Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑ! ΟΡΜΗΞΑΝ ΝΑ...ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΓΙΑΤΙ "ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ" ΣΤΟN ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΟΡΤΩ! ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ...ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Όλοι όρμηξαν να...κατασπαράξουν τον Βερύκιο για όσα είπε σε βάρος του δεδηλωμένου και προκλητικού ομοφυλόφιλου Α. Κορτώ! Γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι! Κωστόπουλος, Λιάγκας, Ζωή Λάσκαρη, ΕΣΗΕΑ, όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι επιτέθηκαν ομαδικά εναντίον του Βερύκιου προστατεύοντας τον προκλητικό-επαναλαμβάνουμε- Κορτώ. 
Τι έκανε λοιπόν ο Δήμος Βερύκιος; Ιδού τι αναπαράγουν τα sites: ".. επιτέθηκε με ακραίες ομοφοβικές εκφράσεις στον Αύγουστο Κορτώ από την εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, επειδή ο συγγραφέας είχε διαψεύσει ότι πολιτεύεται με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη γράφοντας στο facebook ότι: «Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος - ταγμένος - σε δύο μόνο πράγματα σ' αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο».
Με άλλα λόγια για όλους αυτούς, προκλητικός είναι ο Βερύκιος και όχι ο ασεβής Κορτώ. Το ότι δημοσίως ο συγγραφέας δηλώνει ότι είναι... αφοσιωμένος στον ...άνδρα του, δεν προσβάλλει κανέναν! Αυτό θεωρείται...φυσιολογικό και...αξιοπρεπές, μια διαφορετική επιλογή την οποία οφείλει ο Βερύκιος και ο κάθε Βερύκιος να σέβεται! Το ότι τον Κορτώ τον διαβάζουν ή τον ακούν δημοσίως να αναφέρεται στην ομοφυλοφιλική του σχέση και την ...αφοσίωσή του στον ...άνδρα του, δεν αποτελεί διαφθορά της νεολαίας, προσβολή των χρηστών ηθών, του θεσμού της οικογένειας και της Ορθοδοξίας! Δεν θίγεται κανείς Κωστόπουλος, Λιάγκας ή ΕΣΗΕΑ απ' όλα αυτά!!! Θίγονται από τις δηλώσεις του Βερύκιου, που ουσιαστικά δεν έκανε τίποτε άλλο από το να πει το αυτονόητο. Αυτό που και ο μακαριστός Χριστόδουλος έλεγε, ότι δηλαδή η ομοφυλοφιλία είναι κουσούρι! Αντί λοιπόν ο Κορτώ να κρατήσει ερμητικά κλειστό το κουσούρι του μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του, το διαλαλεί διαφθείροντας τη νεολαία, επιδιώκοντας να επιβάλει ως μία διαφορετική επιλογή την ομοφυλοφιλία την οποία οφείλουν να σέβονται άπαντες!!! Μιλάμε για εξωφρενική κατάσταση!  
Ετσι, τα σχόλια του Δ.Βερύκιου μπήκαν στο εδώλιο, προκαλώντας την αντίδραση της γ.γ. 
της ΕΣΗΕΑ Μαριλένας Κατσίμη  και του ταμία της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Κοτταρίδη οι οποίοι έστειλαν επιστολή στο Πειθαρχικό της Ένωσης, ζητώντας «να εξετάσει τη λήψη μέτρων κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου»!!!
Απίστευτα πράγματα; ΌΧΙ! Όλα είναι μεθοδευμένα. Οι ομοφυλόφιλοι πλέον έχουν πάρει το πάνω χέρι και ο αντιρατσιστικός νόμος θα περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις των gay: όποιος τολμά να εξαπολύει επιθέσεις φραστικές και να καταφέρεται εναντίον τους θα θεωρείται ρατσιστής και θα τιμωρείται! Εξ ου και οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Βερύκιος, η μήνυση από τον...θιγόμενο ομοφυλόφιλο, σε σημείο που τον εξανάγκασαν να ζητήσει συγγνώμη! Στο μέλλον αντίστοιχες επιθέσεις θα στέλνουν κατευθείαν στην φυλακή τον επικριτή των ομοφυλόφιλων!!!
Δείτε την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σε βάρος του δημοσιογράφου για να πάρετε μια γεύση σε ποια μέγγενη μπαίνει η ελευθεροτυπία!

Στην ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ υποστηρίζει πως, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ο δημοσιογράφος πρέπει να αποφεύγει τη «χυδαιογραφία, τη χυδαιολογία και τη γλωσσική βαρβαρότητα, τηρώντας, ακόμη και στη σάτιρα τους κανόνες της επαγγελματικής ηθικής και της κοινωνικής ευθύνης». (ύβρις και προσβολή των χρηστών ηθών δεν υπάρχει σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ από την πλευρά του Κορτώ, παρά μόνο από τον δημοαιογράφο)
Την ίδια στιγμή, η Ενωση Συντακτών σημειώνει πως ο δημοσιογράφος πρέπει να αντιμετωπίζει ισότιμα τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις εθνικής καταγωγής, φύλου, φυλής, θρησκείας, πολιτικών φρονημάτων, οικονομικής κατάστασης και κοινωνικής θέσης.
«Οι σχολιασμοί αυτής της μορφής είναι απαράδεκτοι και προσβάλουν, τον ίδιο τον συγγραφέα, την κοινότητα στην οποία ανήκει αλλά και το δημοσιογραφικό χώρο. Ο λόγος μίσους, αν υπήρχε σοβαρή νομοθεσία στη χώρα μας, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, θα διώκονταν ποινικά. Κανείς δημοσιογράφος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τη δημόσια επιρροή που του δίνει η θέση του διαχέοντας το ρατσισμό, το μίσος και την ομοφοβία. Η ενημέρωση δεν μπορεί είναι μέσο προπαγάνδας και προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας» αναφέρεται, τέλος. (Το γεγονός ότι ο συγγραφέας Κορτώ χρησιμοποιεί την δημόσια επιρροή και τον λόγο του για να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ενώ την αρρώστια του την διαλλαλεί ως άλλη επιλογή, διαφθείροντας κατ' αυτό τον τρόπο τη νεολαία και προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, επίσης δεν απασχολεί την ΕΣΗΕΑ)!
ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου