Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Πάντως, αυτό που έκανε ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι βέβαιον ότι δεν το έκανε κανείς από τους αντιπάλους του, υποψηφίους Δημάρχους. 
Και στον 1ο γύρο και στον 2ο γύρο των εκλογών, μόλις έκλειναν οι κάλπες για να ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και η μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων...



... ο Ηλίας Αποστολόπουλος, μετέβαινε στο σπίτι του όπου ξάπλωνε για μία έως μιάμιση ώρα!!! Ποιος άλλος θα έκανε κάτι τέτοιο, έχοντας την αγωνία και την υπερένταση στο φουλ; Και όμως, ο Ηλίας Αποστολόπουλος επεδείκνυε απόλυτη ψυχραιμία. Πήγαινε σπίτι του όπου έβλεπε τα EXIT POLL για όλη την επικράτεια και την Περιφέρεια και μετά τις 8.15' όταν ανακοινωνόταν το πρώτο αποτέλεσμα από του Παπάγου-Χολαργού, σηκωνόταν από το κρεβάτι του και μετέβαινε στο εκλογικό του κέντρο! 
Και την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη ακολολούθησε την ίδια...συνταγή! 

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχεις αγοράσει το αποτέλεσμα είσαι έτσι χαλαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΙΝΗΤΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μεγαλοι ΜΑΓΚΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.....................ΣΟΥΖΗ ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ-) ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ/ΜΑΣ........................

      Διαγραφή
  4. και όταν είσαι βλάκας υποστηρικτής των 7ων και καταιδρωμένων λογικό να χέζεις... εδώ όλος ο χολαργός χεσμένους σας έχει!!! να δεις αυτές τις τελευταίες ξεχασμένες γιγαντοαφίσες τις λυμπίζομαι για να σκουπίζω τον κώλο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή