Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ Ο  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ... ΕΧΕΙ και  ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ... 
Κατά τα άλλα είναι δημοσιόγράφος του μεροκάματου...

Οι παράλογες απαιτήσεις του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος επικαλέστηκε τη δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς και ότι κινδυνεύει από την τρομοκρατία και επομένως ο Τύπος δεν έχει το δικαίωμα να δείχνει την πολυτελή βίλα του στη Ζυρίχη, δεν έγιναν δεκτές από το δικαστήριο.
Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» έσπευσε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, σε μία προσπάθεια να μας φιμώσει, και να μας αναγκάσει να κατεβάσουμε τα άρθρα από την εφημερίδα μας, λησμονώντας ότι η ίδια η σύζυγός του, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ήδη αναρτήσει σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, σε ελβετική ιστοσελίδα του διαδικτύου, υπό το ονοματεπώνυμό της, τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όσο και την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο διαμένει…

Επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, όταν επανειλημμένα ο ίδιος είχε γράψει στα παλιά του τα υποδήματα προσωπικά στοιχεία δεκάδων πολιτών-θυμάτων του.

Η αλαζονεία της εξουσίας όταν εκφράζεται από εκπροσώπους του Τύπου φαίνεται λίγη… Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να πληροφορηθούν για τον πολυτελή βίο που διάγει μακριά από μία χώρα, όπου η κρίση συνεχίζει να σαρώνει. (http://www.zougla.gr/greece/article/exase-ti-diki-o-8emos) 

Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του
Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του

Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης
Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης
hellasnews-agency.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .
    Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ .
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!!
    (ΕΓΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θέμος είναι μεγάλος απατεώνας.
    Το δουλάκι της Νέας Τάξης και βολεψάκιας χοντρομπαλάς που δεν μπορεί ούτε να περπατήσει καλά, ούτε να μιλήσει καλά, θα έχει την τύχη που πάντα είχαν οι προδότες και οι δωσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να έχει τη τύχη που έχουν οι προδότες και οι δωσίλογοι στην Ελλάδα τότε θα έχει πλούσια και ευτυχισμένη ζωή ως τα βαθιά γεράματα.

      Διαγραφή
  3. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μιλήσουμε καλλίτερα για κάποιον άνθρωπο? Υπάρχει .......... "ΘΕΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μιλήσουμε καλλίτερα για κάποιον άνθρωπο...υπάρχει "ΘΕΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας είναι καλά ο Ζαχόπουλος και τα CDs που μ' αυτά εκβίασε τη Ν.Δ. και του τάσκασαν χοντρά για να μην μιλήσει άλλως they bribed his silence .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΟΝ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα, είχε μία στήλη και έγραφε στην τελευταία σελίδα μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας. Τότε για κάποιο δημοσίευμα ΑΙΣΧΡΌ τον γιαούρτωσαν φοιτητές. Από μικρός φαινόταν πόσο απατεώνας ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή