Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"ΣΦΑΓΗ" ΞΥΔΗ-ΚΟΥΤΡΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟ "ΔΙΑ ΒΙΟΥ-ΜΑΘΗΣΗΣ" ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η Κική Κούτρα αποτελεί παρελθόν από εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Διά Βίου Μάθησης μετά από αιφνίδια απόφαση του Δημάρχου Ξύδη! 
Η ίδια η κα Κούτρα ανήρτησε πριν από λίγο στο προφίλ της στο facebook το γεγονός, με το οποίο προαναγγέλλεται κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού.
Ιδού τι γράφει η κα Κούτρα: 

"Κεντρο δια Βιου Μαθησης Δημου Παπαγου Χολαργου.... " Με την υπ αριθ.4/2013 αποφαση Δημαρχου {2-3-2013} οριστηκα εντεταλμενη Δημ Συμβουλος για θεματα του "ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Με βαση την παρα πανω αποφαση μετα μεγαλων προσπαθειων και προσωπικων παραμβασεων στους αρμοδιους φορεις εδημιουργησα το προγραμμα απο το μηδεν και επιτυχως το εθεσα σε λειτουργια απο τις 4/3 2014 με μεγαλη ανταποκριση απο ενδιαφερομενους και ιδιαιτερα της τριτης ηλικιας.Εξασφαλιζοντας δε προσφατα και δεκα υπολογιστες δωρεα προς εμενα της Τραπεζας Ελλαδος. Με την υπ αριθ.549 Αποφαση Δημαρχου {25-4-2014} ΧΘΕΣ παραμονες Δημοτικων Εκλογων αντικατασταθηκα ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ Ποια αραγε η σκοπιμοτητα της ενεργειας αυτης του κ Ξυδη ??????"

Η ...καρατόμηση της κας Κούτρα δείχνει ότι ο κ. Ξύδης επιδιώκει να πριονίσει τον Τίγκα! Και ως βαασική αφορμή για την αποπομπή της πρώην Αντιδημάρχου θεωρείται η ... "σπουδαία κατάκτηση για το 6ο διθέσιο νηπιαγωγείο Χολαργού", δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε εν αγνοία του Δημάρχου. Δείτε το εδώ

7 σχόλια:

  1. Χαχαχα οχι θα σ αφηνε να αλωνιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ !!! Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ Η Κ. ΚΟΥΤΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 6ο διθέσιο νηπιαγωγείο είναι κατάκτηση της κας Κούτρα και έτσι θα μείνει στη συνείδηση των δημοτών. Δυστυχώς ο Δήμαρχος, στο τέλος της πορείας του, παραβίασε την πρώτη αρχή της πολιτικής: οτι δεν διαχωρίζεται από την ηθική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI O A`I` ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !
      '' ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ , ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ''

      Διαγραφή
  5. βγήκαν τα τσιρακια του κυρ Χρήστου και του Ξύδη και μιλάνε για ψηφοθηρία ???

    οτι και να κανει ο Ξύδης, Δήμαρχος δεν θα βγει ο Δασκαλόπουλος για να συνεχίσουν τα κολπάκια τους...Περιμέντε και θα δείτε πλακίτσες απο τη Κόυτρα ΄....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΞΥΔΗ ΤΑ 5 Κ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ Ν Α ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή