Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ 75ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟ"! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ!

Το γεγονός μας το μεταφέρει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων κ. Γιάννης Τσολιάς. "Η Σύζυγος υπουργού της Νέας Δημοκρατία χαστούκισε τον 75χρονο Δ.Κ., μικρομολογιούχο ο οποίος επισκέφτηκε το γραφείο του υπουργού για να διαμαρτυρηθεί για την αδικία που έχουν υποστεί όλοι οι ομολογιούχοι, καθώς και για την αδιαφορία της κυβέρνησης να επιλύσει το πρόβλημα που τους δημιούργησαν. Η σύζυγος, που βρισκόταν στο γραφείο του υπουργού, τού έδωσε 50 € εν είδει ελημοσύνης κι όταν ο ηλικιωμένος της πέταξε τα χρήματα στα μούτρα, τότε η κυρία υπουργού τον χαστούκησε". 
Ζητήσαμε από τον κ. Τσολιά να μας επιβεβαιώσει το γεγονός ο ίδιος ο παθών, ωστόσο ο αντιπρόεδρος των Ομολογιούχων, απάντησε: "Το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μου του αποκάλυψε ο ίδιος.  Ο άνθρωπος όμως φοβάται να μιλήσει διότι αφενός στο παρελθόν έχει υποστεί μικρό εγκεφαλικό κι έχει προβλήματα με την καρδιά του, αφετέρου τα παιδιά του που έχουν εταιρεία, φοβάται μήπως υποστούν προβλήματα από λόγους αντεκδίκησης αν γνωστοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του".  
Εμείς μεταφέρουμε την είδηση όπως μας την αποκαλύπτει ο κ. Τσολιάς. Με όσα απίστευτα βιώνουμε τα τελευταια χρόνια δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το συγκεκριμένο περιστατικό! 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ Γ...ΣΕ ;
    ΕΜ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ...ΣΕΙ ;
    75 ΧΡΟΝΩΝ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ !

    ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ 75αρηδες ΕΙΧΑΝ ΣΤΥΣΗ , ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΟΚ ΛΟΥΚΟΥΜ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΕΤΟΙΟΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή