Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΙΑΣ"!

ΤΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΑΓΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ! 

Οι ομολογιούχοι του Δημοσίου  στοχοποιούνται πλέον λες και είναι... "Πυρήνες της Φωτιάς". Και ακόμη χειρότερα. Διότι ενώ μεν οι πρώτοι ενέχονται σε εγκληματικές πράξεις, οι ομολογιούχοι προσαγάγονται στα αστυνομικά τμήματα χωρίς να έχουν κάνει τίποτα!!!
Αυτή την ώρα δεκαπέντε περίπου ομολογιούχοι του δημοσίου κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων στο οποίο οδηγήθηκαν επειδή παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση που διοργάνωνε το κόμμα "Ελιά", στην οδό Πειραιώς 138. 
Τους πλησίασαν αστυνομικοί της ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων για εξακρίβωση στοιχείων. Παρά το ότι οι πολύπαθοι ομολογιούχοι τους επέδειξαν ταυτότητες οι οδηγίες που είχαν λάβει οι αστυνομικοί ήταν να οδηγήσουν τους ομολογιούχους στο αστυνομικό τμήμα. Και αυτό, διότι η διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων διαρκεί συνολικά 2-3 ώρες! 
Στημμένη ιστορία προκειμένου να εξουθενώσουν ψυχολογικά τους ομολογιούχους και να μην τους αφήνουν να ξεμυτούν ούτε έξω από το σπίτι τους!!!
Ο Νίκος Παπαγεωργίου, ένας από τους ομολογιούχους που κρατείται στο αστυνμικό τμήμα Πετραώνων μας δήλωσε:
"Δεν κρατούσαμε στα χέρια μας ούτε πανό ούτε τίποτε. Μας πλησίασαν αστυνομικοί της ασφαλείας του Βενιζέλου και αφού μας ζήτησαν να τους δώσουμε τις ταυτότητές μας, μάς οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων"!
Ο αξιωματικός υπηρεσίας με τον οποίο συνομιλήσαμε μάς είπε: "Εμείς εκτελούμε εντολές της ΓΑΔΑ. Μας διέταξαν να τους προσαγάγουμε στο αστυνομικό τμήμα και αυτό κάναμε. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθείτε στη ΓΑΔΑ"

Όπως λοιπόν προκύοπτει από τις δηλώσεις του κ. Παπαγεωργίου, ο κ. Βενιζέλος δίνει εντολή στους αστυνομικούς της ασφαλείας του και με συνοπτικές διαδικασίες οι ομολογιούχοι, των οποίων οι αποταμιεύσεις πάλι με εντολή Βενιζέλου αρπάχθηκαν, σύρονται στο αστυνομικό τμήμα! 
Ελλάς η...δημοκρατία σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου