Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ


Παπάγος, 23 Μαΐου 2014
            Αγαπητοί φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες,

            Ο πρώτος γύρος των Δημοτικών Εκλογών πήρε τη θέση του στα αρχεία της ιστορίας και οι επαναληπτικές εκλογές για τον επικρατέστερο μεταξύ των δύο πρώτων συνδυασμών της πρώτης Κυριακής είναι προ των πυλών.

            Ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ με τον οποίο κατήλθα στις εκλογές έλαβε ποσοστό 8,89% και κατετάγη στην πέμπτη θέση, ενώ ο υπογράφων έλαβε 119 ψήφους, ήτοι το 5,8% των 2.053 ψήφων που έλαβε ο Συνδυασμός.

            Προσωπικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, όχι, μόνο, αυτούς που υποστήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου, αλλά και όλους όσοι στήριζαν και στηρίζουν, τουλάχιστον με την ανοχή τους, την ασημαντότητά μου και την προσπάθεια που καταβάλλω για την πρόοδο των παιδιών.

            Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας κοινοποιήσω κάποιες σκέψεις μου οι οποίες πηγάζουν από διάφορα γεγονότα τα οποία γνωρίζω ως εκ των ιδιοτήτων και της θέσεώς μου ως Προέδρου Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου, ως Αποστράτου Αξιωματικού και ως Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου. Επειδή τα υπόψη γεγονότα, στο σύνολό τους, είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, εκτιμώ ότι οι παραπάνω σκέψεις, επειδή, ακριβώς, πηγάζουν εκ των γεγονότων αυτών, μπορούν να σας βοηθήσουν να κρίνετε έχοντας όσο γίνεται πιο ευρεία και σφαιρική των πραγμάτων γνώση, ποιο είναι το συμφέρον όλων μας ως συνόλου, δηλαδή ποιο είναι το συμφέρον της μικρής μας κοινωνίας. Φυσικά, δεν θα αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένο συνδυασμό, γιατί σκοπός μου δεν είναι να υποτιμήσω την νοημοσύνη ουδενός υποδεικνύοντάς του άμεσα τί πρέπει να ψηφίσει, ούτε, βέβαια, να καλλιεργήσω τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος και το διχασμό, αλλά να δώσω τη δυνατότητα σε όποιον δεν γνωρίζει, αλλά επιθυμεί να μάθει, να ερευνήσει ώστε να μπορέσει να κρίνει έχοντας, αν είναι δυνατόν, όλα τα στοιχεία που απαιτούνται γι’ αυτήν, την ορθή κρίση.

            Έτσι, λοιπόν, θεωρώ πως είναι δεδομένο ότι ο Όμιλός μας, όπως και όλοι οι Σύλλογοι του Δήμου, αλλά και κάθε Δημότης έχει συμφέρον:
            -           Να στηρίξει στον δεύτερο Γύρο την ευπρέπεια, την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και το ειλικρινές και άδολο ενδιαφέρον για τον Δήμο και τους Δημότες.
            -           Να καταδικάσει ανέντιμες πράξεις και γεγονότα όπως ψευδείς ανακοινώσεις για τον επηρεασμό των ψηφοφόρων με ασύστολα ψεύδη που παραποιούν την αλήθεια και πραγματικότητα.
            -           Να γυρίσει την πλάτη σε όποιον μετέρχεται ανηθίκων και ειδεχθών μεθόδων, όπως τα ύπουλα και άνανδρα κτυπήματα με ανώνυμες επιστολές-λιβέλους με σκοπό να αμαυρωθεί το παρελθόν υποψηφίου Δημάρχου.
            -           Να καταδικάσει εκείνον ο οποίος απειλεί και εκβιάζει συμπολίτες μας και ιδίως Προέδρους Συλλόγων, με σκοπό να τους τρομοκρατήσει για να υποστηρίξουν τον ίδιο και όχι άλλον υποψήφιο Δήμαρχο.
            -           Να περιφρονήσει εκείνον που ακόμα και την ημέρα των εκλογών έφερνε σε δύσκολη θέση όλους τους προσερχομένους για να ψηφίσουν δημότες, υποδεχόμενός τους, μαζί με υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του Συνδυασμού του, επί της εισόδου Δημοτικού Σχολείου, επαιτώντας, εκλιπαρώντας ή και απαιτώντας την ψήφο των «δύστυχων» Δημοτών, σε μια προσπάθεια να τους επηρεάσει έως και την τελευταία στιγμή.
            -           Τέλος, να καταψηφίσει εκείνον που προσπάθησε να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει, πλην βέβαια, ανεπιτυχώς, τον Πρόεδρο του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ (δηλαδή τον υπογράφοντα), με την απειλή ότι αν θα κατέλθει ως υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Χρήστου Δασκαλόπουλου, το γεγονός αυτό θα έχει συνέπειες για τον Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ.

            Ελπίζοντας πως ήμουν χρήσιμος για την πόλη μου, σας ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση και σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

            Φιλικά,

Ιωάννης Παναγάκος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α.
Δάσκαλος Σκακιού – Λογοτέχνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό "Δυναμική Πορεία"
και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Δασκαλόπουλο

18 σχόλια:

  1. Ποιός ασχολέιται μαζί σου ρε φίλε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα σοβαρός. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. K.Παναγάκο όλες αυτές οι συμπεριφορές έχουν όνομα , το φωτογραφίζετε αλλά αποφεύγετε ρητά να το κατονομάσετε, γιατί ; Μήπως είναι το άθροισμα τριων υποψηφίων δημάρχων. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σπιλώσω κανέναν υποψήφιο λέγοντας ποιον εννοώ, αλλά επίσης, δεν μπορώ να αφήσω να πλανιέται η αμφιβολία και για τους δύο, εφόσον ο Ανώνυμος 23 Μαΐου 2014 - 7:40 μ.μ. ισχυρίζεται ότι κάτι από αυτά που καταγγέλλω τα διέπραξε η παράταξη του κυρίου Αποστολόπουλου και γι' αυτό θα ψηφίσει τον κύριο Τίγκα. Είναι, βέβαια απορίας άξιον το ότι δεν τον ενδιαφέρουν ή, τουλάχιστον δεν εξετάζει τα άλλα, τα σοβαρότερα, δηλαδή την απάτη με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το εκλογικό όφελος, και τις απειλές και τους εκβιασμούς προς συνδημότες μας. Εάν, λοιπόν, του αρέσουν αυτά τα πράγματα δικαίως και δεν πρέπει να ψηφίσει τον κύριο Αποστολόπουλο του οποίου η σοβαρότητα και ο ευπρεπής και τίμιος αγώνας ξεχώρισαν ιδιαίτερα.

      Διαγραφή
  4. κ.Παναγάκο. Αν και δεν σας γνωρίζω προσωπικά, σας ευχαριστώ για αυτή σας την παρέμβαση-ενημέρωση (αν και φωτογραφικά). Νομίζω ότι όλοι όσοι ξέρετε πρόσωπα και πράγματα και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι να μιλήσουν στον κόσμο και όχι να κάνουν διπλωματία αποφεύγοντας να πάρουν θέση (συνένοχοι?) ή να υβρίζουν ο ένας τον άλλο!
    Έχουμε μπουχτίσει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΑΚΟ ,

    ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.

    ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΕΤΙΔΕΩΝ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ , ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΛΕΥΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ".
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΓΑΛΑ, ΤΥΡΙ,ΚΡΕΑΣ,ΨΑΡΙ,ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.
    ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑ ΛΕΥΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ .
    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ , ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε, καλησπέρα. Δεν ξέρω πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι εννοώ σαφέστατα, μάλιστα, ότι πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Τίγκα. Έπειτα, με αφορμή το κείμενό μου συντάξατε ολόκληρο άρθρο για να δικαιολογήσετε γιατί δε θα ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο, αλλά αναφερθήκατε μόνο στο ένα από τα πολλά που καταγγέλλω. Αν και η δική σας καταγγελία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είδε όλος ο κόσμος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, αυτό που ξενίζει, ιδιαίτερα θα έλεγα, είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να σας απασχολεί το γεγονός ότι δε σας ενδιαφέρουν ή, τουλάχιστον δεν εξετάζετε τα άλλα, τα σοβαρότερα, δηλαδή την απάτη με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το εκλογικό όφελος, και τις απειλές και τους εκβιασμούς προς συνδημότες μας. Εάν, λοιπόν, σας αρέσουν αυτά τα πράγματα δικαίως και δεν πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο του οποίου η σοβαρότητα και ο ευπρεπής και τίμιος αγώνας ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ, πάντως, για την κόσμια και πολιτισμένη απάντησή σας.

      Διαγραφή
  6. Ρε αδερφέ με τα κεφαλαία, άιντε να γίνουν οι εκλογές, μη μας πεθάνεις απ' το άγχος της εργολαβίας που 'χεις αναλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "166" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.
    ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΤΥΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ :

    Βιότυπος Χολαργού
    Λ. Περικλέους 39, Χολαργός
    Τηλ. 2016541832, 2106543671
    Fax. 2106514751

    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΟΝΗ......

    ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ
    "Ο ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκέφθηκες μήπως το άνανδρο χτύπημα εναντίον υποψηφίου προερχόταν από τους δικούς του;Ο στόχος προφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω ότι είναι έτσι, όπως τα καταγγέλλω, γιατί για όλα έχω ιδίαν γνώση, αλλά και πλήθος από μαρτυρίες άλλων συμπολιτών μας.

      Διαγραφή
  9. Ο κ.Παναγακος είναι ενας αξιόλογος ανθρωπος και το λεω αυτό γιατι τον ξερω προσωπικα.Ηταν μια εκπληξη για εμενα και πιστευω ότι μπορει να προσφερει πολλα.Δυστυχως όμως δεν τον ψηφισα(γιατι μεταξυ μας ολοι ξεραμε ότι ο δασκαλοπουλος φλερταρε με τις θεσεις από την 4η και κατω).Ετσι προτιμησα να ψηφισω Τιγκα.Βεβαια εάν ξαναεβαζε ο Ξυδης θα τον ψηφιζα.Πιστεω ότι ηταν ο καλυτερος δήμαρχος για τον Παπαγο για τον Χολαργο δεν ξερω.Το καλυτερο θα ηταν οι Δημοι να ηταν 2 γιατι τωρα το ^μισος^ μεταξυ των δημοτων είναι ανεξήγητα μαγαλο και ισχυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
      Σχετικά με το "μίσος", θεωρώ ότι κάποτε θα πρέπει να το δούμε διαφορετικά. Προσωπικά ένιωθα την ίδια αγάπη για τους Παπαγιώτες και για τους Χολαγιώτες, πολύ πριν γίνει η συνένωση των δύο Δήμων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει οι μεν να μισούν τους δε και το αντίστροφο. Είμαστε Έλληνες πολίτες και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν χτυπάει η καμπάνα για τον γείτονά σου, είναι και για σένα. Ας αφήσουμε την αγάπη να μας οδηγήσει. Θα είμαστε πολύ πιο καλά. Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας.

      Διαγραφή
  10. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΜΙΣΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ,ΠΑΙΖΩ ΤΕΝΝΙΣ ,ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ , ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ , Α ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .
    ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΤΑ ΤΖΟΥΜ ΤΑ ΤΖΟΥΜ !

    ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΓΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.......,

    http://www.youtube.com/watch?v=P1W6Tb35lSU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=uAXWyOYxpNs

    ΑπάντησηΔιαγραφή