Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΟΙ ...ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συγκέντρωσης όλων των σταυρών που πήραν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι που εκτέθηκαν στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Αυτή την ώρα τρεις αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου εργάζονται σε αυτό τον τομέα και υπολογίζεται ότι αργά το μεσημέρι θα έχουν τελειώσει το επίπονο έργο της σταυροδοσίας προκειμένου να μάθουμε επακριβώς ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι τεκλέγονται. Αυτή την εβδομάδα θα γνωρίζουμε ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται από τις παρατάξεις που τερμάτισαν από την 3η θέση και κάτω. Δηλαδή θα γνωρίζουμε τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει το "Δίκτυο Πολιτών", η "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού", η "Δυναμική Πορεία" και οι "8 Προτάσεις". Η "Λαϊκή Συσπείρωση" εκλέγει τον επικεφαλής Γιώργο Ρεμούνδο και η "Κοινωνία Δημοτών" την επικεφαλής Χριστίνα Πολυκαλά. 

24 σχόλια:

  1. Γιατί δεν βγάζετε και πόσους πήρε ποιος να δούμε τελικά την προτίμηση του κόσμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΞΥΔΗ΅Σ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέκαθεν πίστευα πως πρέπει οι νέοι να ασχολούνται με τα κοινά.
    Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που ένας απο αυτούς είσαι εσύ.
    Κε Σαμπάνη φάνηκε πως το 92% περίπου των κατοίκων της πόλης μας δε ψήφισε Νικολάου, για κάποιο λόγο. Τα "χρεωσε τον δημο με 120 εκατομμυρια" είναι μιά άποψη. Όμως δεν αποτελεί λόγο γιατί στηρίζεις για παράδειγμα τον κο Αποστολόπουλο.
    Πες για παράδειγμα οτί είναι νέος. Οτι σου αρέσει το lifestyle. Οτι σε θαμπώνει η οικονομική του ευρωστία. Ότι έχει ρε παιδί μου τον αέρα του Δημάρχου.
    Δυστυχώς ούτε ο αέρας, ούτε η οικονομική άνεση, ούτε η μάσκα του νέου, δεν σε κάνουν καλό δήμαρχο.
    Αντιθέτως η απίστευτη δίψα για διοίκηση, εξουσία και ικανοποίηση μιάς επιθυμίας ετών μπορεί να σε κάνουν νέο Νικολάου ή ακόμα χειρότερα να ταυτιστείς με το Μπάρκουλη στην ομώνυμη ελληνική ταινία με το Μαντά και το Γκόρτσο.
    Οτι ο Αποστολόπουλος είναι νέος δεν έχει καμία σχέση με αυτούς, με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ αλλά ΦΩΤΕΙΝΕΣ εξαιρέσεις, που εκλέγονται σε περίπτωση νίκης του τη 2η Κυριακή οι οποίοι είναι ονόματα που στελέχωσαν δεκαετίες τώρα συνδιασμούς που έφεραν τις 2 πόλεις μας τώρα στο σημείο αυτό. Κατά κύριο λόγο επαγγελματίες δημ. σύμβουλοι χωρίς δουλειά και χωρις ούτε βιογραφικό και backround. Πρώην Ξυδικοί-αντιξυδικοί, στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ και υποτακτικοί του Νικολάου. Μίγμα επικίνδυνο...
    Αντιθέτως στον γηρεότερο Τίγκα πλην των Κούτρα-Καλιοντζή μιλάμε για νέο κόσμο. Ηλικίες απο 40 και κάτω. Και απειροελάχιστους να σχετίζονται με το παλιό και το φθαρμένο.
    Οπότε καλό θα είναι οι κορώνες τύπου "στηρίζω" κάνω, ράνω, να ρίπτονται κατώπιν ώριμης σκέψης και τεκμηρίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ , ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ,ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ .

      ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

      ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ Ή ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ,ΑΙΣΧΡΟ,ΑΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.

      ΟΛΟΙ ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .
      ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΧΘΕΣ , ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .

      Διαγραφή
  4. Όλοι οι νέοι του Δήμου θα στηρίξουμε τον ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!
    Επιτέλους ένας άνθρωπος με όρεξη και ΝΕΕΣ ιδέες που θα αναβαθμίσει το Δήμο μας. Τώρα οι απόψεις δεν τον ψηφίζω επειδή έχει περιουσία ή πλούσια γυναίκα ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο λένε διάφοροι, είναι απλώς έλλειψη επιχειρημάτων.

    Όσο για το Παπαγιώτης ή Χολαργιώτης Δήμαρχος συμφωνώ ότι είναι αστείο και για αυτό δεν είναι τυχαία τα υψηλά ποσοστά του ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και στις δύο περιοχές, σε αντίθεση με τον Τίγκα που δεν έπεισε καθόλου τους Χολαργιώτες για τις προθέσεις του σχετικά με την ισότιμη αντιμετώπιση των δύο περιοχών... αλλά ούτε και τους Παπαγιώτες γενικότερα μια και το ποσοστό του ήταν πολύ χαμηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8 χρονια στη διοικηση ειναι ο Κος Αποστολοπουλος!!! ΔΕΝ ειδαμε ουτε ορεξη ουτε νεες ιδεες...!!!!
      Απλα δεν εκανε τιποτα για να μην φθαρει και να τα εχει καλα με ολους.
      Ασε που θα χτυπαει το ντεφι ο Ξυδης και θα χορευει ο Ηλιας!!!!




      Διαγραφή
    2. Κλασική περίπτωση στείρας και παλαιοκομματικής επιχειρηματολογίας, κατηγορίες χωρίς περιεχόμενο, χωρίς συγκεκριμένα παραδείγματα. Αντί να λέτε τι έχετε κάνει ή τι θα κάνετε (όχι μόνο ο κ Τίγκας αλλά γενικότερα) περιορίζεστε στο να κατηγορείτε τους άλλους.
      Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε ανάλογο ύφος, το πιο εύκολο είναι να γράψω και εγώ μια λίστα με κατηγορίες, αλλά αυτό ακριβώς θέλει η πλειοψηφία, να αποφύγει να διοικείται από άτομα που έχουν μεγαλώσει με τέτοια πολιτική ιδεολογία...
      Για αυτό από την πρώτη Κυριακή ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ κέρδισε τόσο μεγάλο ποσοστό και ξεχώρισε, μιλώντας πάντα σε σχέση με τους άλλους συνυποψηφίους του.

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ .
    ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ;
    ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .
    ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ,ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.............!
    ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ .
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ;
    Ο ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ BABY SITTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ.
    ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ Ή ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ;

    ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΔΑΓΚΩΤΟ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΥΔΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
    Ο ΞΥΔΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ , ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ , ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ , ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΞΥΔΗΣ) ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΩ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα.Πισω απο τον Αποστ...... ειναι ο Ξυδης .Οποτε το ερωτημα που τιθεται ειναι θελετε την επομενη πενταετια να σας κυβερναει ο κυριος Ξυδης δια του Ηλία;Οσο για Χολαργος Παπαγος ο Ηλιας πηγαινε σε σχολειο κΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ λΥΚΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ και τον ψηφισαν οι συμμαθητες του απο 40 και κατω.Καμια σχεση ουτε με προγραμμα τοσο απλα.Οποιος γουσταρει συναυλιες και τα παιδια στα σχολεια τα ολοημερα του Χοαλαργου να πεινανε ψηφιζει Αποστολοπουλο οποιος θελει να αλλαξει κατι ψηφιζει Τιγκα που ειναι και αντιπαλος του Ξυδη εδω στου Παπαγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού τελειώσαμε με τα χοντρά χρέη του Νικολάου τώρα θα έρθει και ο Αποστολόπουλος να βάζει από την τσέπη του. Μήπως θα φέρει και τους εφοπλιστές από την Άνδρo; Θέσεις εργασίας που θα βρει. Ίσως διορίσει όλους αυτούς που βλέπαμε στην προεκλογική εκστρατεία για να του κάνουν τον σωφέρ, το μασέρ και τον δούλο γενικά. Από το σχολείο ήταν τσιράκια και έτσι έμειναν. Ας βγει ο Αποστολόπουλος για να έχει ο Χολαργός αυτό που του αξίζει: λαμόγια, ψεύτες, υπερόπτες. Είμαστε η απόλυτη μικρογραφία του lifestyle που λένε ότι πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχ 2000 συμμαθητές είχε ο Αποστολόπουλος;; σε τι σχολείο πήγαινε;; να δω τι άλλο θα σκεφτούν μερικοί!!!

    Ναι, ο κ Τίγκας μιας και είναι "νέος" στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα αλλάξει τα πάντα.

    ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να σεβαστούν την ψήφο του κόσμου. Το γεγονός ότι ο Αποστολόπουλος ήρθε πρώτος και στο Χολαργό και στο Παπάγο και από τους 9 συνδυασμούς που κατέβηκαν, και μάλιστα με διαφορά κάτι λέει....Παρότι κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τοπικιστικά την εκλογική διαδικασία, από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι ο Αποστολόπουλος έκανε τη διαφορά!!Αυτο από μόνο του κάτι λέει και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ' οψιν και να το σεβαστούμε......Όλα τ' αλλα είναι κακίες και φτηνή αντιπολίτευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο τιγκας τα βαφει τα μαλλια του ερωτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ BENJAMIN MOORE , ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΕ VITEX ΚΑΙ VIVECHROME.

      Διαγραφή
  11. Αφησε ο Αποστολόπουλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Ξύδης με τον Δασκαλόπουλο, άφησε τον Τούτουζα να φανεί η απάτη του και τώρα ατσαλάκωτος θα κάνει ότι είναι δήμαρχος. Φαίνεται το παρεάκι του είναι έξυπνο και έχει βρει τον κατάλληλο χορηγό. Αξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω ξέρω ότι ο Ξύδης δεν έκανε τίποτα για το Χολαργό. Απεναντίας τον ρήμαξε. Καλά θα έκαναν οι Χολαργιώτες να ψηφίσουμε έναν Δικό μας για να δούμε αν θα κάνει κάτι. Το να βγάζουμε συνέχεια ¨στρατηγούς¨δεν λέει. Είναι κρίμα ο Χολαργός που έχει μεγαλύτερη εκλογική δύναμη να μη μπορεί να βγάλει δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πείτε μου κι' εμένα ρε παιδιά ποιόν στηρίζει ο Ξύδης την δεύτερη κυριακή για να ψηφίσω ανάποδα; Ο τύπος διατείνεται ότι θα εξακολουθήσει να κουμαντάρει τα πράγματα και με τη νέα διοίκηση (Παπαχολαργεύς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ το λιγότερο είναι ο Ξύδης. Το σημαντικό είναι ότι ο Αποστολόπουλος δεν απαντάει τί γύρευε ο Παναγιώταρος σε προεκλογική συγκέντρωσή του. Είδε φως και μπήκε; Προφανώς έδωσε στήριξη. Αν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι ήδη μέσα στο ποσοστό του Αποστολόπουλοιυ, τότε το προβάδισμα θα εξανεμισθεί και το αποτέλεσμα θα ανατραπεί υπέρ του Τίγκα. (Αναλυτής)

      Διαγραφή
    2. Κάτσε καλά ρε Αναλυτή και όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" πρώην υποψήφιοι του Δεμερτζή που κατέβηκαν με τον Αποστολόπουλο δεν πήραν χαμπάρι τίποτα; Δηλαδή γάτα ο Αποστολόπουλος;

      Διαγραφή
    3. Γι αυτούς ακριβώς τους ¨δημοκράτες¨ οι 8 προτάσεις κατήγγειλαν ότι είναι: παλαιοκοματικοί, αναχώρησαν κάνοντας προσωπικές επιλογές χωρίς πολιτικά κριτήρια, ενώ αποτελούσαν τα βαρίδια του παλιού πολιτικού συστήματος. Και χαμπάρι πήραν και το σκασμό έβγαλαν για μια θεσούλα ρε ..γαμώτο (Παπαχολαργεύς)

      Διαγραφή
    4. Αντικειμενικά ο Αποστολόπουλος δεν είχε το καλύτερο πρόγραμμα και δεν έχει να επιδείξει έργο. Είναι όμως νέος και αυτό αρκεί. Επί πλέον ζεί στου Παπάγου και έχει βγάλει το σχολείο εδώ. Άρα είναι πιό παπαγιώτης από τον Τίγκα που εμφανίστηκε μετά την αποστρατεία του. Έχει ομολογουμένως τα πιό προβεβλημένα και γνωστά στελέχη, τους πιό περιζήτητους υποψήφιους από όλα τα ψηφοδέλτια. Βρίσκεται στον δεξιό χώρο αλλά περιλαμβάνει και πάρα πολλούς αριστερούς πασοκους. Αν έχει και καναδυό χρισαυγίτες πειράζει; Δεν πρόκειται για ελληνικό κόμα με εκπροσώπιση στη βουλή; Κοιτάξτε τα ποσοστά του Παναγιώταρου Παπάγου-Χολαργού. Ξαναδείτε τα μεθαύριο στις ευρωεκλογές. Πιστεύει κανείς ότι εμείς δεν θα ψηφίσουμε για τις Δημοτικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα; Σκεφτείτε τι σημαίνει όταν την δεύτερη κυριακή η διαφορά της εκλογής Δημάρχου θα υπολείπεται του ποσοστού της Χρυσής Αυγής. Ή νομίζετε ότι θα το βουλώσουμε; Αποστολόπουλε κράτα γερά και έχεις τις εκλογές στο τσεπάκι. Ότι κι'αν σου υποσχεθούν μη γίνεις δηλωσίας, καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  15. Είναι νέος-δεν είναι νέος. Έχει (γενικά) καλό πρόγραμμα-δεν έχει (γενικά) καλό πρόγραμμα. Είναι Παπαγιώτης-είναι Χολαργιώτης. Ήταν σύμβουλος του τάδε-είναι σύμβουλος του δείνα. Έχει λεφτά-δεν έχει λεφτά. Έχει στην ομάδα Χ.Α.-Δεν είναι κακό αυτό.
    Ωρέ τι κριτήριο είναι αυτό; Τι ωριμότητα ψηφοφόρων. Στην ουσία, σε βασικά πράγματα απαντάει κανείς; Δεν έχουμε καθαριότητα, δεν έχουμε σχολικούς φύλακες, πληρώνουμε χρήματα για τη διακομιδή των απορριμμάτων, δεν υπάρχει διαφάνεια πουθενά, η Εθν. Αμύνης (μετά το τελευταίο Δ.Σ.) ενδεχομένως να γίνει εμπορικός -και όχι μόνο- δρόμος και ασχολείστε με μικροκομματικές διαφορές μέσα από μικροαστικές αντιλήψεις. Οι ίδιοι που ψηφίσατε και βγήκαν υποστήριξαν και έφτιαξαν τον Παπάγο και τον Χολαργό έτσι όπως είναι τώρα. Τι παραπάνω πιστεύετε πως θα προσφέρουν; Πώς γίνεται σε προάστιο σαν δικό μας ο μέσος ψηφοφόρος να μη βλέπει πέρα από το προσωπικό συμφέρον του - που αμφιβάλλω αν μπορεί να το διακρίνει κιόλας. Δυστυχώς είμαστε η μικρογραφία της χώρας. Ψηφίζουμε δίχως κρίση, δίχως μνήμη και δυστυχώς την πληρώνουν τα παιδιά μας. Λες και δεν υπάρχει ενημέρωση, λες και χάθηκε να σκεφτούμε λογικά. Τίγκας, Αποστολόπουλος κ.λπ. Σε ποιο κοινωνικό έργο έχουν διακριθεί; Τι έχουν κάνει γι' αυτή την πόλη που να βοηθήσει τους κατοίκους της ουσιαστικά. Κάτι που να είναι πρωτοπόρο. Κάτι που να διαφέρει. Κάτι που να το κάνει καλύτερο. Ποια είναι τα προγράμματά τους; Τα δάνεια και οι συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρείες; Το ίδιο κάνει και το κράτος και είδαμε το χαϊρι του. Αυτό ονειρεύεστε για την πόλη μας; Έναν μεσήλικα ή έναν νέο δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτό σωστό. αλλά θέλουμε να μας τα κάνει ο δικός μας. ...και πάντα απογοητευόμαστε. οπότε καλά τα λές.

      Διαγραφή