριβώς εννοείτε κύριε Κορκόδειλε; Για το περιτύλιγμα μιλάτε; Ελάτε στην ουσία.
Κορκόδειλος: Και σε ό,τι αφορά στην ουσία, σας είπα ότι η Ομοσπονδία δεν έχει να σας απαντήσει κάτι. Επίσημη απάντηση δεν πρόκειται να σας δώσει η ΕΠΟ, εσείς γράψτε ό,τι θέλετε.
Διαβιβάσατε δηλαδή το δημοσίευμά μας σε αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και σας είπαν ότι δεν δίνει καμία απάντηση;
Κορκόδειλος: Ναι, το μετέφερα στους αρμοδίους και δεν θέλουν να σας απαντήσουν…
Βλέποντας  το σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου είναι σαφές ότι αυτό δεν απεικονίζει την ελληνική σημαία αλλά κάτι που μοιάζει με αυτή.
Κορκόδειλος: Αυτή είναι η δική σας εκτίμηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδέχεται η ΕΠΟ.
Πότε και από ποιον φτιάχτηκε το συγκεκριμένο σήμα;
Κορκόδειλος: Δεν γνωρίζω ποιος το έφτιαξε αλλά το ίδιο σήμα υπάρχει πάνω από 70 χρόνια. Αυτό το σήμα γνωρίζω ότι υπάρχει από το 1929 που αγωνίζεται η εθνική ομάδα. Από τις 7 Απριλίου 1929 που είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της εθνικής ομάδας, αυτό το σήμα χρησιμοποιείται.
Το λέτε με βεβαιότητα;
Κορκόδειλος: Αυτό γνωρίζω εάν εσείς νομίζετε ότι ξέρετε κάτι άλλο, ψάξτε να το βρείτε…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, “AN ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΝΑ …ΦΥΓΕΤΕ”»
Λάβαμε το παρακάτω e-mail από αναγνώστη της εφημερίδας ο οποίος όπως μας είπε, είχε τηλεφωνικό διάλογο με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΠΟ για το ίδιο θέμα.
Ιδού τι αναφέρει στο e-mail του:    
«Πήρα τηλέφωνο την ΕΠΟ και ρώτησα ως Έλληνας πολίτης ευγενικά όσο μπορούσα, αν η εθνική ομάδα αλλάξει το σήμα που είναι ευρέως γνωστό ως σήμα μαϊμού, κυρίως στο ιντερνέτ. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ θυμωμένα, αναλώθηκε  λέγοντας "για ποιο σήμα μιλάτε", "δεν καταλαβαίνω", "δεν ξέρω τι λέτε" και διάφορα ακαταλαβίστικα. Του μίλησα ευγενικά, για να καταλάβει ότι το σήμα στις φανέλες της εθνικής ομάδας δεν είναι η ελληνική σημαία και ότι έχει γίνει πανικός στο ιντερνέτ για το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ μου απάντησε "ποιοι είστε εσείς οι ανώνυμοι που θα μας πείτε"... "Αν δεν σας αρέσει το εθνόσημο να… φύγετε"!!!
Εγώ τον ρώτησα ευγενικά, "Δεν θέλετε να αλλάξει το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία;" Και η απάντηση που εισέπραξα από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΠΟ ήταν αλαζονική και θυμωμένη: "Θα εισηγηθώ να μην αλλάξει το σήμα (της εθνικής ομάδας)!!!" και μου έκλεισε το τηλέφωνο!!! Τα συμπεράσματα δικά σας για την ΕΠΟ».
Τα συμπεράσματα αναφορικά με την ΕΠΟ τα διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, ο οποίος σε μας υπήρξε ευγενής, ωστόσο το δημοσίευμα-καταπέλτης το εξέλαβε ως «τρομερά απειλητικό»! Πιθανώς, την αλήθεια και τα αδιάσειστα στοιχεία να τα εκλαμβάνει ως απειλητικά.
Εμείς επαναλαμβάνουμε το στοιχείο που καταδεικνύει ότι το σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου είναι μαϊμού.
"Ελεύθερη Ώρα"


45 σχόλια:

  1. Διάβασα με πολύ προσοχή το όλο θέμα και διαπίστωσα ότι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρέπει να παραιτηθεί και μετά όλοι στην ΕΠΟ!

    Ψήφος εμπιστοσύνης στο γνήσιο, αληθινό και αυθεντικό εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία και είναι σχεδιασμένο από ελληνικά χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπρόσωπε της ΕΠΟ Παναγιώτη Κροκόδειλε περαστικά σας. Οι αλήθειες πονούν. Ξυδάκι...

    Μην ζητάτε το καλοκαίρι να υποστηρίξουμε την εθνική σας ομάδα με σήμα-μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παραιτηθείτε όλοι σας στην ΕΠΟ εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία υποστήριξη στην εθνική ομάδα όσο έχει το σήμα-μαϊμού στις φανέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ! ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην λέει εξυπνάδες ο Κροκόδειλος για την παλαιότητα του σήματος. Αν αναζητήσει κανείς στα αρχεία θα δείτε ότι ποτέ δεν ήταν το επίσημο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και είναι σχεδιασμένο κατά προσέγγιση!

    Επίσημο Εθνόσημο της εθνικής ομάδας είναι το γνήσιο, αληθινό και αυθεντικό Εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που παρουσιαστηκε επισήμως από τον Ανεξάρτητο και Διπλωματικό Παρατηρητή και από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. Επομένως το σήμα της ΕΠΟ που είναι παλιό δεν αναγνωρίζεται δεν είναι επίσημο και είναι καθιερωμένο πια ως σήμα-μαϊμού γιατί δεν είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αλλάξει εδώ και τώρα το σήμα-μαϊμού με το γνήσιο, αυθεντικό και αληθινό εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία και να παραιτηθούν όλοι στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σήμα αυτό μπορεί να είναι πολύ παλιό αλλά δεν είναι επίσημο και στην ιστορία έμεινε ως σήμα-μαίμού. Μην χτυπίεται άδικα ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ βλέπω ότι οι ανώνυμοι είναι πολύ ευγενικοί σε αυτά που λένε παρά τον επώνυμο εκπρόσωπο της ΕΠΟ ο οποίος είναι κακός άνθρωπος και πολύ αλαζόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να αποσυρθεί το σήμα-μαϊμού απο τις φανέλες της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμία υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου όσο έχει αυτό το απαίσιο σήμα-μαϊμού που έχει στις φανέλες της. Να σταματήσουν όλοι στην ΕΠΟ να κάνουν μαγκιές και να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Να μπει το γνήσιο ΕΘΝΟΣΗΜΟ που είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ γιατί αυτό αναγνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα πω τα εξής για το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνκική σημαία που είνα στην φωτογραφία 2.

    Πρόκειται για ένα σήμα που είναι σχεδιασμένο αριστοτεχνικά με απλότητα χωρίς να παραμορφώνει πουθενά, παραπέμπει στην ελληνική σημαία. Μπορεί να συναγωνιαστεί με σήμα-εθνόσημα όπως είναι της Ισπανίας και της Ιταλίας. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι σχεδιασμένο από ελληνικά χέρια.

    Όσο αφορά για το σήμα-μαϊμού απλά της φωτογραφίας 1 είναι τραγικό και εκφράζει απόλυτα τον απόλυτο ξεπεσμένο της ΕΠΟ. Φάινεται ξεκάθαρα ότι το σήμα-μαϊμού δεν είναι σχεδιασμένο από ελληνικά χέρια αλλά από νεοταξικά κομματικά χέρια που δεν γνωρίζουν τι συμβολίζει η ελληνική σημαία και ούτε έχουν σχέση με την εθνική μας ομάδα.

    Όσο για την συνέντευξη που έδωσε ο Εκπρόωπος Τύπου της ΕΠΟ και την τραυματική εμεπειρία που ένιωσε ο Έλληνας πολίτης που είχε την ατυχία να συνμιλήσει με τον Εκπρόσωπο Τύπου δείχνουν ότι η σαπίλα στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και δεν γιατρεύεται με τίποτα όσο υπάρχουν σάπιοι στην ΕΠΟ που σιχαίνονται την ελληνική σημαία και τους Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιβάλλεται να αλλαχτεί εδώ και τώρα αυτό το απαράδεκτο σήμα που έχει η εθνική μας ομάδα στις φανέλες της. Αυτό το σήμα είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΣΤΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ:

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βλέπουν στην ΕΠΟ ότι αυτό το σήμα που έχει στις φανέλες της η εθνική ομάδα είναι ένα έκτρωμα;;;

    Δεν το βλέπουν;;;;

    Τυφλοί είναι;;;;

    Να αφήσουν αυτές τις μαγκιές για αλλού. Αυτά δεν περνάνε σε ανθρώπους που ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί στην ΕΠΟ δεν αλλάζουν αυτό το εκτρωματικό σήμα που υπάρχει χρόνια στις εμφανίσεις η εθνική μας ομάδα;;;; Μήπως φοβούνται τον Ντέιβιντ Χάρις τον πρόεδρο του παγκοσμίου εβραϊκού συμβουλίου και τους... "δείρει" όλους στην ΕΠΟ και χάσουν τις καρέκλες τους;;;;;;;

    Μήπως αυτό το εκτρωματικό σήμα που έχει χρόνια στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα βγάζει τις εξής λέξεις συγκεκριμένα στις 4 λευκές κάθετες γραμμές βγάζει την λέξη CLUB, στις 7 μπλε κάθετες γραμμές βγάζουν τις λέξεις ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ-ΣΚΛΑΒΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ και δεν θέλουν στην ΕΠΟ να αλλάξουν αυτό το εκτρωματικό σήμα;;;;; Γιατί δεν μιλούν στην ΕΠΟ;;;;; Κάποιος φοβερός τύπος τα είχε αυτά με επιχειρήματα τον Φεβρουάριο του 2010 αναλυτικά σε κείμενό του με τίτλο "Το σήμα των 7 κάθετων γραμμών της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου" και δεν έπεσε έξω πουθενά σε αυτά που είπε γιατί είχε προβλέψει τι θα συμβεί. Το μπλογκ αυτού του φοβερού τύπου είναι "panosapoegaleo.blogspot.gr".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λέει ο φίλος είναι σωστά, αληθινά αλλά και υπαρκτά. Δείτε και το γιατί.
      Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2010 ο θρυλικός Πάνος από Αιγάλεω έγραψε το πρώτο κείμενο και δημοσιεύτηκε τότε σε πολύ γνωστό αθλητικό site (όσοι ξέρουν, ξέρουν) που αφορούσε για το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με τον τίτλο "ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ 7 ΚΑΘΕΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ (4 ΛΕΥΚΕΣ, 3 ΜΠΛΕ) ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" και ήταν η πρώτη αρχή που το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αποδείχτηκε ότι δεν είναι σωστό, δεν είναι η ελληνική σημαία. H ΕΠΟ δεν έκανε τίποτα να το αλλάξει τότε και επέδειξε πλήρης αδιαφορία γιατί τότε ήθελε το σήμα να μοιάζει σαν... ελληνική σημαία κατά την λάθος άποψη της.
      Υπήρχε συνέχεια στα επόμενα χρόνια από το Νοέμβριο του 2013 και μετέπειτα με αποκαλύψεις με ντοκουμέντα για το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" που συνεχίζουν ακόμα για το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που αποδεικνύει ξανά ότι δεν είναι η ελληνική σημαία. Η ΕΠΟ κάνει πως δεν βλέπει, δεν ακούει και εξακολουθεί με αφελληνική σκοπιμότητα να χρησιμοποιεί αυτό το σήμα στην εθνική ομάδα ανδρών και σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου που δεν είναι ελληνική σημαία.
      Το συγκεκριμένο φοβερό κείμενο του Πάνου από Αιγάλεω υπάρχει στο προσωπικό του μπλογκ "panosapoegaleo.blogspot.gr".
      Ελπίζω ως Έλληνας πολίτης ότι σύντομα θα αποσυρθεί αυτό το απαράδεκτο σήμα και να μπει αυτό το σήμα αριστούργημα με την ελληνική σημαία. Αυτά είχα να πω.

      Διαγραφή
  17. Ας κανει και ενα καλο η επο επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερωτήσεις προς ΕΠΟ μεριά:

    Μήπως στην ΕΠΟ δεν θα σας αφήνει η τρόικα να έχει η εθνική μας ομάδας το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία;

    Μήπως στην ΕΠΟ φοβάστε και λογοκριθείτε όπως στην διαφήμιση της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ που έλεγαν οι πρωταγωνιστές «ωχ, η τρόικα» και «μέχρι πότε θα αποφασίζουν για εσάς οι ξένοι»;

    Μήπως θα λέτε στην ΕΠΟ «ωχ, το τρίο - κρύο» και «μέχρι πότε θα αποφασίζουν για εσάς οι άλλοι;» στην νέα έκδοσή της διαφήμισης αυτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρέπει να αλλάξει αυτό το σήμα που δεν είναι αφενός ελληνική σημαία και αφετέρου δεν είναι το κατάλληλο σήμα για εθνική ομάδα. Το σήμα που είναι στην φωτογραφία 2 είναι ότι καλύτερο έχει σχεδιαστεί σε δύο τύπους και μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι ελληνική σημαία και τι συμβολίζει η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάζοντας με προσοχή την συνέντευξη του εκπρ. τύπου της ΕΠΟ και την μαρτυρία ενός Έλληνα συμπολίτη μας που είχε τηλεφωνική επαφή που που είχε με τον εκπρ. τύπου της ΕΠΟ αποδεικνύεται ότι η ΕΠΟ και όλοι που είναι γύρω από την εθνική ομάδα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άτομα χαμηλού επιπέδου, αμόρφωτοι, αστοιχείωτοι, τριτοκοσμικοί, κακομοίρηδες! Ας δουν την εθνική ομάδα που θα παίζει στο Μουντιάλ μαζί με τους επιλεγμένους φιλάθλους τους χωρίς τους υγιείς Έλληνες φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να αλλάξει αυτό το απαράδεκτο σήμα που είναι το χειρότερο σήμα για την εθνική ομάδα. Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο σήμα της φωτογραφίας 2 που είναι τέλειο, αριστούργημα και είναι η ελληνική σημαία. Μπράβο σε αυτόν που το σχεδίασε με πολύ ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εμείς δεν πρόκειται να δούμε ποτέ εθνική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψήφος εμποστοσύνης στο γνήσιο σήμα που είναι η ελληνική σημαία.

    Απορρίπτω το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ που είναι η σημαία των μαίμούδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δίνω την ψήφο μου στο γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψηφίζω και στηρίζω το γνήσιο εθνόσημο που είναι μόνο ελληνική σημαία και συμβολίζει και μόνο την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το γνήσιο εθνόσημο είναι το αληθινό σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και είναι επίσημα αναγνωρισμένο γιατί είναι η ελληνική σημαία. Το σήμα-μαϊμού είναι για το νεκροταφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι αλήθειες πονούν!!! Ξυδάκι στην ΕΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ κάνω μια επανάληψη... Μήπως αυτό το εκτρωματικό σήμα που έχει χρόνια στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα βγάζει τις εξής λέξεις συγκεκριμένα στις 4 λευκές κάθετες γραμμές βγάζει την λέξη CLUB, στις 3 μπλε κάθετες γραμμές βγάζουν τις λέξεις ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ-ΣΚΛΑΒΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ και δεν θέλουν στην ΕΠΟ να αλλάξουν αυτό το εκτρωματικό σήμα;;;;; Γιατί δεν μιλούν στην ΕΠΟ;;;;; Κάποιος φοβερός τύπος τα είχε αυτά με επιχειρήματα τον Φεβρουάριο του 2010 αναλυτικά σε κείμενό του με τίτλο "Το σήμα των 7 κάθετων γραμμών της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου" και δεν έπεσε έξω πουθενά σε αυτά που είπε γιατί είχε προβλέψει τι θα συμβεί. Το μπλογκ αυτού του φοβερού τύπου είναι "panosapoegaleo.blogspot.gr".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρέπει να αλλάξει αυτό το απαίσιο σήμα η ΕΠΟ εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Nα γίνει κάθαρση στην ΕΠΟ αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανοησίες! Το σήμα της Εθνικής ΠΑΝΤΑ ήταν αυτό!
    Δείτε
    http://impromptuinc.wordpress.com/2011/12/20/1980-west-germany-greece-0-0/
    ή http://juhatamminen.photoshelter.com/image/I0000mtyu4p4CYz8
    ή http://news.bbcimg.co.uk/media/images/60116000/jpg/_60116626_greece624.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παλικαρια....με απλα λογια.....γαμω τα σπιτια τους γαμω ολους εκει στην ΕΠΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι το κανονικότατο και σωστό σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου είναι αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    Επίσης θέλω να σας ενημερώσω τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και όλους ότι έχουν γίνει προσπάθειες προώθησης του σήματος με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στην ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ θέλω να ενημερώσω τον Παρατηρητή και όλους εδώ τους φίλους ότι το σήμα ψευτοεθνόσημο στα προϊόντα της ΕΠΟ και σε διάφορα προϊόντα στην αγορά δεν έχει ζήτηση! Όπως ακριβώς το λέω! Ότι προϊόν υπάρχει με το ψευτοεθνόσημο πήγε στον πάτο, δεν αγοράζεται! Ας το εμπαιδώσουν καλά στην ΕΠΟ ότι όλα τελείωσαν από πριν.

    Αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία του Παρατηρητή έχει ζήτηση στην αγορά και περιμένουν να βγει από κάποιους σοβαρούς Έλληνες βιοτέχνες να το αξιοποιήσουν στην αγορά όπως να υπάρχει ως σήμα στις φανέλες και στα σορτς, σε διάφορα είδη ρουχισμού, αναμνηστικά αντικείμενα όπως λαβαράκια, μπρελόκ, αυτοκόλητα, κονκάρδες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα έρθει ξαφνικά η μεγάλη στιγμή που ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής θα δικαιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι απαίσιος και γλοιώδης αυτός ο Κορκόδειλος!!!
    Προκαλεί αηδία, εμετό και συριζύλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εύχομαι στην Παναγία μας που είναι η γιορτή της αύριο 15 Αυγούστου να μπει το σωστό και αναγνωρισμένο σήμα με την ελληνική σημαία όπως υπάρχει εδώ στην ιστοσελίδα και να ξηλώθούν όλοι οι κορκόδειλοι από την ΕΠΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό είναι το καλύτερο σήμα για την εθνική ποδοσφαίρου που συμβολίζει την ελληνική σημαία.

    Το άλλο της ΕΠΟ είναι για πέταμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλοι μας περιμένουμε αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή να μπει στις εμφαίσεις της Εθνικής Ελλάδος και μάλιστα σύντομα και να αποσυρθεί αυτό το σήμα που είναι μια προσβολή και κακοποίηση ελληνικής σημαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να ξέρετε εκεί στην ΕΠΟ με όλο μου τον σεβασμό ότι αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που προτείνει ορθά και σωστά ο Παρατηρητής είναι ότι καλύτερο για την εθνική ποδοσφαίρου ανδρών και για όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος. Θα δείτε προσεχώς το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ας κανουμε μια σελιδα στο fb για να μαζευτουμε πολλοι.
    ας μαζεψουμε και υπογραφες αν χρειαστει και να τις στειλουμε στη επο για αλλαγη του σηματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με βάση της συνέντευξης και την μαρτυρία αποδυκνύεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ και όλο το παρεάκι της ΕΠΟ εμπόδισαν να μπει το κανονικό σήμα με την ελληνική σημαία που σημαίνει ότι όλοι αυτοί στην ΕΠΟ πρέπει να πάνε σπίτια τους αμέσως.
    Γι΄ αυτό επιβάλλεται να μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στην ιστοσελίδα όπως είναι και μάλιστα αμέσως από την ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η Ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει γιατί η συνέντευξη και η μαρτυρία που υπάρχουν στην ιστοσελίδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" αποκαλύπτουν και ας μην σου αρέσει Εκπρόσωπε Τύπου της ΕΠΟ Παναγιώτη Κορκόδειλε.
    Η Ιστορία έγραψε:
    Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΠΟ Παναγιώτης Κορκόδειλος εμπόδισε και παρεμπόδισε με τον χειρότερο, υπόγειο και φασιστικό τρόπο την απόσυρση του απαράδεκτου ψεύτικου σήματος που υπάρχει στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και όπου αλλού υπάρχει που είναι μια κακοποίηση και παραποίηση ελληνικής σημαίας και δεν επέτρεψε να μπει το κανονικότατο και αναγνωρισμένο σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στην ιστοσελίδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" .
    Αυτή είναι η αλήθεια Εκπρόσωπε Τύπου της ΕΠΟ Παναγιώτη Κορκόδειλε και ας μην σου αρέσει γιατί η αλήθεια σε πονάει πάρα πολύ και πληγώνει και σας πονάει όλους εκεί στην ΕΠΟ και θα σας πονάει για πολλά χρόνια ακόμα που όλοι εσείς στην ΕΠΟ είστε εκπρόσωποι κινήματος αφελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή