Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Δεν κάνουμε καμία δημοσκόπηση. Έχουμε όμως ως κριτήριο τη δυναμική των υποψηφίων όπως αυτή εκφράστηκε από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν. 
Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το μέτρο σύγκρισης, ο Ηλίας Αποστολόπουλος μπόρεσε και συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο σε κλειστό χώρο.  Για την εκδήλωση του Αποστολόπουλου γράφαμε: "Το αμφιθέατρο έσφυζε από κόσμο ενώ πάρα πολλοί έμειναν όρθιοι μέσα στην αίθουσα και πολλοί άλλοι κάθονταν στις σκάλες. 
Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης φρόντισαν να τοποθετήσουν video wall στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου η οποία και αυτή φάνηκε μικρή με αποτέλεσμα να έχει συγκεντωθεί πλήθος κόσμου και στο φουαγιέ, όπως κι έξω, στο υπόστεγο- κεντρική είσοδο του Αμφιθεάτρου!"  
Η "πρώτη" του Ηλία Αποστολόπουλου ήταν προεκλογική συγκέντρωση. Η αντίστοιχη "πρώτη" του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο κέντρο "Αρίων" του Παπάγου όπου ήταν αντίστοιχη σε όγκο με αυτή του Αποστολόπουλου αλλά σε ανοιχτό χώρο. Ο Κώστας Τίγκας γέμισε το Αμφιθέατρο και στην κοπή πίτας του δημοτικού του συνδυασμού αλλά επρόκειτο για κοπή πίτας και όχι για προεκλογική-πολιτική συγκέντρωση, όπως η αρχική. 
Ο Γιάννης Κεχρής ακολουθεί με την πρόσφατη ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. 500 ή και περισσότερα άτομα συγκεντρώθηκαν στην Λ. Μεσογείων 222 και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. 
Αμέσως μετά ακολουθεί ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος σε μια εκδήλωση 200-250 περίπου ατόμων, με τη μεγάλη
διαφορά ότι δεν επρόκειτο για προεκλογική συγκέντρωση. Απλά οι "8 προτάσεις" αποτέλεσαν την αφορμή, το ερέθισμα να γεννηθεί η δημοτική παράταξη του Χάρη, η οποία θα φέρει και αυτή την ονομασία: "8 Προτάσεις". 
Ο Περικλής Ζήκας με την αποψινή του εμφάνιση αν και έδειξε ότι είναι ο συνδυασμός με τον πιο ξεκάθαρο αντιμνημονιακό λόγο και συνδυασμός που προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα των δημοτών, είχε ελάχιστη ανταπόκριση στη βάση των ψηφοφόρων. Γεγονός που μας κάνει να αμφιβάλλουμε κατά πόσο το "Δίκτυο Πολιτών" έχει τη δυναμική εκείνη που μπορεί να το φέρει σε ρόλο πρωταγωνιστή και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη μία από τις 2 πρώτες θέσεις για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. 
Οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση στην τοπική κοινωνία, στοιχείο σαφώς αρνητικό, ενώ βρισκόμαστε μόλις 2 μήνες προ των εκλογών. 

16 σχόλια:

  1. Ειλικρινά τώρα, με αναρτήσεις σαν κι αυτή, θεωρείς ότι κάνεις καλό στους άλλους και κακό στο Νικολάου; Ειλικρινά όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΟΜΩΣ!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Β' ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 2, 8 & 9, ΤΟΝΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ Β' ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικολάου σίγουρα στους δύο πρώτους ότι και να λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζωή αποδίδει δικαιοσύνη. Ο Νικολάου "αδικήθηκε" στις προηγούμενες εκλογές. Οι πάντες συμμάχησαν εναντίον του χωρίς λόγο, έτσι από φθόνο κι αυτός παραλίγο να βγει. Δεν χάνει αυτή τη φορά με τίποτα. Οι δημότες θα τον δικαιώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ,
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,
    ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ

    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίτλος Βραχιολίδη:

    "ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!".

    Κείμενο Βραχιολίδη:

    "...ο Ηλίας Αποστολόπουλος μπόρεσε και συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο σε κλειστό χώρο".
    "Η αντίστοιχη "πρώτη" του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο κέντρο "Αρίων" του Παπάγου ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΟΓΚΟ με αυτή του Αποστολόπουλου αλλά σε ανοιχτό χώρο. Ο Κώστας Τίγκας ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και στην κοπή πίτας του δημοτικού του συνδυασμού...".
    "Ο Γιάννης Κεχρής ακολουθεί με την πρόσφατη ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. 500 ή και περισσότερα (!!!!!) άτομα συγκεντρώθηκαν στην Λ. Μεσογείων 222 και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες".
    "...ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος σε μια εκδήλωση 200-250 (!!!!!!!!!!) περίπου ατόμων...".

    Το κερασάκι στην τούρτα του Βραχιολίδη:

    "Οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση στην τοπική κοινωνία, στοιχείο σαφώς αρνητικό, ενώ βρισκόμαστε μόλις 2 μήνες προ των εκλογών".

    Συμπέρασμα:

    Όλοι αυτοί (οι προαναφερθέντες υποψήφιοι Δήμαρχοι) προηγούνται σε Παπάγου-Χολαργό. Τώρα, ποιος προηγείται ποιου, βάσει των... αριθμών και των... στοιχείων του Βραχιολίδη, τρέχα γύρευε. Ίσως ο Αποστολόπουλος, επειδή... χαμογελάει πιο ωραία από τους άλλους τρεις. Το μόνο σίγουρο και πιο ασφαλές συμπέρασμα, είναι πως όλοι προηγούνται, πλην του Νικολάου. Ή, όλοι προηγούνται του Νικολάου (ο οποίος... δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση στην τοπική κοινωνία, στοιχείο σαφώς αρνητικό, ενώ βρισκόμαστε μόλις 2 μήνες προ των εκλογών...). Διαλέγετε και παίρνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προταση για στοιχημα: Μαντσεστερ-Ολυμπιακος 4-6 γκολ, Μπενφικα-Τοτεναμ over, Φιορεντινα-Γιουβεντους γκολ-γκολ, Μπετις-Σεβιλη γκολ-γκολ και Ναπολι-Πορτο 1.
    Καλο Ταμειο σε ολους τους υποψηφιους Δημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός που ξεχωρίζει, είναι γιατί έκοψε το σ.δ. και το ύψος, ενώ στη δική του οικοδομή ξέσκισε και το σ.δ. και το ύψος και τους ορόφους. Απο κάτι τέτοιους περιμένουμε να δούμε προκοπή.
    Βρε ουστ κοπρίτη ! Ε κοπρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον οποιο κοπριτη εχουν παρει χαμπαρι τα δυο του πρωτοπαλικαρα, ο θανασης και η μαρια δηλαδη (ΚΑΙ με αφορμη την ψηφο του στο γπσ, αλλα κυριως επειδη εχουν καταλαβει οτι δεν περναει ουτε με αιτηση δευτερη κυριακη) και ψαχνονται ηδη για το πως θα κανουν κωλοτουμπα μεγαλυτερη και απο αυτες του χρησταρα, προκειμενου να σωσουν το κουφαρι τους. ατιμη μπιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ , ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ..........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οποιος είδε ότι ο Κεχρής είχε πεντακόσια άτομα χρείαζεται οφθαλμιατρό και ψυχίατρο μαζί...

    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ θα είναι δευτερη Κυριακή για πλάκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ .
    ΣΤΟ ΕΣΠΑ ;
    ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ;

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" .

    ΤΙ ΠΟΣΟ ,ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΤΙ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ή ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ;

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΚΟ Ή ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ.

    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ, ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ !

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ,

    ΤΙ ΡΕΥΣΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ;
    ΤΙ ΔΑΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ;

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΨΟΦΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ .

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ .

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ , ΓΕΛΟΙΟΙ Ε ΓΕΛΟΙΟΙ ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ.

    ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΔΙΚΑ , ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ GRAFFITIES,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ , ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ ,ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ .

    ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ,Ο ΖΗΚΑΣ,Ο ΤΡΙΧΑΣ,Ο ΚΕΧΡΗΣ, Ο ΜΠΑΤΟΝΕΤΑΣ,Ο ΤΙΓΚΑΣ , Ο ΞΥΔΗΣ (ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΟΣ),ΠΟΛΥΚΑΛΑ,Η ΠΟΛΥΚΑΚΙΑ, Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΌΠΟΙΑ ΑΛΛΟΣ/Η .

    ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ.

    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !
    ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ !!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

    ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ Ή ΤΟΝ ΖΗΚΑ Ή ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΕΤΕΡΑ, ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΕΙΠΑΜΕ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ XANAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.

    ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΙ
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΩΣ (ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΧΕΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) , ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΤΟ "ΘΕΕΪΚΟ" ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ.
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;
    ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΝΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ,ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή