Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

Από ένα site υπάχει η παρακάτω σκληρή αντίδραση για την αφίσα του Ηλία Κασιδιάρη με την οποία κατέρχεται στον Δήμο Αθηναίων.  Εμείς δεν συμφωωνούμε με την ρηχή-άνευ επιχειρημάτων κριτική την οποία ασκεί το συγκεκριμένο site. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους. Μπορείτε όμως να γράψετετ την δική σας άποψη εάν σας αρέσει η αφίσα του Κασιδιάρη ή όχι. 
Ιδού τι αρνητικά επιστρατεύει ο ιστότοπος για να επικρίνει την αφίσα του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων: "Ο Κασιδιάρης έβγαλε την αφίσα για τον δήμο της ΑθήναςΟ Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζεται χαμογελαστός περιφρονώντας και χλευάζοντας τη Δικαιοσύνη.
Η προεκλογική του καμπάνια για τον Δήμο Αθηναίων εγκαινιάστηκε με αυτόν τον τρόπο.
Με μία αφίσα-πρόκληση, καθώς έμεινε προσωρινά ελεύθερος παρά τις κατηγορίες του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Τι καλύτερο; Οι δυνάμεις του ακροδεξιού κόμματος φαίνεται πως εξακολουθούν να κάνουν όσα και πριν".
Εσείς τι λέτε λοιπόν; Καλή ή κακή η ιδέα του Κασιδιάρη;

6 σχόλια:

  1. "Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζεται χαμογελαστός περιφρονώντας και χλευάζοντας τη Δικαιοσύνη."
    Η δίκαια δικαιοσύνη γιατί δεν ενήργησε κατά τον ίδιο τρόπο και τα τα υπόλοιπα λαμόγια που κατασπάραξαν την ελλάδα εδώ και 40 χρόνια και μας έκαβαν ζητιάνους.
    Για να καλύψουν τις δικές βρωμιές επιστράτευσαν τον νόμο για τους άλλους (που τουλάχιστον αυτοί δεν φέρουν καμιά ευθύνη) και όχι για τον εαυτόν τους.
    Συμφωνώ με την αφίσσα. Εάν ήμουν δημότης θα τον ψήφιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ .
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ Β΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ "ΑΨΟΓΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως η λογοκρισία αναιρεί την Δημοκρατία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή η αφίσα του Ηλία Κασιδιάρη. Τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια, ή μάλλον η καλύτερη αφίσα μεταξύ όλων των υποψηφίων. Λιτή και μεστή. Τα λέει όλα χωρίς υποσχέσεις και φανφάρες1

    ΑπάντησηΔιαγραφή