Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

9 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ "ΣΦΑΓΗ". ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ...ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

Της...κολάσεως θα γίνει στο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι θα διαγκωνιστούν για τις 2 πρώτες θέσεις αρχικά και μετά...βλέπουμε. 
Πού πάει όμως το πράγμα; Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι;
Καλώς ή κακώς οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Παπάγου και του Χολαργού υπάρχουν. Οι δύο περιοχές αναμένεται να εκφραστούν συγκεντρωτικά στις δημοτικές εκλογές. Έτσι λοιπόν από την πλευρά του Παπάγου υπάρχουν δύο υποψήφιοι (Τίγκας, Παρίση) και από την άλλη, οι υπόλοιποι. 
Όπως γίνεται σαφές λοιπόν στον πρώτο γύρο των εκλογών (18 Μαϊου) θα γίνει της κακομοίρας στην κοινότητα του Χολαργού. 
Πιο συγκεκριμένα, ο Τίγκας στου Παπάγου φαίνεται ότι κυριαρχεί καταλυτικά. Με την προσθήκη του Κουκή, της Κούτρα και του Κουτάκη (τα τρία "κ") στον συνδυασμό του και με δεδομένο ότι ο Τίγκας για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου ψήφισε αυτό που απαιτούσαν οι Παπαγιώτες, ισχυροποιείται πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζεται σαν το μεγάλο φαβορί για την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο. Βεβαίως, σε αυτό συντείνει και η πολυδιάσπαση που παρατηρείται στον Χολαργό. 
Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι ο Τίγκας (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα) περνά στο δεύτερο γύρο, καταλαβαίνετε τι "σφαγή" θα υπάρξει στον Χολαργό. 
Αποστολόπουλος, Κεχρής, Δασκαλόπουλος, πρώην δήμαρχος Χολαργού θα "σφαχτούν" μέσα στην ίδια δεξαμενή ψήφων! 
Ο Περικλής Ζήκας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι δυναμική θα έχει και πόσο οι Χολαργιώτες θα θελήσουν να εκφραστούν αντιμνημονιακά, μια και το "Δίκτυο Πολιτών" του οποίου ηγείται, είναι η μόνη δημοτική  παράταξη που κατεβαίνει με καθαρά αντιμνημονιακό πολιτικό λόγο. 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος θα λέγαμε ότι ψαρεύει ψήφους  και από τις δύο δεξαμενές ψηφοφόρων δεδομένου ότι όπως το δηλώνει ξεκάθαρα είναι επικεφαλής μιας αμιγώς τοπικής παράταξη χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. "Η παράταξή μας είναι αποκλειστικά ανεξάρτητη και απευθύνεται στους δημότες χωρίς κομματικές παρωπίδες", επισημαίνει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος. 
Τέλος, ο Γιώργος Ρεμούνδος θα αντλήσει ψήφους από το γνωστό...καλάθι των ψηφοφόρων του ΚΚΕ. "Παγκόσμια φοιτητική σταθερά", όπως λένε και οι σπουδαστές στα Πανεπιστήμια για να ...περάσει τις εξετάσεις και να πετύχει την εκπροσώπησή του στην  επόμενη διοίκηση του δήμου.

1 σχόλιο:

  1. 9 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ .

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ .

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ .
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ ,ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙΑ , ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ .

    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ COREGA ΣΤΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΑΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

    .........ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ,ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ .

    ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ".

    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙΤΕ !

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή