Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΣΤΑ ...ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"!

 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ.-Π. ΤΙΓΚΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
 
Τι θα κάνουν για την υπεράσπιση των πολιτών και της πόλης μας από τις μνημονιακές πολιτικές

Τίγκας: Το πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης μας δεσμεύει σε θέματα κοινωνικής συνοχής και πρόνοιας τα οποία θεωρούμε ότι είναι ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας. Σε αυτήν την συγκυρία ο Δήμος θα είναι αρωγός όλων των δημοτών, των ανήμπορων και των οικονομικά ασθενέστερων. Έχουμε εξαγγείλει ότι δεν θα προχωρήσουμε σε μεγάλα έργα ή αγορές, χωρίς προηγουμένως να έχουμε διασφαλίσει την επίλυση ζητημάτων κοινωνικής πρόνοιας.
Ειδικότερα, έχουμε προβλέψει και ανακοινώσει τα εξής:
· Ανάπτυξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
· Απαλλαγή καταβολής τελών στο ΚΑΠΗ και δημιουργία ΚΑΠΗ στου Παπάγου.
· Μείωση ή και απαλλαγή καταβολής τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής τους.
· Επαναλειτουργία πολυϊατρείων στον Άνω Χολαργό.
· Κοινωνικό Φαρμακείο.
· Δημοτικό Κτηνιατρείο αδέσποτων ζώων.
· Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφορά γευμάτων σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
· Εξεύρεση λύσης στον τομέα της ασφάλειας εντός των ορίων του Δήμου.

Τι θα κάνετε για τον εκδημοκρατισμό της λειτουργίας του Δήμου και τη διασφάλιση της ουσιαστικής συμμετοχής των πολιτών
 
Τίγκας: Οι σημερινές συνθήκες επιβάλουν ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, πιο δημοκρατικό και τεχνολογικά προηγμένο. Ο Α΄ βαθμός αυτοδιοίκησης ταυτίζεται με την ουσιαστική συμμετοχή των συνδημοτών μας. Η αμεσότητα στην επικοινωνία δημότη – Δημάρχου είναι μία από τις επιλογές μας προς την κατεύθυνση αυτή. Το κεντρικό σύνθημά μας «Στο Επίκεντρο ο Δημότης» είναι η απάντηση στο ερώτημα.

Αν θα προχωρήσετε σε ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών
 
Τιγκας: Κατηγορηματικά ΟΧΙ, πλην του τομέα της ασφάλειας των πολιτών, η οποία επιβάλει την εξεύρεση λύσης μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τι θα κάνετε για τη διαχείριση των απορριμμάτων και όσα προβλέπει ο νόμος 4042/2012 και όχι απλά και μόνο για την καθαριότητα
 
Τίγκας: Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμάτων επιβάλλεται να αποτελέσει αντικείμενο ειδικής μελέτης, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Θεωρούμε αναγκαίο και απαραίτητο να αξιοποιήσουμε τα υφιστάμενα στοιχεία όλων των παρατάξεων και τη συγκροτήσουμε μικτή διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία θα επεξεργαστεί τις επιμέρους προτάσεις και προτεινόμενες λύσεις και θα υποβάλει εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Για την διαχείριση του ποσού των 6.000.000 εκατ. ευρώ  που θα εισπράξει ο Δήμος από την απαλλοτρίωση της Αττικής Οδού
 
Τίγκας: Το ποσό των 6.033.000 € από την απαλλοτρίωση τμήματος της περιφερειακής Υμηττού της Αττικής Οδού θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, που όπως αναφέρουμε και στο πρόγραμμά μας αποτελεί για μας την κορυφαία επιλογή μας για την 5ετία που διανοίγεται μπροστά μας. Επίσης, ένα άλλο μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί για την ασφάλεια των δημοτών μας, τον ηλεκτροφωτισμό και για την ενίσχυση ενός θέματος μείζονος σημασίας που είναι η καθαριότητα στον Χολαργό.

Ποια η θέση και η στάση τους για το ναζισμό και τη δράση της «Χρυσής Αυγής»
 
Τίγκας:  Είμαστε απέναντι σε κάθε αντίληψη ολοκληρωτισμού. Ως προς τη δράση της Χρυσής Αυγής, πιστεύουμε ότι είναι καταδικαστέα, όταν βεβαίως οι δικαστικές αποφάσεις την χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση.

10 σχόλια:

  1. "...όταν βεβαίως οι δικαστικές αποφάσεις την χαρακτηρίζουν εγκληματική οργάνωση."

    Ωραίος ο Τίγκας, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο στη ΧΑ χρησιμοποιώντας τον χρονικουποθετικό σύνδεσμο "όταν" (δηλ. ότε + αν). Αν δηλαδή βγουν καταδικαστικές αποφάσεις, μέχρι τότε όλα καλά!! Α ρε βούρδουλα που θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ .

      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ .

      ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ,ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ,ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΠΛΥΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

      ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ .

      Ο ΤΙΓΚΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΨΟΓΑ ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΙΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ.

      Διαγραφή
    2. Ούτε εμπειρία δείχνει, ούτε τίποτα. Δείχνει απλά πόσο θέλει την καρέκλα με κάθε τρόπο, αυτό δεν είναι πολιτική είναι μικροπολιτική και καιροσκοπισμός, εκτός αν όντως είναι Χρυσαυγίτης, οπότε το σέβομαι

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;

      ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;
      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΝΤΑΞΕΙ ;

      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ;
      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ .

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
      ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ή ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ή ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ .

      ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ :

      Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
      ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ , ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΘΕΣΟΥΛΕΣ .
      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
      ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
      ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

      ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ .

      ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΒ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.
      ΑΠ' ΕΞΩ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ " ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ" ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΒ .
      ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ,ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .
      ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ;
      Η ΑΨΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.

      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ;
      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΝΕΑΡΑ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΤΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ;

      ΑΚΟΥ........., ΣΕ 11 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ .

      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ .
      ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ .
      ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
      ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
      ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ;

      Διαγραφή
    4. Εσύ που γράφεις μανιωδώς εδώ μέσα με κεφαλαία, γιατί δεν μας λες και το ονοματάκι σου ; Ντρέπεσαι ;

      Διαγραφή
    5. ΤΙΓΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ

      Διαγραφή
    6. Ενω εσυ μαλακα μητσο μεχρι και ταυτοτητα μας εδειξες και δεν ειμαι ο τυπας απο πανω.

      Διαγραφή
  2. Πριν λίγες μέρες προέκυψε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα με τα σχολεία 1ο 12/θ και 6ο 6/θ Δ.Σ. Χολαργού. Αναφέρομαι στην συγχώνευση των δυο σε ένα αλλά και την υποβάθμισή τους σε 17θέσιο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.
    Ο μόνος εν δυνάμει δήμαρχος που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για αυτό το σημαντικό ζήτημα που αφορά της ζωές των παιδιών μας, ήταν ο κύριος Τίγκας.
    Ήρθε και ενημερώθηκε για την συγχώνευση των σχολείων και απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας.
    R E S P E C T !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξέρω και κάτι άλλο . Είμαστε από αυτούς που δεν δέχθηκαν το παιδί μας στο παιδικό σταθμό του δήμου.Πληρώνουμε φόρους,τέλη, είμαστε δημότες , ψηφίζουμε εδώ, παντρευτήκαμε εδώ ,ζούμε εδώ και ο Αποστολόπουλος με κάποια Φωτοπούλου μας είπαν ότι επειδή δεν εργαζόμουν δεν μπορούν να το πάρουν.
    Δηλαδή αν είναι κανείς άνεργος δεν τον βοηθάει η πολιτεία αλλά αν δεν είναι τον βοηθάει. Η γυναίκα μου επίσης το ίδιο τότε.Και μαθαίναμε ότι έπαιρναν παιδάκια από Αλβανία ,από Γεωργία που υποτίθεται οτι οι γονείς τους εργαζόντουσαν .
    Δηλαδή εμείς που είμαστε Έλληνες κατουρήσαμε στο πηγάδι.Θα μάθουν ότι πρώτα θα παίρνουν τα ελληνόπουλα και μετά όλα τα υπόλοιπα αν μένουν θέσεις.
    Το είχε αναφέρει και ένας άλλος που γράφει με τα κεφαλαία γράμματα ,πόσο δίκαιο είχε !
    Η γυναίκα του δεν εργάζονταν είχε γράψει και δεν επειδή δεν εργάζονταν δεν πήραν το παιδάκι τους. Τι πράγματα είναι αυτά ρε ; Δε ντρέπονται λίγο ; Ο Αποστολόπουλος με την Φωτοπούλου δεν ήταν στις εγγραφές ;Και πολύ σωστά ειπώθηκε ότι σε άλλους δήμους έπαιρναν όλα τα παιδάκια ανεξάρτητα αν καποιος γονιός ήταν άνεργος ή αν το εισόδημα ήταν μικρό ή μεγάλο.
    Για όλα αυτα τα γελοία που υποτίθεται ο καθοριζει ο νόμος , ο τελευταίος δεν εφαρμόζεται παντού παρά μόνο εκεί που θέλουν ; Αν είχα θείο Υπουργό και τους έπαιρνε τηλέφωνο θα το έπαιρναν το παιδί μας ή όχι ;
    Εμείς αύριο θα καταψηφίσουμε τον Αποστολόπουλο μόνο και μόνο γι αυτό ,γιατί μετά το πήγαμε σε ιδιωτικό παιδικό και πληρώνουμε κάθε μήνα 420 ευρώ .
    Καλή ψήφο σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΠ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ !
    ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή