Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στα πλαίσια μιας σύμπραξης ισχυρών υγιών και παραγωγικών δυνάμεων της πόλης, για μια Αγία Παρασκευή με προοπτική και μέλλον απευθύνω πρόσκληση σε όλες τις παρατάξεις που δεν συμμετέχουν στον 2ο γύρο των εκλογών να συμβάλλουν για την ανάπτυξη της. Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνω στη Δημοκρατική Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» πολύ δε περισσότερο στον επικεφαλή της και τέως Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο, του οποίου τη συμβολή – πέρα από τις αναμενόμενες θεμιτές προεκλογικές αντιπαραθέσεις μας, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης – στον οποίο οφείλω να  του αναγνωρίσω σημαντική προσφορά στην ανάπτυξη του Δήμου.
Η Παράταξη «ΜΑΖΙ» μας παρέδωσε το Δήμο όσο αφορά τα οικονομικά στην 170 θέση (325 Δήμοι) με βάση των ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών. Μας παρέδωσαν ένα Δήμο με μεγάλη ακίνητη περιουσία, ειδικά μετά από την παραχώρηση από το Υπουργείο Γεωργίας του Σρατόπεδου Σπυρούδη. Μας παρέδωσαν ένα Δήμο με διεκδικούμενα τα έργα των βιοκλιματικής ανάπτυξης Κοντοπεύκου – ποδηλατόδρομων, Ελευθερίου Βενιζέλου, Κυκλάδων-Σολωμού για τα οποία συνεχίσαμε τον αγώνα της διεκδίκησης και τα ολοκληρώσαμε.
Ελπίζω και εύχομαι την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 να συμπράξουμε όλοι μαζί με καθαρή τη συνείδηση μας για το καλό της Αγίας Παρασκευής.

Βασίλης Ζορμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου