Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΟ ...ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΑΝΟ";

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για τα πεπραγμένα του ναζισμού. Για τα πεπραγμένα των «Ες – Ες», εδώ στην Ελλάδα, στη χώρα μας. Πάμε στην μαρτυρική Κάνδανο.
   Σήμερα είναι η επέτειος της σφαγής της Κανδάνου. Ξεκίνησε σαν σήμερα, στις 2 Ιουνίου 1941. Η Κάνδανος, ένα μικρό χωριό της Κρήτης στο Νομό Χανίων, έμελλε να γίνει ένα από τα μνημεία της ναζιστικής θηριωδίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Το ολοκαύτωμα της Κανδάνου, όπως και η σφαγή στοΚοντομαρί, ήταν απάντηση των Γερμανών εισβολέων στην ηρωική αντίσταση του λαού της Κρήτης, στο έπος που γράφτηκε στην Ιστορία ως «Μάχη της Κρήτης».
   Η Κάνδανος είχε βομβαρδιστεί ήδη από την πρώτη μέρα της «Μάχης της Κρήτης», στις 20 Μάιου. Στις 24 Μάη, μετά από σφοδρή μάχη στο φαράγγι της Κανδάνου, σκοτώνονται πολλοί Γερμανοί. Παρότι η «Μάχη» τελειώνει στις 31 Μάιου, οι ναζί επιστρέφουν στο χωριό. Τη Δευτέρα 2 Ιούνη μετά από διαταγή του Γκαίρινγκ ξεκινά η ανείπωτη σφαγή, η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα. Αρχίζει ο ανελέητος βομβαρδισμός του χωριού ενώ στη συνέχεια τμήματα του ναζιστικού στρατού μπαίνουν στο χωριό.
   Η Κάνδανος γίνεται ολοκαύτωμα. Οι ναζί συγκεντρώνουν κατά ομάδες τους κατοίκους και αρχίζουν οι εκτελέσεις. Οι περίπου 180 κάτοικοι της Κανδάνου δολοφονούνται, τα σπίτια τους πυρπολούνται, ακόμα και τα ζώα τους σφάζονται. Το μένος των ναζί είναι τέτοιο που αφήνουν και γραπτές αποδείξεις της θηριωδίας τους. Η Κάνδανος, όπως σωστά έχει καταγραφεί στην εκπομπή «Η μηχανή του χρόνου», είναι «η μοναδική περίπτωση εγκλήματος πολέμου, όπου ο θύτης όχι μόνον αναγνωρίζει το έγκλημά του, αλλά το προπαγανδίζει προς παραδειγματισμό των υπολοίπων».
   «Προς παραδειγματισμό», λοιπόν, τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ναζί τοποθετούν δύο πινακίδες - επιγραφές στις εισόδους της Κανδάνου από Χανιά και Παλαιόχωρα, γραμμένες στα γερμανικά και τα ελληνικά.
   Η πρώτη πινακίδα έγραφε: «Διά την κτηνώδη δολοφονία Γερμανών αλεξιπτωτιστών, αλπινιστών και του μηχανικού από άνδρες, γυναίκες, παιδιά και παπάδες μαζί και διότι ετόλμησαν να αντισταθούν κατά του μεγάλου Ράιχ κατεστράφη την 3/6/41 η Κάνδανος εκ θεμελίων διά να μην επανοικοδομηθεί πλέον ΠOTE».
   H δεύτερη (ελαφρώς ανορθόγραφη) πινακίδα έγραφε: «Ως αντίποινον των άπω οπλισμένων πολιτών ανδρών και γυναικών εκ των όπισθεν δολοφονηθέντων Γερμανών στρατιωτών κατεστράφη η Κάνδανος».
   Όμως το 1943 οι ναζί «φιλοτέχνησαν» και τρίτη - μαρμάρινη αυτή τη φορά - στήλη που ανέφερε: «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος κατεστράφη προς εξιλασμόν της δολοφονίας 25 Γερμανών Στρατιωτικών».
Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια της ναζιστικής κτηνωδίας αποτελούν οι φωτογραφίες του Franz Peter Weixler που ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής της Βέρμαχτ που φωτογράφισε την εκτέλεση στο Κοντομαρί. Εδώ ο ναζί ρίχνει την χαριστική βολή στους εκτελεσμένους (Χριστίνα Λούπα, «Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους Γερμανούς - Η ιστορία του Franz Peter Weixler», http://tvxs.gr)
Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα του 2014. Αυτός με τη σβάστικα στο χέρι είναι ο Κασιδιάρης.
    Ο Κασιδιάρης, στις 20/4/2011, εξυμνούσε με άρθρο του στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» το «ανανεωτικό» και «πνευματικό κίνημα» του ναζισμού. Έγραφε: «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)».
   Αυτός που ανταλλάσει ναζιστικούς χαιρετισμούς με τους ομοϊδεάτες του (λέγοντας ότι πρόκειται για… «αρχαιοελληνικό» χαιρετισμό) είναι ο Μιχαλολιάκος.
   Ο Μιχαλολιάκος, στο άρθρο του για  τον Χίτλερ («Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987), έγραφε:  «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί (...) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»
   Ο ίδιος τύπος, ο Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη», παραληρεί υπέρ του ναζισμού. Εξυμνεί τα «WAFFEN SS» τα οποία αποκαλεί … «Μήνυμα Φωτεινό» στην Ελλάδα και την Ευρώπη! Γράφει (σελίδα 46): «Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».
   Όποιος δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το «φωτεινό» (κατά Μιχαλολιάκο) μήνυμα του ναζισμού, όποιος αμφιβάλει τι κρύβεται πίσω από το «ρομαντικό» (κατά Κασιδιάρη) πνεύμα του «εθνικοσοσιαλισμού», όποιος συσχετίζει ανιστόρητα τον πατριωτισμό με τον αιμοσταγή και πατριδοκάπηλο εθνικισμό, ας ρίξει μια ματιά στην Κάνδανο. Και στο Κοντομαρί…
enikos.gr

11 σχόλια:

  1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86_%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD


    ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΡΕ 110.384 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ ;

    ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ .

    ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ALPHA ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

    ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ XANAX ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ SEROXAT ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ . ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ . ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΟΜΗΝΙΑΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΑΝ ΣΤΙΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ , ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΞΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ .

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ,ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1994 .

    ΕΓΩ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ , ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ή ΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ.
    ΕΓΩ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΑ ;
    ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ Ο ΜΕΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ , ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ , ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ .
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ,ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ;

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !

    ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΠΟΔΑΡΑ !

    ΦΑΣΙΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ μας ΜΕΤΑΞΑΣ. Πές αλεύρι τώρα.
    Ο μπόγιας θα σε πάρει.
    Τι να μας πείτε ρε κομμουνιστοσφαγείς.
    Ανθρωπος χωρίς θεό = κτήνος. (συγγνώμη εάν έθιξα τα ζώα). Θυμηθήτε το παρελθόν σας και τον σοσιαλιστικόν σας ... παράδεισο.
    Χρυσή αυγούλα γιά να ξεβρωμήσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΆΪ γειά σου ,πες τα !
      Όποιος είναι Πατριώτης, Όποιος είναι εθνικιστής , όποιος είναι Χριστιανός Ορθόδοξος,όποιος είναι οικογενειάρχης και όποιος δίνει στα παιδιά του και έχει και ο ίδιος πατριωτικές αρχές , είναι ο φασίστας και ο νεοναζί !
      Και όλα αυτά τα ακούς από τους φασίστες τους αριστερούς, τους Σταλινικούς που ο Στάλιν κατέσφαξε 20.000.000 κόσμο στη Σοβιετική ένωση , εβραίους και μη καθώς και μειονότητες όπως η ελληνική μειονότητα για παράδειγμα και την οποία έσωσαν ως ένα βαθμό τα αποτελέσματα της συνθήκης της Γιάλτας μαζί με το φόβο των διεθνών δικαστηρίων των οποίων ξόφαλτσα γλύτωσαν οι αρχηγοί και τα κομμουνιστικά φαστισταριά της Σοβιετικής ένωσης .

      ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΟΥΤΕ Ο ΛΕΝΙΝ .

      ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
      ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

      Διαγραφή
  5. Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΡΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ , ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ,ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ .
    ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ .
    ΜΑΖΙ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΕΝΙΝ .

    ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ;

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΑΝΔΡΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ,ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ή ΣΦΥΡΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ;
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΘΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΟΥΣΤ ΡΕ !

    ΕΠΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ .
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ .

    ΗΡΕΜΙΣΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ.

    Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ,ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ & ΛΕΝΙΝ ,ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ,Ε ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ;

    ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ !

    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ;

    GO TO NORTH KOREA ,ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.agelioforos.gr/files/iro/oukrania-sfirodrepano.jpg


    ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ;

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ,ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ;

    http://sxoliastesxwrissynora.files.wordpress.com/2010/12/panousis-flag.jpg


    http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2013/208/3/c/soviet_airlines_logo_tattoo_by_taylorweaved-d6fgn8p.jpg


    https://www.google.gr/search?q=%CE%A3%CE%A6%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F+%CE%A3%CE%A4%CE%9F+%CE%9C%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%9F+%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%96&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=AR-PU9HaB_DU4QT154DYCw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1152&bih=633#q=SOVIET%20TATOO&tbm=isch&imgdii=_


    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ .

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΖΩΑ .
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΖΩΑ , ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ , ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΙΖΕΤΕ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΟΡΓΑΣΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ KING KONG ! ( ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ) ( 김정은 )
    KIM JONG UN !

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ .

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ .

    ΣΤΟ 5%

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ , ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ,ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ .

    ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΩΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σχέση έχει πανίβλακα το χωριό Κάνδανος με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή αυγή ;
    Βλάκα !

    Οι γερμανοί κατέστρεψαν το χωριό ως αντίποινα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ με @@ που σκότωσαν γερμανούς .
    Επειδή ιδεολογικά πριν 30 χρόνια βρήκες ένα άρθρο του Μιχαλολιάκου που εξυμνούσε τον εθνικοσοσιαλισμό , κάνεις συνειρμό με τις καταστροφές που έκαναν οι σκατογερμανοί του Χίτλερ στην Ελλάδα .
    Γιατί να μην κάνω και εγώ και όλοι μας ,Μπογιόπουλε συνειρμό με την αριστεροπαπαροκομμουνιστικές σου ιδεολογία , για τα 20.000.000 των δολοφονηθέτνων Ρώσων από τις εντολές του ΙΝΔΑΛΜΑΤΟΣ ΣΟΥ και του ΙΝΔΑΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ , για τον ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ;

    ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ , ΑΚΟΥΣ ;


    ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ , ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .


    ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑΝΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρυσαυγιτες κοτουλες κλαψτε οπως ο μπουκουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ,

    ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ,ΤΙΠΟΤΑ .

    ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ , ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ) !

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ;

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ;

    ΤΟ ΚΚΕ , ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ;

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ;

    TELL US MR. BOGIOPOULOS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή