Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!

Αποκλειστικές φωτό









ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΡΟΤΑΦΟ!

Κωνσταντινίδης: «Ήθελε να με δολοφονήσει το παρακράτος του Σαμαρά. Δεν μου συγχώρεσαν ότι έφυγα από τη ΝΔ»
Διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό!
Σκληρή, καταδικαστική ανακοίνωση του Βύρωνα Πολύδωρα
Του Μάκη Βραχιολίδη
Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο συνεργάτης της «Ελεύθερης Ώρας» Ησαΐας Κωνσταντινίδης, την ώρα που κατευθυνόταν στα γραφεία της εφημερίδας, γύρω στις 3.30  χθες το μεσημέρι. Άγνωστος άνδρας, μετρίου αναστήματος, γύρω στα 40-45 ετών πλησίασε από πίσω τον συγγραφέα-δημοσιογράφο, στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη (λίγο πριν την πλατεία Εξαρχείων) και του είπε: «Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης δεν είσαι; Θέλω να σου μιλήσω». Ο συνεργάτης της «Ε.Ω.», ο οποίος σημειωτέον κατέρχεται και ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα (Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό), τον ρώτησε τι θέλει, αλλά το ύφος του άγνωστου άνδρα έγινε απειλητικό: «Γιατί χτυπάς ρε τον Σαμαρά;».
Ο συγγραφέας του αντέτεινε: «Άσε με σε παρακαλώ που θα μου υποδείξεις τι να γράφω» και έκανε να συνεχίσει τον δρόμο του. Ο άγνωστος άνδρας όμως τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, ένα από τα οποία κρατούσε ρόπαλο. Αμέσως άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη, ένα δε δολοφονικό χτύπημα με το ρόπαλο, τον βρήκε στον αριστερό κρόταφο και τον ξάπλωσε στο έδαφος. Όπως μας δήλωσε αργότερα ο συγγραφέας, συνέχισαν να τον χτυπούν έως ότου τον άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αιμόφυρτος και αιμορραγώντας από τον αριστερό κρόταφο, όταν συνήλθε, πήρε ταξί και πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα (Εξαρχείων) όπου τα αστυνομικά όργανα βλέποντάς τον σε κακή κατάσταση κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο συγγραφέας- δημοσιογράφος μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα στον «Ευαγγελισμό» για να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις διότι το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι ήταν ισχυρότατο, βαθύ, προκαλώντας του μεγάλο πρήξιμο.
Λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ρωτήσαμε τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη αν μπορούσε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία για την σε βάρος του εγκληματική ενέργεια.
Κωνσταντινίδης: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορώ να περιγράψω τα χαρακτηριστικά του άγνωστου άνδρα, όταν μου ζητηθούν. Είχε ένα μουσάκι και ήταν πιο κοντός από μένα. Αυτός και οι άλλοι τέσσερις ήθελαν να με δολοφονήσουν. Το χτύπημα με το ρόπαλο στο κεφάλι και το αδιάκοπο ξυλοκόπημα που δέχθηκα, αυτό αποδεικνύει. Η χούντα του Σαμαρά ήθελε να με σκοτώσει. Δεν μου συγχώρεσαν το ότι έφυγα από τη ΝΔ. Θα πέσει όμως σύντομα η χούντα του Σαμαρά».
Σε ερώτησή μας αν δέχτηκε απειλές πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, είπε: «Μπορεί να δεχόμουν κάποιες απειλές σαν πολλούς άλλους αλλά ποτέ δεν μου επιτέθηκε κανείς».      
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»

Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό». Αυτό είναι το διαφημιστικό του φυλλάδιο που κρατούσε πάνω του την ώρα που τον ξυλοκόπησαν βάναυσα

Ο Βύρων Γ. Πολύδωρας πληροφορηθείς το συμβάν της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» Ησαΐα Κωνσταντινίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τραμπούκοι του Σαμαρά (κατά δήλωσή τους), γνήσιοι ροπαλοφόροι χτύπησαν απρόκλητα, ύπουλα, βάναυσα και με δολοφονικές προθέσεις τον άξιο συγγραφέα και δημοσιογράφο Ησαΐα Κωνσταντινίδη. Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, επίλεκτος υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, είναι ένα ελεύθερο και αδούλωτο πνεύμα. Απροσκύνητο σε κάθε χούντα περιλαμβανομένης και εκείνης των τραμπούκων του Σαμαρά. Η τρομοκρατία που ασκείται σήμερα με ποικίλους εκβιασμούς, απ’ άκρου σε άκρο της Ελλάδος, τώρα και με ραβδούχους, δεν θα περάσει. Θα νόμιζε κανείς ότι ο Σαμαράς θα σεβόταν τουλάχιστον το αξίωμά του, έστω και προσχηματικά. Δεν το μπορεί γιατί δεν το αξίζει.».-

1 σχόλιο:

  1. ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή