Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Προσέξτε πώς οι γκεμπελίστες ποσπαθούν να κάνου πλύση εκγεφάλου. Μιλάνε για ανάπτυξη στην οποία έχει ήδη μπει η χώρα χάρη στις θυσίες του λαού την ώρα που πίσω τους έχουνΜΟΝΟΝ αποκαϊδια. 
Δείτε και θα καταλάβετε:
ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!
Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για μοίρασμα 500 εκ. ευρώ, από το πρωτογενές πλεόνασμα, σε αναξιοπαθούντες πολίτες, ο ΟΟΣΑ ανακοινώνει έκθεση σοκαριστικά στοιχεία για τη φτώχεια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την έκθεση, το 17,9% των Ελλήνων (διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα) δεν διαθέτει χρήματα επαρκή να αγοράσει τρόφιμα! Όπως αποκαλύπτει η Έκθεση του ΟΟΣΑ (Society at a Glance 2014), η μέση απώλεια ανά άτομο υπολογίζεται στην Ελλάδα στα 4.400 ευρώ, που είναι η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών των ΟΟΣΑ και 4 φορές μεγαλύτερη από τα μέσα επίπεδα των χωρών της Ευρωζώνης! Κατά το ίδιο διάστημα, τα ποσοστά αυτά έχουν μειωθεί λίγο ή περισσότερο στις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία).Όσον αφορά τα στοιχεία για την απασχόληση, οι οικογένειες χωρίς εργασία έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και ο ένας στους πέντε ενηλίκους ζει σε νοικοκυριό όπου κανείς δεν εργάζεται. Ο ΟΟΣΑ επισημαίνει ότι η οικονομική ανάκαμψη δεν θα πρέπει να αναμένεται ότι θα βάλει γρήγορα τέλος στην κοινωνική κρίση, καλώντας τις ελληνικές αρχές να λάβουν μέτρα για τη κάλυψη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, κυρίως των μακροχρόνια ανέργων και των φτωχών νοικοκυριών.
Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο από την ίδια μελέτη δείχνει την αυξομείωση των κοινωνικών δαπανών και του ΑΕΠ σε διάφορες χώρες του κόσμου κατά το διάστημα από το 2007/08 ως το 2012/13. Η Ελλάδα είναι στη χειρότερη θέση καθώς οι κοινωνικές δαπάνες έχουν περιοριστεί μέσα σε μία πενταετία πάνω από 15%, ενώ το ΑΕΠ της χώρας έχει συρρικνωθεί, μετά από έξι χρόνια ύφεσης, σε ποσοστό άνω του 20%.
ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ!
Δείτε τους πίνακες από το επίσημο ιστολόγιο του εθνικού χρέους. Της κακομοίρας γίνεται! Μιλάνε για ανάπτυξη την ώρα που το χρέος έχει πάει στου διαόλου τη μάνα. 338 δις ευρ΄ψ περίπου με το επιτόκιο να είναι στα 874 € ανα δευτερόλεπτο, ο κάθε Έλληνας να είναι χρεωμένος με 30.517 € και το χρέος να βρίσκεται καρφωμένο στα 189% του ΑΕΠ! Κατά τα άλλα φάτε για μια ακόμη φορά κουτόχορτο! Μπήκαμε ήδη στην ανάπτυξη! 
Με πληροφορίες από enloutrakio.gr και .eea.gr

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο στο ενσταντανέ του "κοντέρ". Το ΑΕΠ. Στις 31-12-2012 το ΑΕΠ ήταν 193,7 δις ευρώ και τη στιγμή που λήφθηκαν τα παραπάνω αποτελέσματα γράφει ~179 δις. Αρα στο διαρρεύσαν 14μηνο έχουμε μείωση - ύφεση 14,7 δις ή 7,2%. Ακόμα, στις 3-1-2014 το "κοντέρ" έγραφε 188,4 δις. Αρα στο τελευταίο 2μηνο έχουμε μείωση - ύφεση 9,4 δις ή 5%. Σκέτη ανάπτυξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή