Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!!!

Πρόκειται για την πιο ηλίθια απάντηση που μπορούσε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις έντονες επικρίσεις που δέχεται επειδή απομάκρυνε αναίτια και αιφνίδια την ελληνικής συνείδησης Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ψηφοδέλτιό του. Βάζοντας στη θέση της έναν τουρκικής συνείδησης υποψήφιο, οι πάντες κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέκυψε στις πιέσεις του τουρκικού προξενείου της Θράκης. Η απάντηση όμως που έδωσε ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις εναντίον του μομφές. 
Ιδού τι δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ: 
"Το ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη είναι πολύ σοβαρό για να το εκμεταλλεύονται- διάφορες πλευρές- για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να δώσει εξετάσεις και διαπιστευτήρια απέναντι σε κανέναν για τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο κατά πόσο υποκύπτει σε πιέσεις ξένων παραγόντων. Αυτές είναι γνωστές και ξεκινούν από την πεποίθηση ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν ίσων δικαιωμάτων" .
Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: "Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέκυψε στις πιέσεις του τουρκικού προξενείου για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα της κ. Σαμπιχά, σκόπιμα ξεχνούν να αναφέρουν ότι τα δικά τους κόμματα δεν έχουν καμία υποψηφιότητα προερχόμενη από τη μειονότητα, την ίδια στιγμή που κύκλοι του τουρκικού προξενείου επιλέγουν να κατεβάσουν το δικό τους συνδυασμό και αποθαρρύνουν υποψηφιότητες μειονοτικών στα άλλα κόμματα".
Τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν δίνει σε κανέναν εξετάσεις; Γράφει δηλαδή στα παλιά του παπούτσια τον ελληνικό λαό και του λέει "δεν σου δίνω λογαριασμό κανένα για το τι κάνω σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας και δη στην Θράκη"; Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι δεν πρόκειται να ρωτήσει τον ελληνικό λαό για το τι πρόκειται να κάνει στην ευαίσθητη Θράκη μας, αδιαφορεί για την θέληση και άποψη του ελληνικού λαού; Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θα κάνει ό,τι του γουστάρει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, εθνικής άμυνας κ.λ.π.;  Αυτό μας λέει ορθά-κοφτά ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχοντας πόσο δημοκρατικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του σε μια αυριανή κυβέρνηση! 
Αμ και το άλλο; "Δεν έχουν", λέει, "δικαίωμα τα άλλα κόμματα να μας κατηγορούν ότι υποκύψαμε σε πιέσεις του τουρκικού προξενείου γιατί αυτά δεν έχουν βάλει καμία υποψηφιότητα από την μειονότητα"!!! 
Τι λέει ρε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ουσιαστικά είναι σαν να λέει ότι "εμείς βάλαμε ακόμη και Τούρκο πράκτορα στο ψηφοδέλτιό μας, αρκεί που βάλαμε κάποιον εκπρόσωπο της μειονότητας στην Θράκη, εσείς μην μιλάτε, γιατί δεν βάλατε κανέναν στο ψηφοδέλτιό σας"!  Δηλαδή σύμφωνα με την λογική του ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα θα είχαν δικαίωμα να αντιδράσουν μόνον εφόσον έβαζαν και αυτά στο ψηφοδέλτιό τους, τουρκικής συνείδησης υποψήφιο!!!
Είναι να κουφαίνεσαι με τέτοιες δηλώσεις που βγαίνουν επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώσεις που αντί να του δίνουν συγχωροχάρτι καταδικάζουν περισσότερο την ενέργειά του και προμηνύουν τα χειρότερα για το πώς θα κυβερνήσει τον τόπο εφόσον κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές! 

1 σχόλιο:

  1. Στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ πρέπει να συνειδοποιήσουν και να καταλάβουν την πραγματική αιτεία των μεταναστών η οποία έχει πολιτικά ελατήρια Γεωστρατηγικού υπόβαθρου και σαν τέτοια νάντιμετωπισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή