Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ κ. ΠΑΝΑΓΑΚΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ"

Ο κύριος Παναγάκος μάς έστειλε και δημοσιεύσαμε τις σκέψεις του για τον 2ο γύρο των εκλογών (δείτε εδώ). Όμως, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός μίλησε με γρίφους, μιμούμενος την Πυθία. Ένας αναγνώστης μας, που συνηθίζει να γράφει με κεφαλαία (κουραστικό ρε φίλε) κατάλαβε ότι πίσω από τους γρίφους του κ. Παναγάκου, δημοσίως ωθεί τον κόσμο να ψηφίσει τον Τίγκα. Και μάλιστα εξηγεί πώς και γιατί κατάλαβε έτσι. Παρ'όλα αυτά διατηρεί κάποια αμφιβολία γιατί, είπαμε, ο κ. Παναγάκος θέλησε να κάνει την Πυθία. 
Τι πρόβλημα έχετε κύριε Παναγάκο και δεν το λέτε απευθείας: "ψηφίστε Τίγκα"! Τουλάχιστον αυτό κατάλαβε ο αναγνώστης μας. Και αν τελικά εννοείτε κάποιον άλλον υποψήφιο, κακό του κεφαλιού σας. Πρέπει να μάθετε να είστε σαφής για να σας καταλαβαίνουν όλοι. Η γλώσσα δεν χρειάζεται να είναι...σταυρόλεξο! Έστω και τώρα, στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα. 
Δείτε λοιπόν  πώς ο αναγνώστης μας κατάλαβε το ...διφορούμενο άρθρο σας:

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΑΚΟ , 

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΕΤΙΔΕΩΝ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΛΕΥΚΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ".
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.  ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΓΑΛΑ, ΤΥΡΙ,ΚΡΕΑΣ,ΨΑΡΙ, ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ,  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.  ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑ ΛΕΥΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ .
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ , ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. 

10 σχόλια:

  1. Καλά, δεν φτάνει που ο υπαλληλίσκος του Τίγκα μας έχει ζαλίσει τα @@@ με τα κεφαλαία του στα σχόλια του blog, τώρα του δίνεις και άρθρο ολόκληρο για να μας ξαναπεί τις χαζό ιστορίες του και τις βλαμμένες απόψεις του;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις υποβληθεί σε προσθετική ; Διότι, ως γνωστόν, τα θήλεα εκ φύσεως δεν διαθέτουν @@@. Τα κεφαλαία σ' ενόχλησαν ; Οταν κοιτιέσαι στον καθρέφτη δεν σ' ενοχλεί ; Οταν βγαίνεις στο δρόμο, η φάτσα σου τρομάζει τον κόσμο. Εχουν γεμίσει οι καρδιολογικές κλινικές εξ αιτίας σου. Οι έγκυες χάνουν το παιδί. Τα νήπια βάζουν τα κλάματα.

      Διαγραφή
    2. καλά τώρα κάτι είπες και εσυ

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.......,

    http://www.youtube.com/watch?v=P1W6Tb35lSU



    ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, δεν φτάνει που ο υπαλληλίσκος του ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ μας έχει ζαλίσει τα @@@ με τα μικρά του στα σχόλια του blog, τώρα του δίνεις και σχόλιο ολόκληρο για να μας ξαναπεί τις χαζό ιστορίες του και τις βλαμμένες απόψεις του;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν εχεις τι να πεις πια ε; εκει εφτασες; να αντιγραφιες κειμενα; αντε τωρα την μπανάνα σου και ύπνο μικρούλα

      Διαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=J1NMiOu4p5Q&index=13&list=PLABD3BDA6281E2411


    ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΕΡΝΑΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ,ΣΟΥΒΛΑΚΙ .


    http://www.youtube.com/watch?v=5TIIkEX6CqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μ@λ@κια παει συννεφο γιαυτο γραφετε οολοι ανωνυμα βεβαια και εγω το ιδιο κανω αλλα αν εστω και ΕΝΑΣ εγραφε το "ονομα" του ΕΓΩ θα εγραφα το αληθινο μου, περαν τουτου απο Δευτερα ομως θα το γραφω γιατι θα εξηγησω και τους λογους που μεχρι τωρα γραφω ανωνυμα.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Διευθυντά,

    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την ενημέρωση που μας παρέχετε.

    Το γιατί δεν αναφέρω ονόματα, το γράφω στην επίμαχη επιστολή την οποία δημοσιεύσατε: «δεν θα αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένο συνδυασμό, γιατί σκοπός μου δεν είναι να υποτιμήσω την νοημοσύνη ουδενός υποδεικνύοντάς του άμεσα τί πρέπει να ψηφίσει, ούτε, βέβαια, να καλλιεργήσω τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος και το διχασμό, αλλά να δώσω τη δυνατότητα σε όποιον δεν γνωρίζει, αλλά επιθυμεί να μάθει, να ερευνήσει ώστε να μπορέσει να κρίνει έχοντας, αν είναι δυνατόν, όλα τα στοιχεία που απαιτούνται γι’ αυτήν, την ορθή κρίση».

    Όσον αφορά το άρθρο-απάντηση-σχόλιο του αναγνώστη που, ως φαίνεται από σεμνοτυφία, δεν θέλει να μας πει το όνομά του, το σχολίασα ήδη, ως σχόλιο στο σχόλιό του στην δημοσιευμένη επιστολή μου, αλλά θα το αντιγράψω και θα το επικολλήσω αυτούσιο και εδώ:

    «Αγαπητέ Ανώνυμε, καλησπέρα. Δεν ξέρω πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι εννοώ σαφέστατα, μάλιστα, ότι πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Τίγκα. Έπειτα, με αφορμή το κείμενό μου συντάξατε ολόκληρο άρθρο για να δικαιολογήσετε γιατί δε θα ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο, αλλά αναφερθήκατε μόνο στο ένα από τα πολλά που καταγγέλλω. Αν και η δική σας καταγγελία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είδε όλος ο κόσμος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, αυτό που ξενίζει, ιδιαίτερα θα έλεγα, είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να σας απασχολεί το γεγονός ότι δε σας ενδιαφέρουν ή, τουλάχιστον δεν εξετάζετε τα άλλα, τα σοβαρότερα, δηλαδή την απάτη με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το εκλογικό όφελος, και τις απειλές και τους εκβιασμούς προς συνδημότες μας. Εάν, λοιπόν, σας αρέσουν αυτά τα πράγματα δικαίως και δεν πρέπει να ψηφίσετε τον κύριο Αποστολόπουλο του οποίου η σοβαρότητα και ο ευπρεπής και τίμιος αγώνας ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ, πάντως, για την κόσμια και πολιτισμένη απάντησή σας».

    Με εκτίμηση,

    Ιωάννης Παναγάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή