Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

"ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ"

Χρήστος Χριστόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

Με τον Γιάννη Κεχρή και τη “Δημοτική Αναγέννηση”

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου των  αυτοδιοικητικών εκλογών, φρονώ πως άπαντες συνυποψήφιοι έχουμε μια ηθική υποχρέωση: να εξηγήσουμε στους δημότες την επιλογή μας να ταχθούμε υπό τον εκάστοτε εν δυνάμει Δήμαρχο.Προσωπικά,ανακοίνωσα την κάθοδό μου στις προσεχείς εκλογές τον Ιούνιο του 2013 υπό τον Γιάννη Κεχρ ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽οτική ηθικκή και όχι δύο μήνες πριν από την κάλπη όπως δυστυχώς έπραξαν πολλοί συνυποψήφιο ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽οπαραταχθε δημοσκοπικάι άλλων παρατάξεων.Ήταν μια συνειδητή, αμετάκλητη απόφαση ευθύνης και σταθερότητας. Την ώρα που αρκετοί αξιολογούσαν δημοσκοπικά το ποιόν του εκάστοτε υποψηφίου και επέλεξαν οπορτουνιστικά την κάθοδό τους στις εκλογές, ο γράφων αιτιολογούσε έξι μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση την επιλογή του να συμπαραταχθεί με τον Γιάννη Κεχρή και τη «Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού»

Η απάντηση που δίνω και σήμερα περιστρέφεται γύρω από την ικανότητα του πολιτικού ανδρός να διοικήσει αποτελεσματικά το Δήμο.
Συγκεκριμένα, στο κομμάτι των οικονομικών και της απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, ο Γιάννης Κεχρής αποδεδειγμένα κατέχει τις απαραίτητες τεχνοκρατικές γνώσεις καθώς και την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε στοχευμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την οικονομική διαχείριση του Δήμου μας.
Στον τομέα της πολιτιστικής-οικονομικής διπλωματίας, έχοντας προχωρήσει σε ένα εξονυχιστικό SWOT Analysis,αποτελεί το μοναδικό εν δυνάμει Δήμαρχο με ξεκάθαρη πρόταση εφαρμογής πολιτικής place branding στον Δήμο μας. Ο Γιάννης Κεχρής είναι αυτός που παρουσίασε τα πέντε απαραίτητα βήματα για την εφαρμογή της εν λόγω πολιτικής στρατηγικού σχεδιασμού της Τοπικής μας Κοινωνίας και όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα ευτελούς χαρακτήρα.
Στο αέναο ερώτημα γύρω από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας και τις επιπτώσεις του- δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης-ο σχεδιασμός και το πλάνο του Γιάννη Κεχρή επί της Αρχής της Εταιρικής Σχέσης αποτελεί την πλέον αποστομοτική απάντηση στους επαγγελματίες καταστροφολόγους. Η τεχνοκρατική κατάρτιση του επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης στη διαχείριση και αξιοποίηση των νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα όσον αφορά την καταλληλότητα του για την Διοίκηση του Δήμου.
Οι στοχευμένες προτάσεις του για την εφαρμογή Ο.Ε.Ε (Οργανωμένης Εδαφικής Επένδυσης) με επίκεντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας καθώς και η ενεργοποίηση των τοπικών Συλλόγων, Σωματείων, Επιχειρήσεων από κοινού με τον ιδιωτικό τομέα μέσω του CLLD (Community Lead Local Development) αποτελούν αδιάσειστα πειστήρια για τις ικανότητες του Γιάννη Κεχρή.
Φανερώνουν όμως και στους δημότες  την ουσία της πολιτικής επιλογής μου (εδώ και περίπου 1 χρόνο) να συμπαραταχθώ με τον Γιάννη Κεχρή: Ένας άνθρωπος που δε δηλώνει μονάχα έτοιμος να νικήσει στις εκλογές, αλλά και να διοικήσει με επιτυχία το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.


10 σχόλια:

  1. Ωραια η γιαλουμπα σου ωραιο το μουσακι σου ωραιο το κρεμασταρι στο λαιμουδακι σου . Αντι να ασχοληθεις με καμμια γκομενιτσα να ξελαμπικαρεις να σου φυγουν τα σπυρακια καθεσαι και μας παραμυθιαζεις και συ οπως ο αρχηγος σου . GET A LIFE MY FRIEND...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ"

    .............................

    ΚΑΙ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ,ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ SKIP, ΟΧΙ 30 ΟΥΤΕ 28 !

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    ΕΜ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ, ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο "ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ;

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ !

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ..... !!!!

    ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ.......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΧΡΗ ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Ή ΑΛΛΗ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 99 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ !

    ΑΥΤΟ ΤΟ "SWOT" ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ !
    ΤΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ !
    ΜΟΡΦΩΣΗ , ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ , ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ CLLD ΑΛΛΑ Η SWOT Analysis ,ΚΟΡΥΦΑΙΟ !
    STRENGTHS - WEAKNESSES - OPPORTUNITIES AND FINALLY THREATS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ......ΑΛΑΞΩ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ !
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...........ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑ

    GET A LΙFE MY FRIEND ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ !

    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ .
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.

    ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ .
    ΜΗ ΤΗ "ΘΑΨΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ !!!

    STRATEGY TOOL = ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ !

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PLACE BRANDING , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ;

    IT WAS THE DESSERT ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΕΣ .

    ΩΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΩΣ ΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ DISCOVERY CHANNEL HD KAI META ΥΠΝΟ !

    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .......ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ADVISING ;

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ MANAGER ,CEO ΚΑΙ ΠΑΝΩ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ SWOT !!!
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ SWOT ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    OH MY GOD !

    PLEASE FORGIVE MY SINS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200+ % ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ MANAGEMENT KAI SWOT ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!!

    ΡΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ...........,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΦΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ)

    http://www.youtube.com/watch?v=Z2GsuiiIYtA

    ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2013 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2014 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΩΣ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ,NO MONEY - NO LAMPS

    ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ .
    ΜΕΤΑ ΤΑ "ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ" ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ


    http://www.youtube.com/watch?v=HG-w4uersXQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη ρε φιλαρακι σε ποιους απευθυνεσαι ετσι γιατι η μαλ...εχει και τα ορια της. Δηαλαδη επειδη πηγες σε ενα πανεπιστημικ κσι ακουσες δυο πραγματα θεωρεις οτι οταν τα κοτσαρεις θα πεσουμε τ ανασκελα; Τι SWOT analysis και τι CCDL μας τσαμπουνας για να μας ψαρωσεις οταν δεν εχουμε κωλοχαρτο να σκουπιστουμε; Δεν υπαρχετε ρε μαγκες , πραγματικα που βρισκεστε; Θα φας τοσο φουμο αδερφε που θα μεινεις με το CCDL στο χερι και θαναι και μακρυ. Ου να μου χαθειτε ψωνια ξεβρακωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.
    ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ,ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ "ΝΑ ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ" .
    ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ " ΝΑ ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΤΑ ΞΕΡΕΙ "

    ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΑΧΧΑΑΧ

    ΟΜΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ "ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2014 ,ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fimgur.com%2FWqAx7PW&h=xAQEO7Z9t
    να τος ο δημοτικοσ συμφουλος... αυτος διεκδικει την ψηφο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re tsopanako mou thes kai dimotikos sumboulos pote se bgalan apo to dafni kai den to katalabame piso sto kloubi sou grigora... ti to perases to papagou monpellier a re tsopanides pou kukloforoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pos eisai etsi re san anapodo gamoto? mikromegalo akoma den epesan ta arxidakia sou kai mas thes kai politiki thesi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή