Σάββατο 24 Μαΐου 2014

"ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ"

Στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2ου γύρου στις 25 Μαΐου, επιλέγω να ψηφίσω τον Κώστα Τίγκα, γιατί το πρόγραμμα της παράταξής του ταυτίζεται, σε καίρια σημεία, με το πρόγραμμα της παράταξης του Γιάννη Κεχρή, αλλά και γιατί πιστεύω ότι ο Κώστας Τίγκας ως εκλεγμένος Δήμαρχος από την τοπική κοινωνία, δεν θα υποκύψει και δεν θα επιτρέψει και αυτός, (όπως και ο Γιάννης Κεχρής), να αλωθεί ο Δήμος μας από τα ιδιωτικά συμφέροντα που καραδοκούν από χρόνια να εκμεταλλευθούν τις δομές που ήδη υπάρχουν. 
Άλλωστε  το σχέδιο Καλλικράτης δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο.  Μείωσε τους Δήμους και τις Κοινότητες πανελλαδικώς από  1130 σε 325 , μόνο και μόνο για να μπορεί η κεντρική εξουσία και τα ιδιωτικά συμφέροντα να ελέγχουν τους δικούς τους ανθρώπους, αφού πρώτα τους έχουν τοποθετήσει στο Δημαρχιακό θώκο. 
Είναι γνωστό ότι υπάρχει σχέδιο να δοθούν σε εταιρίες ιδιωτικών συμφερόντων, οι τομείς καθαριότητος των Δήμων.
Αυτό θα αποτελέσει και την Κερκόπορτα στις ορέξεις τους και για τις υπόλοιπες δομές, όπως Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Πολυΐατρεία, Αθλητικές εγκαταστάσεις, ακόμη και τα Κ.Α.Π.Η.
Όλα αυτά θα σημάνουν απώλειες θέσεων εργασίας στους Δήμους, και παράλληλα δυσβάστακτα υψηλά κόστη για το Δημότη σε σχέση με τα  Δημοτικά Τέλη που πληρώνει σήμερα.
Τελικά όσοι Δήμαρχοι υποκύψουν στα κελεύσματα των ιδιωτικών συμφερόντων θα διοικούν ένα Δήμο με 5 διοικητικούς υπαλλήλους, δήθεν, για να ελέγχουν τις αυθαιρεσίες των ιδιωτών που θα εκμεταλλεύονται τις παραπάνω δομές, που οι δημότες έχουν πληρώσει μέσω των Δημοτικών τελών και φόρων.
 
Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν στις 18 Μαΐου τη παράταξη της Δημοτικής Αναγέννησης με επικεφαλής τον Γ. Κεχρή και τους διαβεβαιώ ότι, στηρίζοντας για Δήμαρχο τον Κ. Τίγκα, παίρνουμε μία μεγάλη απόφαση Ευθύνης επιλέγοντας το καλύτερο για τον Ενα και Αδιαίρετο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.   
 
Με εκτίμηση,
 
Γιώργος Χατζηεμμανουήλ
Πρώην επικεφαλής Δασοπυροσβέστης

12 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα μια διευκρινηση. Ειναι Συνδυασμος και οχι παραταξη,για ονομα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη κύριε ποιος είστε ;;;;
    Δηλαδη τωρα θα μας βγαίνει ο κάθε τυχαίως υποψήφιος του κάθε συνδυασμού και θα μας τα πρηζει......με την στήριξη του για τον Τιγκα ;;; Θα μας αναγκασεται να ψηφίσουμε τον αποστολοπουλο τελικα......!
    Νομίζω οτι η παράταξη σας έχει βγάλει ανακοίνωση για τον Τιγκα ....!! Η μήπως ο καθένας απο εσάς θέλει να γλυφει τον εκάστοτε υποψήφιο δήμαρχο ;;
    Γιατι και οι άλλοι του αποστολοπουλο δεν πανε πίσω .......!!!! Έλεος ρε παιδιά με τα γλυψιματα.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδιά, μια ερώτηση μόνο, εφ όσον το πρόγραμμα του συνδυασμού Τίγκα ταυτιζόταν τόσο πολύ και με του Κεχρή, και με του Κουγιουμτζόπουλου ΚΑΙ με του Νικολάου, τότε γιατί δεν κατεβήκατε σε ΕΝΑΝ συνδυασμό όλοι σας; Μπορεί κάποιος να το απαντήση αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χατζηεμμανουήλ δεν είναι αυτός που ενώ δήλωνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ δασοπυροσβέστης έπαιρνε αποζημίωση για τη δασοπροστασία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδέποτε ο κ.Χατζηεμμανουήλ έλαβε αμοιβή,αντίθετα όλοι οι εθελοντές στον Υμηττό πλήρωναν οι ίδιοι για πολλές ανάγκες που δημιουργούνταν.

      Διαγραφή
  7. Έχω κι εγώ την απορία γιατί δεν υποστηρίχτηκε από την αρχή ο Τίγκας από όλους όσοι τον υποστηρίζουν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προφανές ότι υποστηρίζουν Τίγκα σκεπτόμενοι τις επόμενες εκλογές. Σου λένε σιγά μην ξαναβάλει ο Τίγκας μετά από 5 χρόνια... Με τον Αποστολόπουλο που είναι 38 χρονών πως θα ξεμπλέξουν αν βγει δήμαρχος;

      Διαγραφή
    2. Τώρα μάλιστα. Αύτο τα εξηγεί όλα

      Διαγραφή
    3. Ο καθένας μπορεί να κάνει τον δικό του αγώνα προσπαθώντας να κερδίσει.Ο δήμος μας έχει πολλά πλεονεκτήματα γιαυτό και τα προγράμματα των υποψηφίων δεν έχουν δραματικές διαφορές.Είναι όμως υπερβολικό ένας δήμαρχος ή ένας σύμβουλος(όπως και ένας υπουργός ή βουλευτής κλπ.) να ασκούν διοίκηση 15-20 χρόνια.

      Διαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
    Α.. ΡΕ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή