Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝE "ΑΛΒΑΝΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝIΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ! ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ!

Χτες, ενημερωθήκαμε απ το himara.gr πως ο πρώην πρόεδρος της πολιτικής οργάνωσης των βορειοηπειρωτών «Ομόνοια» και πρώην αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ, ανέλαβε επίσημα καθήκοντα Αλβανού Προξένου στα Γιάννενα. Ο άνθρωπος που χρόνια φέρονταν ως εκπρόσωπος του Βορειοηπειρωτικού, ο μεγάλος και τρανός πατριώτης που κατηγορούσε τον πρώην Αλβανό Πρόξενο Ελληνικής καταγωγής ως προδότη του Ελληνισμού λόγω της θέσης του, έρχεται σήμερα να γίνει ο ίδιος υπερασπιστής των Αλβανών στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιάννη απ την Δερόπολη.
Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο για έναν πολίτη Αλβανίας, Ελληνικής καταγωγής να διεκδικεί μια τέτοια θέση, αλλά όταν μιλάμε για επίσημο εκπρόσωπο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας αυτό ξεπερνά κάθε λογική.
Είναι πραγματικά ντροπή και θρασύτητα μεγάλη, τη στιγμή που στην Βόρειο Ήπειρο καταπατάται καθημερινά κάθε δικαίωμα ελευθερίας και έκφρασης με την Αλβανική κυβέρνηση άπραγη και απούσα σε κάθε καταγγελία των βορειοηπειρωτών, ένας έλληνας να γίνεται το επίσημο «χέρι» των αλβανών στην Ελλάδα. Ένας σύγχρονος Εφιάλτης που δεν διστάζει να πουλήσει ακόμη και την πατρίδα του για προσωπικές φιλοδοξίες και οικονομικές απολαβές.
Απ την άλλη, η κατάληξη αυτή θα μπορούσε ταυτόχρονα να έχει και τη θετική της σκοπιά, απ την άποψη πως αρχίζει πλέον το τοπίο να ξεκαθαρίζει και ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμό να απαλλάσσεται από ανθρώπους που χρόνια υπονόμευαν την ενότητα και την ομοψυχία του.
Είναι επιτακτική ανάγκη, τώρα από ποτέ, η Βόρειος Ήπειρος να αποκτήσει την αξιοπρέπεια που κάποιοι της στέρησαν, παραμερίζοντας στην άκρη υπολείμματα του παρελθόντος και παραδείγματα σαν του κ .Γ. Γιάννη, και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας νέους ανθρώπους με προοπτική και πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο!
neb.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΑ ,ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ .

    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ή ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ - ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ .

    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ,ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ , ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΠ' ΕΞΩ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή