Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ "NIKE" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ NIKE ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ...ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Ο Martin Lotti, Global Design Director της Nike Football παρουσιάζοντας τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου μίλησε για την ...ελληνική σημαία που προβάλλεται μέσα από τις νέες εμφανίσεις και που τονώνει τον πατριωτισμό των ποδοσφαιριστών!!! Προσέξτε τις δηλώσεις του και με ποιο τρόπο επιβάλλουν στην Ελλάδα μια σημαία που καταργεί τον σταυρό, επιβάλλοντας ένα σχήμα που παραπέμπει σε δυο κοντάρια (το ένα σπασμένο) ενωμένα!!! Σχήμα που μοιάζει περισσότερο στη φινλανδική σημαία.  
Ιδού τι δήλωσε ο Martin Lotti:: «Εκτός από το να παρέχουμε κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους» .

Δεν θεωρούμε ότι γίνεται τυχαίο κάτι τέτοιο. "Προσεγγίζουμε κάθε χώρα ξεχωριστά για να τονώσουμε τον πατριωτισμό που προβάλλεται μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους", λέει ο εκπρόσωπος της διεθνιστικής εταιρείας! Ποιας σημαίας ρε;; Αυτή δεν είναι ελληνική σημαία!!! 
Το παιχνίδι προφανώς είναι και πάλι στημμένο. Με μπροστάρη τον Global Design Director της Nike και με ποσοσφαιριστές και λαό κοιμώμενους αλλάζουν την ελληνική σημαία μέσα από το εθνόσημο της εθνικής ποδοσφαίρου! 
Με αυτό τον τρόπο καταργούν τον σταυρό και τον αντικαθιστούν με δύο κοντάρια που παραπέμπουν περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας!  
Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο στην ΕΠΟ έχουν στηλώσει τα πόδια και δηλώνουν: "δεν αλλάζουμε το εθνόσημο". Έχουν πάρει γραμμή λοιπόν. Έτσι;
Δείτε το γνήσιο εθνόσημο, δείτε και την ελληνική σημαία που προβάλλεται την οποία καταργούν και αντ' αυτής προβάλλουν το εθνόσημο-μαϊμού!
Ακόμη και το παλαιότερο εθνόσημο του επικοντιστή-παγκόσμιου πρωταθλητή Φιλιππίδη, όπου φαινόταν ο σταυρός, το αντικατέστησαν!
Δείτε:



11 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ Η ΝΙΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

    ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;;;;

    ΑΣ ΔΕΙ Η ΝΙΚΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

    ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΝΙΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΙΚΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να αλλάξει το απαράδεκτο σήμα η εθνική ομάδα και να σταματήσει τις κολωτούμπες η Nike...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σήμα αυτό που υπάρχει χρόνια, από το 1929, στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι απαίσιο σαν τον Σαμαρά, σαν τον Βενιζέλο και σαν αυτούς που υπάρχουν στην συμμορία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτή την αποκάλυψη να παραιτηθούν όλοι στην ΕΠΟ και αντικατάσταση εταιρείας επειγόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σταυρός δεν είναι ελληνικό Σύμβολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο. Τελεία και παύλα.

    Όσο αφορά για το σήμα πρέπει να αλλάξει και να αποσυρθεί από τις φανέλες της εθνικής ομάδας γιατί είναι το χειρότερο για την εθνική μας ομάδα, δεν είναι καν η ελληνική σημαία. Πρόκειται για ένα αισχρό σήμα.

    Εμείς περιμένουμε να μπει στις φανέλες της εθνικής μας ομάδα αυτό το σήμα που υπάρχει εδώ στο μπλογκ, που είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και είναι η ελληνική σημαία. Είναι πραγματικό ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!

    Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΝΙΚΕ KAI EΠΟ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ι ΝΙΚΕ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;;;ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΝΙΚΕ Κ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΡΑΖΟΥΝ ΝΙΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΔΟΞΙΑΣ!!!!Κ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΟΥ ΣΟΥ ΟΡΓΙΟ!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;;ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ;;;Η ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;;;;ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Η ΠΩΡΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή