Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ...ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!

Στους καταληστευθέντες από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ομολογιούχους του Δημοσίου, ως μοναδικά τους όπλα απέμειναν ο λόγος και η ψήφος. Με καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη και με την ψήφο διαμαρτυρίας τους, στέλνουν μηνύματα σε αυτούς που κατέστρεψαν 15.000 οικογένειες, με το να τους αρπάξουν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής, για να τις καταθέσουν στους τοκογλύφους!
Το... δημόσιο εθνικό συμφέρον που επικαλέστηκε το Συμβούλιο Επικρατείας για να καλύψει με ...φωτοστέφανο την απάτη σε βάρος των ομολογιούχων, κονιορτοποιείται από τις ίδιες τις αποφάσεις της κυβέρνησης, που συστηματικά δίνει συγχωροχάρτι σε αυτούς που κλέβουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο! 
Πιο τρανταχτή δε περίπτωση είναι αυτή των πρωταγωνιστών του μεγάλου σκανδάλου των εταιριών Energa και Hellas Power, που καταχράστηκαν 270 εκατ. ευρώ από το "χαράτσι" της ΔΕΗ και στους οποίους κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων έκαναν πλάτες για να τους "αθωώσουν"!  Το ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Αθηναίων, που υπέστησαν την ζημιά των 270 εκατομ. ευρώ δεν παρέστησαν στη δίκη των κατηγορουμένων, ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ανέλαβε την υπεράσπιση του βασικού κατηγορούμενου!!! 
Αυτή η σκανδαλώδης μεταχείριση της κυβέρνησης προς τους καταχραστές του ελληνικού δημοσίου και το παράλληλο κυνηγητό της σε βάρος πολιτών που εμπιστεύθηκαν τις περιουσίες τους στο Δημόσιο, εξοργίζει τους ομολογιούχους του Δημοσίου οι οποίοι με νέα ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν τον Πρωθυπουργό. Ουσιαστικά τον χαρακτηρίζουν Πρωθυπουργό μιας ολιγαρχίας που "βαδίζει πάνω στα πτώματα των πολλών"
Διαβάστε την ανακοίνωση-καταπέλτη των ομολογιούχων του Δημοσίου.    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                              20 Μαϊου  2014

ΘΕΜΑ:  ΤΟ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» 15.000 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Όταν μια κυβέρνηση «κλέβει» με το έτσι θέλω τις αποταμιεύσεις 15.000 Ελληνικών οικογενειών και καταστρέφει οικονομικά σωματικά και ψυχολογικά 200.000 Έλληνες πολίτες, που περιλαμβάνονται στον οικογενειακό ιστό των οικογενειών αυτών, για να κερδίσει μόλις 1 δις euro, την ίδια στιγμή που ξεσκεπάζονται σκάνδαλα δεκάδων δις  euro και πληρώνει στο ακέραιο τους ξένους ομολογιούχους που κερδοσκοπούν σε βάρος της πατρίδας μας,

Όταν μια κυβέρνηση δεν φροντίζει για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων των ίδιων των πολιτών της πατρίδας που εμπιστεύτηκαν σε αυτήν τις οικονομίες μιας ζωής, παρά τις συνεχόμενες προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις  και οδηγεί με τον τρόπο αυτό 17 ομολογιούχους στην αυτοκτονία ,

Όταν μια κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να «φιμώσει» τους ομολογιούχους κατηγορώντας τον συντονιστή νομού Κυκλάδων κ. Άγα Σταμάτη για «διατάραξη ειρήνης πολιτών και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης» επειδή τόλμησε και ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου ,

Όταν μια κυβέρνηση προσαγάγει βιαίως τους εκπροσώπους των ομολογιούχων σε αστυνομικό τμήμα και κατάσχει και το πανό τους, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το μέγαρο μουσικής στην ομιλία του κου Σαμαρά, για την 17η αυτοκτονία ομολογιούχου, με μόνη « προφανή» δικαιολογία να μην χαλάσουν την φιέστα της ομιλίας του Πρωθυπουργού ,

Όταν μια κυβέρνηση κάνει όλα τα παραπάνω δυστυχώς στην Ελλάδα μας, έχουμε έλλειμμα δημοκρατίας.

Όταν μιλάει ο Πρωθυπουργός της χώρας για αναθεώρηση του συντάγματος, προέχει πιο μπροστά να μας εξηγήσει τι πολίτευμα έχουμε.


Είναι πλέον στο χέρι των Ελλήνων πολιτών να διαλέξουν αν θέλουν ή όχι  μια ανάπτυξη των λίγων που θα βαδίζει πάνω στα πτώματα των πολλών. 

2 σχόλια: